Kolega prosi mnie o zdjęcia... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Kolega prosi mnie o zdjęcia...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Kolega prosi mnie o zdjęcia...

Mam nadzieję, że z tematem trafiłam w odpowiedni zbiór, nie wiedziałam, gdzie dokładnie go umiejscowić.
Pisałam tu już jakiś czas temu o koledze, który ze mną flirtował, a okazało się, że ma dziewczynę. Po pewnym czasie, gdy już pogodziłam się z faktem, że zwyczajnie mnie okłamał, sama przestałam z nim pisać, jednak on nie daje za wygraną. Piszę z nim po koleżeńsku, nie dążę do flirtu, jest dobrym kumplem.

Jednak raz na jakiś czas on sam zaczyna oczywiste tematy. Pisze do mnie o jego snach erotycznych, o tym, co go podnieca u kobiet. Ostatnio zaczął temat fetyszów, przyznał się, że bardzo podobają mu się kobiece nogi.
Przez ponad godzinę błagał mnie o zdjęcie moich nóg w wannie, później w łóżku. Ja w głowie oczywiście ciągle mam fakt, że on ma dziewczynę i nie powinien prosić mnie o takie fotografie, z drugiej strony - dla mnie to tylko nogi, nic wielkiego, przecież pokazuję je, chodząc w sukienkach i spódnicach.

Co myślicie o tej sytuacji, jak powinnam reagować?
Co zrobić z takim gagatkiem?
Przypominam, że to mój dobry kumpel, NIE ZAMIERZAM go odbijać, ja sama NIE FLIRTUJĘ z nim i NIE, NIE URWĘ KONTAKTU DO ZERA, ponieważ zdążyłam go polubić i ani ja, ani on nie chcemy przestawać się kumplować.
Chodzi mi tylko o te dziwne wiadomości, które pojawiają się raz na jakiś czas.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Kolega prosi mnie o zdjęcia...
suuuehh napisał/a:

Przypominam, że to mój dobry kumpel, NIE ZAMIERZAM go odbijać, ja sama NIE FLIRTUJĘ z nim i NIE, NIE URWĘ KONTAKTU DO ZERA, ponieważ zdążyłam go polubić i ani ja, ani on nie chcemy przestawać się kumplować.
Chodzi mi tylko o te dziwne wiadomości, które pojawiają się raz na jakiś czas.

suuuehh napisał/a:

Jednak raz na jakiś czas on sam zaczyna oczywiste tematy. Pisze do mnie o jego snach erotycznych, o tym, co go podnieca u kobiet. Ostatnio zaczął temat fetyszów, przyznał się, że bardzo podobają mu się kobiece nogi.
Przez ponad godzinę błagał mnie o zdjęcie moich nóg w wannie, później w łóżku. Ja w głowie oczywiście ciągle mam fakt, że on ma dziewczynę i nie powinien prosić mnie o takie fotografie, z drugiej strony - dla mnie to tylko nogi, nic wielkiego, przecież pokazuję je, chodząc w sukienkach i spódnicach.

Takie rozmowy, wysyłanie zdjęć to już jest flirt. Nie wyobrażam sobie pisanie z kolegą na takie tematy, bo to jest wg mnie przekraczanie granic.
Jeśli nie zamierzasz go odbijać, to po co wysyłasz mu fotki? Jak Ty byś się poczuła, gdyby Twój facet tak się kolegował z inną?

3

Pokręcona Owieczka napisał/a:

Takie rozmowy, wysyłanie zdjęć to już jest flirt. Nie wyobrażam sobie pisanie z kolegą na takie tematy, bo to jest wg mnie przekraczanie granic.
Jeśli nie zamierzasz go odbijać, to po co wysyłasz mu fotki? Jak Ty byś się poczuła, gdyby Twój facet tak się kolegował z inną?

Ech, no ja wiedziałam, że od razu zaczną się te przesłuchania i pytania, które brzmią jak oskarżenia.
Czy ja napisałam, że wysyłam mu zdjęcia? Napisałam, że prosi mnie o nie.
Ja osobiście nie odbieram tego jako flirt, bo po prostu nie czuję, że mogę z nim flirtować. To K U M P E L, kolega, nie wiem, po jakiemu mam pisać big_smile
Serio, to ja przekraczam granice? Ja? No nie sądzę.
I nie proszę o oceny (na pewno nie te błędne), a o poradę, co powinnam z tym zrobić.

suuuehh napisał/a:

Ech, no ja wiedziałam, że od razu zaczną się te przesłuchania i pytania, które brzmią jak oskarżenia.
Ja osobiście nie odbieram tego jako flirt, bo po prostu nie czuję, że mogę z nim flirtować. To K U M P E L, kolega, nie wiem, po jakiemu mam pisać big_smile
I nie proszę o oceny (na pewno nie te błędne), a o poradę, co powinnam z tym zrobić.

