mini bikini, micro mini stringi, microkini - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » mini bikini, micro mini stringi, microkini

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: mini bikini, micro mini stringi, microkini

Zima, w szczególności tak sroga ja teraz, to doskonały moment na poruszanie gorących tematów. Należy do nich na pewno rozmowa o stringach (z ang. sznurek), czyli rodzaju majtek. Jak większości wiadomo, tylna ich część to wąski pasek materiału, niekiedy zbliżony grubością do sznurka, chowający się między pośladkami. Zimą taka bielizna niespecjalnie grzeje ale jest noszona przede wszystkim ze względów estetycznych - aby uniknąć widocznych spod spódnicy czy spodni szwów zwykłej bielizny. Stringi są również bielizną seksualną podkreślającą atrakcyjność ciała, pobudzają wyobraźnię. Pomagają w opaleniu zazwyczaj trudno dostępnych miejsc. W połączeniu z równie seksownym, wiązanym stanikiem będą prezentować się idealnie. Nosząc taki strój na plaży będziesz mogła się cieszyć brakiem duużych, białych śladów po opalaniu. Natomiast Twój ukochany będzie na pewno z tego powodu jeszcze bardziej zadowolony. Dla tych Pań, które na początku mogą czuć się nieco skrępowane, rozwiązaniem może okazać się pareo. Świetne przy przemieszczaniu się po plaży. Wylegiwać się na gorącym piasku będzie można już bez osłony, w samym micro bikini także zagranicą i przekonać się, że noszenie microkini w innej części świata to żaden wyczyn.

Tak więc Polki przygotujcie się! W nadchodzącym dużymi krokami letnim sezonie nie będziecie musiały się martwić! Mini bikini czy też microkini odsłonią i zakryją tyle, ile trzeba abyście były pięknie i równomiernie opalone, a soczyste, prawdziwie letnie kolory będą podkreślać koloryt Waszej opalenizny.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mini bikini, micro mini stringi, microkini

Od siebie dodam, że nie chciałabym zobaczyć na plaży kobiety z niezbyt jędrną, pokrytą grubą warstwą tłuszczu pupą w stringach ;-)

3

bimini, stringi nie są juz modne,to raz.
Po drugie te majtki odsłaniaja wszystko co chciałybyśny ukryc fałdki, rozstępy,celulit etc.
Według mnie tylko na prawde mała i extra zgrabna pupa będzie wyglądac dobrze, więc myslę,że mało kobiet może sobie pozwolic na takie majtki.

A poza tym sa inne rodzaje majtek,których nie widac pod ubraniem np. czipsterki.

4

Te majtki nadają się tylko dla kobiet, które mają naprawdę ładną figurę i zgrabną, jędrną pupę.

5

mój mąż też mnie namawia żebym w takich chodziła ale jakoś tak...krępuje sie smile

6

A ja nie mam super jedrnęj pupy, ale ukochany chciałby mnie w stringach zobaczyć, na plażę też bym mogła wyjśc jak bym lubiła , ważne ,zebym ja czuła się wygodnie, ludzie nie muszą patrzeć

7 Ostatnio edytowany przez Evelayn (2011-06-25 13:57:25)

Nie mam cellulit'u, i chyba mam zgrabną pupę, więc częściej zakładam bikini. Na polskich plażach, nigdy nie wyszłabym w stringach, ponieważ zaraz przypięto by mi etykietkę "ladacznica", ale za granicą, jak najbardziej.

Nie rozumiem kobiet, które noszą bikini, choć mają nadwagę, tłusty tyłek, itp. Na ich miejscu, wybierałabym pełne majtki, najlepiej z wysokim stanem, w których by się ładniej prezentowały.

8

Evelayn napisał/a:

Nie mam cellulit'u, i chyba mam zgrabną pupę, więc częściej zakładam bikini. Na polskich plażach, nigdy nie wyszłabym w stringach, ponieważ zaraz przypięto by mi etykietkę "ladacznica", ale za granicą, jak najbardziej.

Nie rozumiem kobiet, które noszą bikini, choć mają nadwagę, tłusty tyłek, itp. Na ich miejscu, wybierałabym pełne majtki, najlepiej z wysokim stanem, w których by się ładniej prezentowały.

Jak im się podoba, to nie zabronisz smile Ja nie lubię stringów, ale gdybym lubiła, to nosiłabym bez względu na to czy mam celluit czy nie.
To tak samo jakbym miała nie wyjść na plażę, bo mam brzuszek, jest widoczny i raczej całkiem go nie zakryję. Nie widzę powodu, by z tej racji nie wychodzić  na plażę jak np jestem nad morzem wink
al;e oczywiuście wybieram głownie rzeczy w których jak najlepiej wyglądam smile

9

Ja tam lubię stringi (i dobrze w nich wyglądam, zwłaszcza jak pozbyłam się cellulitu), ale jakbym wyszła w nich na plażę, to mój facet piałby z zazdrości tongue

10

Lato to czas swobody i można sobie pozwolić na wiele smile Jednak stringi itp. hmmm nad polskim jeziorkiem lub rzeką bym sobie raczej darowała, ale za granicą bym się nie przejmowała... zwłaszcza że zawsze można pareo narzucić jak się gdzieś idzie żeby gołą pupą nie świstać wink

11

co kto lubi smile ja lubię ładną bieliznę smile ostatnio robiłam zakupy na bombardina.pl

12 Ostatnio edytowany przez Kalia99 (2026-06-30 20:15:52)

Hej, jestem tu nowa, dopiero co się zarejestrowałam, widzę, że nikt w tym temacie dawno nie pisał, ale chętnie odkurzę dyskusje smile Ale do rzeczy. Często w przeszłości opalałam się topless, albo nawet nago, ale zawsze w zaciszu ogródku działkowego, albo na balkonie. Na plażę w Polsce zawsze zakładałam standardowy strój kąpielowy, tak jak większość Pań. Ale bardzooo denerwują mnie białe ślady od góry i majtek. Kilka dni temu, przeglądając internet znalazłam MEGA skąpy strój, typowe mikro bikini, góra ledwo co zakrywa, a dół to wręcz tasiemki złączone w literę T. Niedługo wyjeżdżam pierwszy raz na urlop za granicę, i to sama, ale to akurat nie jest problem, bo lubię samotne podróże. Z jeszcze innej strony, nie ukrywam, że trochę mnie to nawet kręci. Byłaby to też dla mnie jakaś forma terapii przełamywania barier komfortu, po niefajnych wydarzeniach z ostatnich lat. Jestem młoda, uważam że nie mam się czego wstydzić. I zanim ktoś zapyta, to dlaczego nie chcesz się po prostu nago opalać? Co innego odsłaniać miejsca intymne otoczona drzewami z każdych stron, a co innego wokół innych. To byłoby już dla mnie za dużo. Więc pomyślałam, że mikro bikini, dla jednych totalnie nieakceptowalne, ale będzie dobrym pomysłem. Szczególnie, że za granicą szansa, że ktoś znajomy mnie zobaczy jest praktycznie zerowa. Co o tym myślicie? Jestem zbyt ekshibicjonistyczna? Któraś z Was miała na sobie takie skąpe bikini? Polecacie?

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » mini bikini, micro mini stringi, microkini

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024