Nie dla każdego jest pisana miłość. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie dla każdego jest pisana miłość.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Nie dla każdego jest pisana miłość.

Tak jak w tytule nie dla każdego jest pisana miłość w szczególności jeśli się jest mężczyzną nieatrakcyjnym.

Tylko głupcy oczekują innych rezultatów robiąc wciąż te same rzeczy ten cytat należy do Alberta Einsteina, twierdząc po tym należę do tych głupców, gdyż ciągle spoglądam na aplikację randkowe z myślą, że kogoś się uda znaleźć, w życiu rzeczywistym też spoglądam i widzę jak dziewczyny, kobiety spoglądają na przystojnych mężczyzn.

Ja do atrakcyjnych nie należę, mam najgorszy wygląd dla kobiet a mianowicie nie jestem wysoki, jestem niski mam 169 cm, moja waga to jest wahanie się między 48 a 49,5 kg, mam kręcone włosy do ramion. Wzrostu nie zmienię, przytyć nie umiem pomimo, że jem dużo.

Inni potrafią znaleźć swoją połówkę szybko, mają wybór nawet mężczyzni niektórzy, nie wspominając o kobietach, że mają szeroki wachlarz, a więc jeśli mają szeroki wachlarz możliwości to oczywiste jest, że z taką sylwetką jak ja to znajdzie się na końcu.

Dodając moje cechy charakteru, które są nudne (lecz mogę udawać przynajmiej kogoś innego w tej kwestii), ale z natury jestem spokojnym domatorem, nie lubię imprez itp. Pomimo, że jestem spokojny to szybko łapię nowe znajomości, kontakty, ale to tylko poznaję kolegów, bo z kobietami jestem przewrażliwiony niestety, czuję się zawsze gorszy od innych mężczyzn, więc zawsze myślę, że dla kobiety wzbudzam obrzydzenie (twarz mam normalną, niby nawet powyżej przeciętnej). 

Dodając, że mam 23 lata, starając się od kilku lat nic nie przynosi efektów, nie dawno byłem pierwszy raz na spotkaniu z znajomą sam na sam, ale to było spotkanie koleżeńskie, opowiadała jacy mężczyzni się podobają i tak jak każdej kobiecie wysoki i silny.

Samo to nie przyjdzie, bo jeżeli nie pracujesz to kasa sama nie przyjdzie, nie grasz w lotto to nie wygrasz, chyba logiczne jest to.

Reasumując każdy człowiek potrzebuje bliskości, nie każdy będzie go miał pomimo, że chce. Gdyż dla kobiet liczy się atrakcyjność fizyczna, i ten który jest niski, chudy czy inne ma wady musi się pogodzić z tym raz na zawsze, że nie doświadczy miłości wzajemnej.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-11-25 11:43:24)

Odp: Nie dla każdego jest pisana miłość.

Z takim podejściem i myśleniem o sobie będziesz przegrywem bo emanujesz taką energią i ludzie to czują.
To, że jesteś domatorem to nic złego, dla wielu kobiet to pożądana cecha. Wolę domatorow niż imprezowiczów.
Wzrost - bez szału, ale jest wiele niskich i drobnych kobiet, którym to nie przeszkadza a są i takie, które mają podobny i też nie przywiązują tak wielkiej wagi do tego, zwłaszcza, gdy nadrabiasz w rzeczach dla nich ważnych, więc tu bym aż tak się nie fiksowała. Z wagą tylko może mógłbyś popracować bo masz ewidentnie niedowagę i takie chucherko jesteś;)
Mam wrażenie, ze już chyba pisałeś tu parę msc temu bo i wzrost, waga i wiek się zgadza oraz styl jojczenia:)
Dla kobiet jak i dla mężczyzn liczy się atrakcyjność fizyczna, ale na szczęście każdy ma inny gust, więc to co dla jednych jest na nie, dla innych na tak.

3 Ostatnio edytowany przez Meralda (2025-11-25 16:49:30)

Masz 23 lata, i wspaniale zycie przed Toba, jesli tylko go nie spieprzysz. Cos co teraz wspominam z czuloscia: mialam 20 lat i duzy wybor mezczyzn, jak to zwykle ma kobieta w tym wieku. Wysocy, przystojni, bogaci, mili  jak najbardziej byli tez. A ja zakochalam sie bez pamieci w mezczyznie niewysokim, i biednym jak mysz koscielna.  Wyszlam za niego za maz. Mial wokol siebie aure wyjatkowosci, sam byl przekonany o swojej wartosci i nie tylko ja to przyjelam. Tak byl postrzegany przez otoczenie.  Po wielu latach przypadkowo dowiedzialm sie, ze mial kilka centymetrow wzrostu mniej niz to, co mi powiedzial na poczatku. Jego prawdziwy wzrost byl chyba taki jak Twoj, Ale to nie mialo zadnego znaczenia. Autorze badz w czyms dobry, buduj pewnosc siebie.

4

Przegrywporazka napisał/a:

Reasumując każdy człowiek potrzebuje bliskości, nie każdy będzie go miał pomimo, że chce. Gdyż dla kobiet liczy się atrakcyjność fizyczna, i ten który jest niski, chudy czy inne ma wady musi się pogodzić z tym raz na zawsze, że nie doświadczy miłości wzajemnej.

No i ok, nie musi wszystkiego doświadczyć.

5

Obyś nie skończył jaj ja mam 163-4 cm wzrostu nie jestem atrakcyjny mam 42 lata

6

Miklosza napisał/a:

Jest na prostej drodze, żeby skończyć..

7

Solaris napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Jest na prostej drodze, żeby skończyć..

Można było powiedzieć kiedyś tak o mnie neutral

8

Miklosza napisał/a:

To do klasztoru. Może obok tego co Julka chce iść i wtedy by się działo.

Może Julka łaskawym okiem by spojrzała bo wiedz na bezrybiu i rak ryba big_smile

9

Skoro jesteś nieatrakcyjny, do tego jesteś niski a wagę masz jak przeciętny uczeń z podstawówki to raczej oczywiste jest to że nie będziesz podobać się kobietom.
Moim zdaniem jedynym ratunkiem dla ciebie to pójście w zasoby i zdobycie jakiegoś dobrze płatnego i prestiżowego zawodu.
Wówczas być może jakaś panna 3/10 łaskawie na ciebie spojrzy i stworzy z tobą związek z rozsądku.
Czy ciebie taka perspektywa satysfakcjonuje to już musisz sobie odpowiedzieć sam.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie dla każdego jest pisana miłość.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024