Nie reagując, dajesz mu przyzwolenie.
Gdyby mój  KUMPEL zaczął mi opowiadać o swoich snach erotycznych i chciałby moje zdjęcia, szybko sprowadziłabym go na ziemię.
Tobie widocznie to schlebia i nie widzisz w tym nic  niestosownego.

Gdyby dla Ciebie byłby to tylko kolega, nie pytałabyś się co robić, bo to jest oczywiste.

5

Pytasz sie na tym portalu, co ludzie sądzą o takiej sytuacji. Więc ludzie ci odpisują i przedstawiają swój punkt widzenia. Toteż i ja przedstawię swój:

- rozmowy o seksie/fetyszach/erotycznych snach oraz jakiekolwiek sugestie, że druga strona miałaby w tym w jakikolwiek uczestniczyć (np poprzez udostępnienie swoich zdjęć) nie mieści się w pojęciu koleżeństwa, to jest FLIRT. A to że chłopak ma dziewczynę, a mimo to pisze takie rzeczy z innymi kobietami, dyskredytuje go całkowicie w moich oczach. Takiego "kumpla" opieprzyłabym od razu. Nie utrzymuję kontaktów z takimi dupkami, bo dla mnie taki facet, to dupek. Takie moje zdanie.

A o tobie mam takie zdanie: Dupkowatość ci pochlebia, ego ci się podnosi, jak ktoś cie erotycznie zagaduje.

6

rozmowy o seksie to flirt???
czyli jak dwie heteroseksualne kolezanki rozmawiają o seksie to znaczy,ze flirtuja??

czy tylko rozmowy o seksie z płcią przeciwną to flirt?

co mam zrobić ja jako osoba biseksualna jeslu lubie rozmawiac o seksie? z nikim nie powinnam rozmawiac, bo z kazdym bedzie to flirt?

7 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2017-07-25 13:02:18)

olaora napisał/a:

- rozmowy o seksie/fetyszach/erotycznych snach oraz jakiekolwiek sugestie, że druga strona miałaby w tym w jakikolwiek uczestniczyć (np poprzez udostępnienie swoich zdjęć) nie mieści się w pojęciu koleżeństwa, to jest FLIRT. A to że chłopak ma dziewczynę, a mimo to pisze takie rzeczy z innymi kobietami, dyskredytuje go całkowicie w moich oczach. Takiego "kumpla" opieprzyłabym od razu. Nie utrzymuję kontaktów z takimi dupkami, bo dla mnie taki facet, to dupek. Takie moje zdanie.

Dla mnie to nie flirt, tylko zwykłe prostactwo.
O zdjęcia nóg, czy odpowiedź np. jaką bieliznę mam na sobie może mnie prosić wyłącznie najbliższa osoba. Nie na etapie flirtu, tylko bliskiej już znajomości.
Niedawno spróbowałam odstąpić nieco od swoich zasad, ale do niczego dobrego to nie doprowadziło. Warto wiedzieć, co jest dla nas do przyjęcia, a co nie i tego się trzymać.

_v_ napisał/a:

czyli jak dwie heteroseksualne kolezanki rozmawiają o seksie to znaczy,ze flirtuja??

co mam zrobić ja jako osoba biseksualna jeslu lubie rozmawiac o seksie? z nikim nie powinnam rozmawiac, bo z kazdym bedzie to flirt?

Oczywiście, że nie, nadinterpretujesz. Zależy wszystko od sposobu i poziomu rozmowy. Ale jeśli rozmowa zostaje spychana na bok a w jej miejsce wchodzi wysyłanie zdjęć i fantazje, to ociera się o to o flirt.  Przynajmniej ja tak to widzę.

Może Ty i Autorka na co dzień rozmawiacie ze wszystkimi o seksie, dzielicie się wrażeniami i fotkami, natomiast ja nie widzę powodów, abym z kolegą z pracy, bądź kumplem ze szkolnych lat, miała rozmawiać o jego czy moich snach erotycznych. Tym bardziej, gdyby miał dziewczynę.

