Postanowilam znaleźć sobie chlopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Postanowilam znaleźć sobie chlopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Postanowilam znaleźć sobie chlopaka

I od jutra zakładam sobie profil randkowy

Nic nie będę kłamać napisze że sama dziecko wychowuje i że jestem bezrobotna

Ciekawe co z tego wyniknie big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Postanowilam znaleźć sobie chlopaka

No nie wiem big_smile

Miklosza napisał/a:

No nie wiem big_smile

Ale ja wiem i znajdę sobie fajnego chłopaka,który umie kropki łączyć  big_smile

4

Czyli teraz wybierasz drogę niewoli smile

Julia life in UK napisał/a:

dwie drogi niewoli dla kobiety

Dwie drogi niewoli to
1. Praca
2. Bycie na utrzymaniu faceta

Legat napisał/a:

Czyli teraz wybierasz drogę niewoli smile

dwie drogi niewoli dla kobiety

Dwie drogi niewoli to
1. Praca
2. Bycie na utrzymaniu faceta

Oczywiście,że  NIE  big_smile

Bo ja jeżeli bede w związku to po pierwsze i tak nie pojde do pracy,tylko bede żyła nadal z zasilkow albo juz z biznesu obrazowego 

A po drugie nie bede na utrzymaniu faceta(nie bede potrzebowac jego pieniedzy) bo bede zyla z zasilkow lub z biznesu malowania i sprzedawania obrazów

6 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2026-08-07 12:30:38)

Myślę że taki profil to marzenie każdego mężczyzny. Będą walić drzwiami i oknami, sami przedsiębiorcy, dyrektorzy, lekarze i prawnicy, a każdy stabilny emocjonalnie i dojrzały.

Co im powiesz kiedy zapytają, dlaczego od kilkunastu lat nie pracujesz?
Jakkolwiek byś tego nie tłumaczyła, to jest ogromny sygnał ostrzegawczy i stoi w sprzeczności z tym, co się przyjęło uważać za normę.
Nie tylko dla grup wymienionych powyżej, ale też dla każdego rozsądnego człowieka, który jakoś tam sobie w życiu radzi.

Ale chętni się znajdą, to pewne. Tacy, którym styl życia nie będzie przeszkadzał bo będą mieli podobny, albo tacy, którzy będą chcieli czegoś niezobowiązującego.

Jesteś ładną dziewczyną, dasz dobre fotki i się zacznie.

A my będziemy musieli o tym czytać;) Bo o to tu chodzi, prawda? Nie zostawisz dla siebie swoich perypetii?
Pytanie retoryczne, już tu opisywałaś swoje przygody tego typu, m.in. równoczesne spotykanie się z trzema typkami.

A tak się zastanawiałem ostatnio, z czym nowym wyskoczysz;)

bede zyla z zasilkow lub z biznesu malowania i sprzedawania obrazów

Wrzuć tu fotki kilku obrazów, może znajdziesz nabywców. Bo rozumiem że masz już doświadczenie w malowaniu, portfolio, obrazy do zbycia na składzie i dobre oceny krytyków?

7

Julka
Naprawdę wyczuwam zazdrość  u Rozrabiaki
Sytuacja powiem Ci jest raczej poważna ...no ale cóż chyba że jest też ukryty przekaż w powyższym poście Pana R....

jea1 napisał/a:

chyba że jest też ukryty przekaż w powyższym poście Pana R....

Ukryty? Jaki UKRYTY??

Przecież to oczywiste że chcę zgarnąć Julkę dla siebie!

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

Myślę że taki profil to marzenie każdego mężczyzny. Będą walić drzwiami i oknami, sami przedsiębiorcy, dyrektorzy, lekarze i prawnicy, a każdy stabilny emocjonalnie i dojrzały.

Co im powiesz kiedy zapytają, dlaczego od kilkunastu lat nie pracujesz?
Jakkolwiek byś tego nie tłumaczyła, to jest ogromny sygnał ostrzegawczy i stoi w sprzeczności z tym, co się przyjęło uważać za normę.
Nie tylko dla grup wymienionych powyżej, ale też dla każdego rozsądnego człowieka, który jakoś tam sobie w życiu radzi.

