Uważam, że wszystkie religię swiata to jest wymysl prymitywnych facetów począwszy na epoce kamienia łupanego do ciemnoty średniowiecza to faceci sobie wymyslali jakieś głupoty i przypisywali je Panu Bogu,że to niby On to wymyślił
I przez to miliony kobiet cierpi i cierpiało na świecie
Przecież np po co Bogu było by potrzebne, żeby kobieta np nosiła hijab na głowie,skoro sam jej te włosy stworzyl to po co ma je zakrywac albo po co kobieta ma siedzieć w agresywnym małżeństwie? Przecież to nie Pan Bóg chce,żeby siedziała z agresywnym mężem tylko biskupi sobie z papiezami wymyslili
Uważam,że gdyby nie te prymitywne religię to kobietom by się żyło na tym świecie o wiele lepiej, a tak od tysięcy lat się musimy męczyć z takimi prymitywnymi zasadami,które z prawdziwym Bogiem nie mają nic wspólnego
Dlatego ja postanowilam wogole nie być w żadnej religii i nie stosować się do tych prymitywnych, niemoralnych, nielogicznych(czyli glupich) oraz dyskryminujących mnie zasad
Od teraz jestem w 100% wolny człowiek. Wiara w Boga,modlitwa i dobre uczynki wystarczą, a nie jakies prymitywne durnoty wymyślają w tych religiach