nagłe odstawienie tabletek a opóźnienie miesiączki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » nagłe odstawienie tabletek a opóźnienie miesiączki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez JustineWroc (2011-03-10 10:36:28)

Temat: nagłe odstawienie tabletek a opóźnienie miesiączki

Witam smile
7 lutego zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne po raz pierwszy (Naraya), dopóki była miesiączka czułam się ok a potem bardzo źle. Odstawiłam tabletki po 10 tabletce bo już nie mogłam z bólu głowy i złego samoczpoczucia. Po odstawieniu plamiłam 4 dni.Kochałam się z moim chłopakiem w tym miesiącu ale zawsze, nawet gdy brałam jeszcze tabletki, zabezpieczaliśmy się  dodatkowo prezerwatywą. 3 dni spóźnia mi się okres, do tej pory zawsze regularny. Może być to spowodowane nagłym odstawieniem tabletek? I tak idę do lekarza za tydzień więc się dowiem ale nie wiem czy się stresować czy nie i stąd moje pytanie z prośbą o Waszą opinię smile
Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nagłe odstawienie tabletek a opóźnienie miesiączki

wydaje mi się , ze mają na to wpływ tabletki . Nie brałas ich do końca wiec może Ci się rozregulowała miesiączka.

3

Nie mozna ot tak sobie odstawiać tabletek. To nie sa cukierkki, ze mozna je brać kiedy się tylko ma na je ochotę:) 3 dni spóźnienia to zadne spoznienie. Ja równiez biore tabletki Naraya i też zle sie czułam po nich, plamilam itp ale wszystko minello po pierwszym opakowaniu, wiec moglas poczekac jeszcze troche:) skutku uboczne wystepuja do 3 opakowan, wtedy kjesli nie mijaja zmienia sie zazwyczaj tabletki na inne. Po prstu nie wszystkie tabletki beda odpowiadac każdej kobiecie. Jeśli okres nie pojawi sie w przeciagu kilku nastepnym dni, to idz do gina. Mi sie okres spoznial po odstawieniu prawie miesiac takze widzisz:)

4

hej Ja brałam kilka lat i odstawiłam to 1.5 miesiaca czekałam na okres były plamienia wystraszyłam sie ze w ciazy Jestem albo chora na coś ale wszysko dobrze bylo wiec takie przypadki sie zdarzaja:-)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » nagłe odstawienie tabletek a opóźnienie miesiączki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023