Ale chętni się znajdą, to pewne. Tacy, którym styl życia nie będzie przeszkadzał bo będą mieli podobny, albo tacy, którzy będą chcieli czegoś niezobowiązującego.

Jesteś ładną dziewczyną, dasz dobre fotki i się zacznie.

A my będziemy musieli o tym czytać;) Bo o to tu chodzi, prawda? Nie zostawisz dla siebie swoich perypetii?
Pytanie retoryczne, już tu opisywałaś swoje przygody tego typu, m.in. równoczesne spotykanie się z trzema typkami.

A tak się zastanawiałem ostatnio, z czym nowym wyskoczysz;)

bede zyla z zasilkow lub z biznesu malowania i sprzedawania obrazów

Wrzuć tu fotki kilku obrazów, może znajdziesz nabywców. Bo rozumiem że masz już doświadczenie w malowaniu, portfolio, obrazy do zbycia na składzie i dobre oceny krytyków?

big_smile
A Ty sie juz nia martw o moje powodzenie i o to co im powiem"ze czemu tyle lat nie pracuje" ,bo moze wogole nie zapytaja. A jak zapytaja to powiem. Nie obchodzi mnie tez co przyjeto za norme. W Anglii jest tysiace ludzi na zasilkach,ktorzy nie pracuja a to oznacza,ze chodzenie do pracy nie jest wcale jakas norma

Po za tym ja sie sama potrafie utrzymać z zasilkow,a to oznacza,ze NIE BEDE obciazeniem finansowym dla żadnego pracujacego faceta. Nawet  jezeli sama nie bede chodzić do pracy to właśnie dzieki zasilkom nikt nie bedzie musiał mnie ,ani dziecka utrzymywac

A tak możliwe,ze bede tutaj pisać o swoim nowym związku jezeli kogos znajde,bo czemu by nie  ? big_smile

Co do obrazow dopiero mam w planach zaczac swoj biznes

10 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-08-07 17:17:58)

jea1 napisał/a:

chyba że jest też ukryty przekaż w powyższym poście Pana R....

Ukryty? Jaki UKRYTY??

Przecież to oczywiste że chcę zgarnąć Julkę dla siebie!

Idź sobie do Palca albo do kogoś kto kropek nie laczy tak jak Ty  big_smile

Swoją drogą przezabawne jest dla mnie,że są na świecie ludzie,którzy NIE widzą żadnego problemu w modelu tradycyjnym rodziny,gdzie to facet w 100% sponsoruje cala rodzinę za swoje ciężko zarobione pieniądze... ale widza problem w tym,gdzie kobieta ma zasiłki może sama siebie oraz dziecko utrzymać bez wypłaty partnera co ogromnie go odciaza od finansowej odpowiedzialności.... jakby nie było ta pierwsza opcja jest dużo większym obciążeniem dla faceta niż ta druga,a mimo tego jakoś to ludziom.az tak bardzo nie przeszkadza co bycie na zasiłkach.... więc o czym to świadczy?

A i zapomniałam dodać,że za niedlugo bede bizneswomen z wlasnym sklepem online sprzedającym obrazy i tym razem.zrobie wszystko żeby biznes sie udał

11 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-07 17:46:02)

Swoją drogą przezabawne jest dla mnie,że są na świecie ludzie,którzy NIE widzą żadnego problemu w modelu tradycyjnym rodziny,gdzie to facet w 100% sponsoruje cala rodzinę za swoje ciężko zarobione pieniądze... ale widza problem w tym,gdzie kobieta ma zasiłki może sama siebie oraz dziecko utrzymać bez wypłaty partnera co ogromnie go odciaza od finansowej odpowiedzialności.... jakby nie było ta pierwsza opcja jest dużo większym obciążeniem dla faceta niż ta druga,a mimo tego jakoś to ludziom.az tak bardzo nie przeszkadza co bycie na zasiłkach.... więc o czym to świadczy?

To swiadczy o tym, ze jestes pyerdolnieta w leb.
Bo kobieta w modelu tradycyjnym pracuje (w domu).
A Ty bierzesz kase na corke i zamiast ja wychowywac to uwazasz, ze wychowanie nastolatka wiele nie wymaga i spedzasz cale dni w telefonie.

