Luźny temat na niedzielę :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Luźny temat na niedzielę :D

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Luźny temat na niedzielę :D

Gdzie pracujecie? Czy jesteście zadowoleni z pracy? Czy myślicie o jej zmianie?

Ja nie pracuje od wielu lat już,bo jestem na zasiłkach,  ale to już wiecie  big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Luźny temat na niedzielę :D

Luźna to może być guma w gaciach tongue tego tematu nikt nie podłapie, bo kto ci się tu będzie spowiadał z tego gdzie pracuje? big_smile jak już taki temat założyłaś, to mogłaś pójść o krok dalej i zapytać też o zarobki, ehhh Julka! big_smile
Ja nadal jestem szczęśliwym bezrobotnym i nie planuję tego zmieniać. Nie wiem jak ludzie mogą chodzić do pracy, a jak już mają pracę zmianową, to już w ogóle dramat big_smile
Żyć trzeba umić, co nie Julcia? big_smile

UserNew napisał/a:

Luźna to może być guma w gaciach tongue tego tematu nikt nie podłapie, bo kto ci się tu będzie spowiadał z tego gdzie pracuje? big_smile jak już taki temat założyłaś, to mogłaś pójść o krok dalej i zapytać też o zarobki, ehhh Julka! big_smile
Ja nadal jestem szczęśliwym bezrobotnym i nie planuję tego zmieniać. Nie wiem jak ludzie mogą chodzić do pracy, a jak już mają pracę zmianową, to już w ogóle dramat big_smile

Mnie zarobki nie interesuja,bo ja mam swoje zasiłki big_smile a ja tez nie pytałam o konkretne firmy ich nazwy,tylko o zawody,a to żadna tajemnica

No pewnie,a z czego Ty żyjesz?

4

Julia life in UK napisał/a:
UserNew napisał/a:

Mnie zarobki nie interesuja,bo ja mam swoje zasiłki big_smile a ja tez nie pytałam o konkretne firmy ich nazwy,tylko o zawody,a to żadna tajemnica

Wiem, że o to Ci chodzi, jednak myślę, że i tak nikt nie będzie chętny na takie zwierzenia big_smile

Z czego żyję, hmmm big_smile zasiłki dla leniwców dostaję tongue

UserNew napisał/a:
UserNew napisał/a:

Wiem, że o to Ci chodzi, jednak myślę, że i tak nikt nie będzie chętny na takie zwierzenia big_smile

big_smile
Szkoda,że nie

6

UserNew napisał/a:

big_smile
Szkoda,że nie

Na pewno wszyscy stąd mają fajną pracę i dużo zarabiają, tylko my jesteśmy takimi nierobami big_smile

UserNew napisał/a:
UserNew napisał/a:

big_smile
Szkoda,że nie

Na pewno wszyscy stąd mają fajną pracę i dużo zarabiają, tylko my jesteśmy takimi nierobami big_smile

Na to wychodzi  big_smile

8 Ostatnio edytowany przez Caffissimo1 (2025-10-12 22:14:35)

UserNew napisał/a:

i tak nikt nie będzie chętny na takie zwierzenia big_smile

Zaskoczę cię, uwielbiam spowiadać się publicznie ze swojego życia! A online to już w ogóle. big_smile

Niosę kaganek oświaty. big_smile
Tak, bardzo. Uwielbiam swoją pracę, szczególnie teraz, kiedy wrociłam na dawne stanowisko. Lubię to co robię, bo to praca z drugim człowiekiem, zawód pomocowy, do którego jestem stworzona.
Czy myślę o zmianie?
Na chwilę obecną jest dobrze.
Pewnie zawsze może byc lepiej.

Póki co na horyzoncie nie rysuje się wizja żadnej zmiany, więc nie, nie myślę.
Musiałabym dostać impuls, żeby ją zmienić.
Od impulsu zawsze zaczynają się poważne zmiany w moim życiu.

O zarobkach gdzieś kiedyś wspominałam. Są żenująco niskie w stosunku do wymagań i inwestowanego w pracę czasu.
Jest lepiej niż bywało dawniej, stolica daje dodatkowe możliwości, jeśli ktoś chce, to może więcej pracować i więcej zarabiać.

Ja z tego myślenia już się wykręciłam, więcej nie znaczy wcale lepiej.

Caffissimo1 napisał/a:
UserNew napisał/a:

i tak nikt nie będzie chętny na takie zwierzenia big_smile

Zaskoczę cię, uwielbiam spowiadać się publicznie ze swojego życia! A online to już w ogóle. big_smile

Niosę kaganek oświaty. big_smile
Tak, bardzo. Uwielbiam swoją pracę, szczególnie teraz, kiedy wrociłam na dawne stanowisko. Lubię to co robię, bo to praca z drugim człowiekiem, zawód pomocowy, do którego jestem stworzona.
Czy myślę o zmianie?
Na chwilę obecną jest dobrze.
Pewnie zawsze może byc lepiej.

Póki co na horyzoncie nie rysuje się wizja żadnej zmiany, więc nie, nie myślę.
Musiałabym dostać impuls, żeby ją zmienić.
Od impulsu zawsze zaczynają się poważne zmiany w moim życiu.

O zarobkach gdzieś kiedyś wspominałam. Są żenująco niskie w stosunku do wymagań i inwestowanego w pracę czasu.
Jest lepiej niż bywało dawniej, stolica daje dodatkowe możliwości, jeśli ktoś chce, to może więcej pracować i więcej zarabiać.

Ja z tego myślenia już się wykręciłam, więcej nie znaczy wcale lepiej.

To Ty pracujesz w szkole czy co robisz konkretnie?

10 Ostatnio edytowany przez Caffissimo1 (2025-10-12 22:30:48)

Kaganek oświaty raczej jednoznacznie kojarzy się z edukacją. wink

11 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-10-13 19:20:50)

Julka, zamierzasz porzucić dotychczasowe życie i pójść do pracy?

Alessandro napisał/a:

Julka, zamierzasz porzucić dotychczasowe życie i pójść do pracy?

Tak,ale idę na pol etatu w ten sposob bede miec zapewnione m in oplaty za mieszkanie ... na caly etat iść to zbyt ryzykowne

13

Rozglądałaś się już za czymś? Czy też dopiero zamierzasz? Myślałaś, czym chciałabyś się zajmować?

Alessandro napisał/a:

Rozglądałaś się już za czymś? Czy też dopiero zamierzasz? Myślałaś, czym chciałabyś się zajmować?

Narazie piszę CV i list motywacyjny czy jak to się tam nazywa ,później będę szukać ofert pracy

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Luźny temat na niedzielę :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024