teraz i bede caly czas co wy na to ? ! Po za tymù jestem transem !!!!
J’ai une nouvelle audience au tribunal de Clichy de Paris le 23 mars. Je tiens encore le coup, du moins si j’arrive à y aller et si j’ai assez de forces !!!!!
Ołkej,spoko ; ))
Tez jestes transem czy ledwo chodzisz ?
Alice, tu y arriveras, odpoczywaj, staraj się jeść choć trochę, trzymaski.
Trzymaski
<3
au tribunal
Coś nawywijała?
Ty chyba mieszasz alkohol i leki, jeśli dobrze kojarzę? Bo efekty mocne;)
Alice1 napisał/a:au tribunal
Coś nawywijała?
Ja nie nawywijalam tylko ktos ! Tak biore leki i to one sa winne bo wyglada na to ze na glodny zaladek tego w ogole nie mozna brac a dlatego nie jadlam bo mi zasilek chorobowy nie wjechal .
Alice1 napisał/a:au tribunal
Coś nawywijała?
normalnie jakbym slyszala te portugalskie beczki i te krowe z tymi swoimi dwoma knurami co mi wynajmuja !!!! Lukiem szerokim paszla won !!!
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Alice1 napisał/a:au tribunal
Coś nawywijała?
Ty chyba mieszasz alkohol i leki, jeśli dobrze kojarzę? Bo efekty mocne;)normalnie jakbym slyszala te portugalskie beczki i te krowe z tymi swoimi dwoma knurami co mi wynajmuja !!!! Lukiem szerokim paszla won !!!
Bądź uprzejma, bo jakże to tak. Smutno się zrobiło i nieprzyjemnie a przecież wiosna idzie i kwiaty się budzą. I czarny bez też.
To co, już?
Alice1 napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Coś nawywijała?
Ty chyba mieszasz alkohol i leki, jeśli dobrze kojarzę? Bo efekty mocne;)normalnie jakbym slyszala te portugalskie beczki i te krowe z tymi swoimi dwoma knurami co mi wynajmuja !!!! Lukiem szerokim paszla won !!!
Bądź uprzejma, bo jakże to tak. Smutno się zrobiło i nieprzyjemnie a przecież wiosna idzie i kwiaty się budzą. I czarny bez też.
To co, już?
Dokladnie kwiatki kwitnom, ptaszki spiewajom