9

suuuehh napisał/a:

No tak, wszyscy Ciebie błędnie ocenią wink
jeśli nie życzysz sobie takich zachowań z jego strony to warto mu o tym powiedzieć. "X, lubię Cię ale przestań z tym tematem/nie ma opcji żebym wysyłała Ci takie zdjęcia/a co na to Twoja dziewczyna" big_smile to tylko przykład jak możesz z nim rozmawiać.

10 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2017-07-25 13:33:15)

Powinien prosić raczej swoją dziewczynę aby mu wysłała zdjęcie nóg tongue  Ale z drugiej strony ty jako wolna osoba nie będziesz miała sobie nic do zarzucenia jak mu wyślesz te swoje nóżki, a co on z tym zrobi to jego sprawa wink tongue
Nie raz można spotkać takiego mema gdzie dziewczyna jest na plaży w bikini, widzą ją faceci i to normalna rzecz. Natomiast co innego niby jest jak facet zobaczy niech będzie na żywo czy nawet na fotce laskę w bieliźnie. No normalnie to szok - wstyd a może i filtr, seks, zdrada ;p big_smile big_smile

11

Pokręcona Owieczka napisał/a:
_v_ napisał/a:

Oczywiście, że nie, nadinterpretujesz. Zależy wszystko od sposobu i poziomu rozmowy. Ale jeśli rozmowa zostaje spychana na bok a w jej miejsce wchodzi wysyłanie zdjęć i fantazje, to ociera się o to o flirt.  Przynajmniej ja tak to widzę.

Może Ty i Autorka na co dzień rozmawiacie ze wszystkimi o seksie, dzielicie się wrażeniami i fotkami, natomiast ja nie widzę powodów, abym z kolegą z pracy, bądź kumplem ze szkolnych lat, miała rozmawiać o jego czy moich snach erotycznych. Tym bardziej, gdyby miał dziewczynę.

to było pytanie do olaora, bo ona wysnuła taką teorię
więc się chciałam upewnic o co chodzi

_v_ napisał/a:

to było pytanie do olaora, bo ona wysnuła taką teorię
więc się chciałam upewnic o co chodzi

ok. Przepraszam, że się wtrąciłam.

13

Autorko, a nie przeszkadza Ci kumulowanie się z tego rodzaju człowiekiem? Może zrób zdjęcie nóg i po koleżeńsku wyślij jego dziewczynie. Niech mu przekaże i przy okazji się wypowie, co ona sądzi o tych niewinnych pogaduszkach.

14

Facet sie nudzi wiec sobie nie proznuje. Ty sie dasz na to nabrac albo nie. Ciebie chyba poprostu bawi takie podkrecanie atmosfery.

15

Makigigi dobrze mówi, wyślij zdjęcia nóżek jego dziewczynie. Może nie powinnam radzić, bo sama wrzuciłam post z gatunku pomóżcie, ale wydaje mi się, że koleś przesadza, a Ty się dajesz wkręcać. I tak jak pisze olaora - rozmowy, gdzie pojawia się seks czy jakakolwiek forma obcowania innego niż kumplowskie gadanie przekraczają granicę kumplowania się. Przerabiałam to, dlatego w przyjaźń damsko-męską nie wierzę. Zawsze któraś strona w końcu chce więcej i nie zawsze damska strona.

16 Ostatnio edytowany przez jjbp (2017-07-26 10:58:07)

Rising_Sun napisał/a:

jeśli nie życzysz sobie takich zachowań z jego strony to warto mu o tym powiedzieć. "X, lubię Cię ale przestań z tym tematem/nie ma opcji żebym wysyłała Ci takie zdjęcia/a co na to Twoja dziewczyna" big_smile to tylko przykład jak możesz z nim rozmawiać.

To chyba najlepsze wyjście z sytuacji smile

A co do tych rozmów o seksie to wszystko zależy od tego z kim i o ile nie widze nic złego w rozmowie na te tematy z kolegą to tu może być wątpliwy fakt że zanim dowiedziałaś się o jego dziewczynie to flirtowaliście i kręciliście ze sobą. Tak więc o ile z kolegą bym o seksie wprost pogadała bez problemu to z byłym kochankiem (albo ogólnie z osobą z którą do niedawna łączyło mnie coś romantycznego) mogłoby to już mieć zabarwienie flirtu.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Kolega prosi mnie o zdjęcia...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024