Twoja corka by miala lepsze zycie w Brytyjskim domu dziecka niz z takim chorym umyslowo leniwym pasozytem jak Ty jako rodzic.

12 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-08-07 18:17:07)

JohnyBravo777 napisał/a:

To swiadczy o tym, ze jestes pyerdolnieta w leb.
Bo kobieta w modelu tradycyjnym pracuje (w domu).
A Ty bierzesz kase na corke i zamiast ja wychowywac to uwazasz, ze wychowanie nastolatka wiele nie wymaga i spedzasz cale dni w telefonie.

Twoja corka by miala lepsze zycie w Brytyjskim domu dziecka niz z takim chorym umyslowo leniwym pasozytem jak Ty jako rodzic.

Johny idz sie rozpedz i glowa o murek gdzies tam sobie walnij i tak nic tam w srodku nie masz,wiec nic sobie nie uszkodzisz  big_smile

Otoz ja tez "pracuje" w domu wykonujac różne prace domowe. Nawet taki leniwiec jak ja wie,ze trzeba mieszkac w czystym domu

Dzieci nie masz zapewne,wiec sie nie wypowiadaj. Gdy moja corka byla mala ponizej 10rz to spedzalam duzo czasu na zajmowaniu sie nia... nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe,ale nastolatki nie potrzebuja matki 24 na dobe

13

Tylko facet bezrobotny z problemami albo despota który by kobiety do roboty nie wypuścił, tylko zrobił kurę domową, związałby się z kobietą która nie wyobraża sobie pójść do pracy. Niestety ale żaden normalny facet nie zgodzi się na to żeby tyrać na kobietę, która swoje życie chce przeżyć na bezrobociu. Ale no cóż... życzę powodzenia by znalazł się jednak ktoś normalny, i zgadzający się na takie życie.

Melanie93 napisał/a:

Tylko facet bezrobotny z problemami albo despota który by kobiety do roboty nie wypuścił, tylko zrobił kurę domową, związałby się z kobietą która nie wyobraża sobie pójść do pracy. Niestety ale żaden normalny facet nie zgodzi się na to żeby tyrać na kobietę, która swoje życie chce przeżyć na bezrobociu. Ale no cóż... życzę powodzenia by znalazł się jednak ktoś normalny, i zgadzający się na takie życie.

Jaki bezrobotny? Ja znajde sobie tylko takiego,ktory ma prace

Jaka kura domowa? Moja droga ja będę mieć własny biznes

Niewiem czy sobie zdajesz sprawe z tego,ale nie trzeba wyjsc z domu do innego pomieszczenia,zeby zarabiac pieniądze  big_smile

15 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2026-08-13 20:06:27)

Postanowilam znaleźć sobie chlopaka

https://youtube.com/shorts/7DHS4s5Rvko? … cETjQPTJD7

sad sad sad

Postanowilam znaleźć sobie chlopaka

https://youtube.com/shorts/7DHS4s5Rvko? … cETjQPTJD7

sad sad sad

sad nie badz smutny juz nie chce miec chlopaka  big_smile

juz nie chce miec chlopaka  big_smile

Ide stont. Moja obecność przestała mieć sens.

sad sad sad sad sad
sad sad sad sad
sad sad sad
sad sad
sad

juz nie chce miec chlopaka  big_smile

Ide stont. Moja obecność przestała mieć sens.

sad sad sad sad sad
sad sad sad sad
sad sad sad
sad sad
sad

Nie ic  sad.... no dobra może będę mieć chlopaka  big_smile

19

https://youtube.com/shorts/sdYkYxoKYIk? … i-XyAvCEcM

20

Czy ty nam usiłujesz coś powiedzieć? big_smile big_smile

KoralinaJones napisał/a:

Czy ty nam usiłujesz coś powiedzieć? big_smile big_smile

big_smile ja tam NIC niewiem

Palec czy Ty chcesz nam cos powiedzieć?  big_smile

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Postanowilam znaleźć sobie chlopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024