Nie radzę sobie w życiu a mam już 29 lat i jestem wykluczony ze społeczeństwa jestem niepełnosprawny intelektualnie oraz mam autyzm .Nie raz byłem wyzywany od dałnów ,od zjebów genetycznym .Nigdy nie miałem kolegów, ani koleżanek.Intelektualnie funkcjonuje jak dziecko 12 letnie.
Intelektualnie jestem kaleką .
Ludzie nie lubią osób niepełnosprawnych intelektualnie że spektrum autyzmu i niestety takie osoby jak ja są wykluczane społecznie .
Koleżanki od mamy pytali się czy ja mam dziewczynę mówiłem ,że jestem chory i niepełnosprawny ciężko umysłowo.Unikam nawet znajomych od mamy bo nie rozumieją mojej choroby .Nigdzie się nie umiem odnaleźć moja choroba to ciężka wegetacja .Szukałem w swoim mieście pomocy i nie znalazłem .
Szczerze to ludzie z silną nerwica albo pdst już też są szykanowani choćby dlatego że z przemęczona osoba ciężko się gada
Próbowałeś jakaś pomoc ale zdalnie. ??
niestety takie osoby jak ja są wykluczane społecznie .
Nie tylko takie, niestety.
Szczerze to ludzie z silną nerwica albo pdst już też są szykanowani choćby dlatego że z przemęczona osoba ciężko się gada
Tak szukałem i niestety nie znalazłem.Nie ma pomocy życie z taką choroba to jest wegetacja .Prawdziwa wegetacja .Autystów rodzi się coraz więcej nikt nie wie dlaczego .W okresie płodowym nie da się tego wcale wykryć .Do dziś naukowcy szukają przyczyny autyzmu .
jea1 napisał/a:Szczerze to ludzie z silną nerwica albo pdst już też są szykanowani choćby dlatego że z przemęczona osoba ciężko się gada
Tak szukałem i niestety nie znalazłem.Nie ma pomocy życie z taką choroba to jest wegetacja .Prawdziwa wegetacja .Autystów rodzi się coraz więcej nikt nie wie dlaczego .W okresie płodowym nie da się tego wcale wykryć .Do dziś naukowcy szukają przyczyny autyzmu .
Szczepionki