Uwaga wszystkie netkobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Uwaga wszystkie netkobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Uwaga wszystkie netkobiety

zwracam sie do Was z ostrzezeniem zanim podacie swoje dane ,numery telefonow,adresy email piszacym tu facetom badzcie bardzo ostrozne. Sa wsrod nas panowie ktorzy niestety licza na latwy lup. jednego z nich rozpoznalam wiec przestrzegam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uwaga wszystkie netkobiety

Mnie troszke zastanawia co faceci robią na babskim forum.. ale teraz już wiem wink

3 Ostatnio edytowany przez comete (2011-03-13 13:00:03)

Cóż, widocznie miałaś pecha, przykro mi. Mnie na szczęście (lub nieszczęście roll), zaczepiają  pozytywni mężczyźni, z którymi zarówno miło mi się pisało/pisze jak i rozmawiało tel. A do rozmów z owymi mężczyznami, warto podejść, z przymrużenie oka. Zresztą, nigdy nie zdradziłam/zdradzę wirtualnemu mężczyźnie nazwiska, adresu - ta wiedza, jest nieistotna.

4

Witaj!!!       Dzięki za info mnie jeszcze tu na forum z strony mężczyzn nic takiego nie spotkało.

5

Macie rację z tą ostrożnością. Sam ją wszystkim zalecam. Miałem trochę przejść na pewnym znanym wszystkim portalu społecznościowym. Nie możecie uogólniać że tylko faceci są tacy...ja miałem problem z powodu kobiet. Od tamtego czasu minął ponad rok, nie mam tam już konta bo to dobre dla 13-to latków, nie podaję i nie pytam o jakiekolwiek namiary....zresztą dajcie mi trochę czasu to zobaczycie same smile

6

Ale to są chyba podstawowe zasady korzystania z internetu - nie podawać "przypadkowym" osobom swoich danych smile

Nie dziwi mnie obecność mężczyzn na tym forum. Domyślam się, że są tutaj nieuczciwi mężczyźni, ale są też tacy, którzy chcą zrozumieć kobiecy punkt widzenia w różnych sytuacjach. I tych drugich - muszę przyznać - bardzo cenię!

7

ja od pierwszego postu celowo i z premedytacją podpinam się pod "tych drugich" <rumieniec>

8

Też mam takie wrażenie, że coś jest nie tak. Uważajcie!

9

Ach Ci faceci wink

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Uwaga wszystkie netkobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024