Czy wtedy jest ofiarą i sprawcą w jednym ? Kiedyś istniał taki portal jak Pardon i strasznie striggerował mnie artykuł o tym, że taka dziewczyna. Była jednocześnie ofiarą i sprawcą i tak do niej się zwracali. Może jakiś prawnik mi wyjaśni, czy żyję w państwie Orwella, Hitlera a może republice bananowej jak Somalia czy demokratycznym praworządnym państwie, a to był trolling Rybickiego (tak tego niesławnego co doniósł Trumpowi na Jakuba Wiecha, który był na spotkaniu konserwatystów, że ten jest za alternatywnymi źródłami energii) ?
Do tego jakaś 19-latka została skazana za pedofilie, bo rysowała siebie nagą w wieku 14 lat i zobaczył to hydraulik i wezwał policję i nie pamiętam, w jakim to państwie. Gdzie my żyjemy ?
Pono c komiksy lolicon, shotacon (chłopcy) są nielegalne i to prawie wszędzie mnie to nie interesuje, ale mangowe rysunki traktowane jako rzeczywiste ![]()
Bardzo mnie interesują takie kontrowersyjne sytuacje. Jak to jest w polskim prawie i za granicą. Od kiedy to posiadanie własnych rysunków jest przestępstwem a szczególnie gdy rysuje się siebie z dzieciństwa. Jakie abuse co innego publikacja czy tym bardziej sprzedaż.
1 2026-05-26 01:46:00 Ostatnio edytowany przez Socjallibertarianin (2026-05-26 01:51:49)
Temat: Nieletnia dziewcyzna sama udostępnia swojenagie zdjęcia