Mój vibe to amerykański laid‑back country
jeansy, flanelowe koszule, kowbojki i kapelusz noszony jak luźny hood na plecach. T‑shirt pod spodem, zero spiny, tylko swobodny, westernowy klimat , pikowana kamizelka i ogromne denimowe torby w różnych odcieniach xD A jak wy się ubieracię?
1 Wczoraj 21:48:38 Ostatnio edytowany przez Alice1 (Wczoraj 21:49:19)
jeansy, flanelowe koszule, kowbojki i kapelusz noszony jak luźny hood na plecach. T‑shirt pod spodem, zero spiny, tylko swobodny, westernowy klimat , pikowana kamizelka i ogromne denimowe torby w różnych odcieniach xD A jak wy się ubieracię?
W dresy
3 Wczoraj 22:11:10 Ostatnio edytowany przez Alice1 (Wczoraj 22:12:57)
Mam dużo rzeczy do sprzedania w rozmiarze 28 EU , rzeczy są zadbane nie ma plam ani rozdarć , chcę w to miejsce kupić podobne rzeczy ale w innych kolorach np brąz , ciemny granat ,beż etc ... jean sów nie sprzedaje bo takich już nie kupię , rzeczy markowe ![]()
4 Wczoraj 22:16:46 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (Wczoraj 22:17:56)
Niedlugo zaczne nosic ubrania modest style jak zasada Wspolnoty obowiazuje plus oczywiscie trzy długie suknie na codzien z wyjatkami... to jest duzy plus,że ja lubię maxi sukienki wiec pewnie bedzie mi pasować ten styl....a obecnie to sie ubieram byle jak i tak przez chroniczne zmęczenie rzadko wychodze z domu wiec zakladam cokolwiek mam czystego po domu dzis np mam dluga spodnice ,zielony top w motyle i szara bluze i tyle -jakos nie myślę o stylu ubierania sie,bo i tak po przysiedze we Wspólnocie mnie sie on zmieni
Piranie podplynely , wiec trzeba spierdalac .