Przez autyzm oraz niepełnosprawność intelektualna funkcjonuje jak Podczłowiek.Mam pretensje do Boga że żyje .Urodziłem się zwykłym jebanym zjebem genetycznym .Kilka razy wylądowałem w zakładzie psychiatrycznym.Nic nie pomogli traktowali mnie przedmiotowo nie umiem się do dziś usamodzielnić .Mam już przeklęte 29 lat i dalej nie umiem się usamodzielnić.Choroba zniszczyła mi całe życie .Jestem na marginesie społecznym i nigdy już nie będę żyć jak człowiek .
1 2025-11-12 16:46:06 Ostatnio edytowany przez niski1996 (2025-11-12 16:53:58)
I do tego trollujesz
I do tego trollujesz
Mówię serio mam autyzm i niepełnosprawność intelektualna
Ale my to już wiemy. Uważasz, że jeśli założysz jeszcze z pięćdziesiąt takich samych wątków, w których powtórzysz te informacje dodatkowe sto czy dwieście razy, to coś się od tego w Twoim życiu zmieni?
Julia life in UK napisał/a:I do tego trollujesz
Guzik masz, a nie autyzm
niski1996 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:I do tego trollujesz
Guzik masz, a nie autyzm
Chuja o mnie wiesz .Tyle wiesz co kurwa nic.
Julia life in UK napisał/a:niski1996 napisał/a:Mówię serio mam autyzm i niepełnosprawność intelektualna
Guzik masz, a nie autyzm
Taaa juz sie nie wysilaj z tym trollowaniem
Osoby naprawde chore nie trabia po forum o swojej chorobie
niski1996 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Guzik masz, a nie autyzm
Taaa juz sie nie wysilaj z tym trollowaniem
![]()
Osoby naprawde chore nie trabia po forum o swojej chorobie
Byś się zdziwiła .
To jest ponoć Kobiece forum i dlatego tu się użalasz nad sobą? Boisz się że na jakimś męskim forum faceci by cie zjechali jak burą suke? Tu też kobiety jadą po facetach i nie są to jakieś miekke pipki które cię pogłaszczą po głowie, wiec wybrałeś złe miejsce
10 2025-11-13 19:26:16 Ostatnio edytowany przez jea1 (2025-11-13 19:26:39)
A gdzie zaświadczenie na potwierdzenie??medyczne ?no właśnie
Rodo sobie daruj
To jest ponoć Kobiece forum i dlatego tu się użalasz nad sobą? Boisz się że na jakimś męskim forum faceci by cie zjechali jak burą suke? Tu też kobiety jadą po facetach i nie są to jakieś miekke pipki które cię pogłaszczą po głowie, wiec wybrałeś złe miejsce
Pisałem i co nic .