Hej. Jestem tu nowa -sama nie wiem od czego zacząć. Mam 36 lat , partnera i 4 miesieczne dziecko . Pochodzę z okolic Wrocławia
Witaj, jeszcze jakieś 4 ściany, jakieś źródło utrzymania i będzie jak ta lala zobaczysz!
Hej. Jestem tu nowa -sama nie wiem od czego zacząć. Mam 36 lat , partnera i 4 miesieczne dziecko . Pochodzę z okolic Wrocławia
I co dalej…Czego oczekujesz?
Witaj, jeszcze jakieś 4 ściany, jakieś źródło utrzymania i będzie jak ta lala zobaczysz!
I źródło i 4 ściany są☺️
I źródło i 4 ściany są☺️
Ok to w takim razie nas uspokoiłaś, witaj, ja wiem czego oczekujesz - dobrze się bawić, prawda ? ![]()
6 2025-05-20 12:38:43 Ostatnio edytowany przez BezUwagi (2025-05-20 12:42:59)
Bawić? Jasne – między pieluchą a praniem, kawą zimną jak serce byłej i romantycznym wieczorem z mopem. Życie jak w Madrycie!
Bawić? Jasne – między pieluchą a praniem, kawą zimną jak serce byłej i romantycznym wieczorem z mopem. Życie jak w Madrycie!
No, to ja od razu zapraszam do tematu STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA
Przyszłam pogadać poczytać. A nie wypadałoby się nie przedstawić
Że niby ja się mam przedstawić? A nie wiem, może, savoir vivre nigdy nie był mą mocną stroną. Tak więc ja jestem śladzik i grasujemy tu z moją narzeczoną Julią wspólnie ![]()
Tylko tu normalnie nie da się pogadać bo grasują spamerzy, jak ślad… po bliźnie na umyśle
Nie daj się więc nabrać na jego piękne słówka.
BezUwagi napisał/a:Przyszłam pogadać poczytać. A nie wypadałoby się nie przedstawić
Tylko tu normalnie nie da się pogadać bo grasują spamerzy, jak ślad… po bliźnie na umyśle
Piękne słówka są tylko dla mojej Julii, ja tu nikogo nie nabieram, eh. Serio ![]()
12 2025-05-20 18:49:18 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2025-05-20 19:16:29)
BezUwagi napisał/a:Przyszłam pogadać poczytać. A nie wypadałoby się nie przedstawić
Poważnie można pogadać w kafejce, a tu mało gdzie można podyskutować na poważnie, bo forum zajęły tzw. "rozmowy towarzyskie".