Wysoka kobieta 185 cm będzie miała dużo łatwiej w życiu znaleźć partnera ,Zaś niski facet szuka kobiety mierzacy 177 cm będzie miał bardzo ciężko znaleźć miłość swojego życia .Niestety takie są realia właśnie .
Sam na plecach to właśnie doświadczyłem .Nigdy nie byłem w związku będąc niski mierzac 177 cm a mam już prawie 29 lat ☹️☹️☹️
trolololoo he he
A tak na poważnie to przestan trollowac
![]()
trolololoo he he
A tak na poważnie to przestan trollowac
Ja piszę serio.Kochana
Co za troll ja mam 160cm i co mam powiedzieć
A ja mam 163 i co z tego powodu mam się powiesić ?
A ja mam 163 i co z tego powodu mam się powiesić ?
To jest troll on nie ma pojecia co znaczy niski wzrost. Ja mam.165 cm jakby mial tyle wzrostu co ja to by mogl sobie marudzic ,a tak wymysla problemy sobie z nudow ![]()
Kurde dużo bym dał że by mieć jego wzrost ale tak jak jest też nie ma problemu ![]()
8 2025-05-09 16:49:36 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-05-09 16:57:46)
Przestań, 177 to nie jest źle a nawet jest dobrze. Jakbyś miał poniżej 170 to wtedy faktycznie kiepskawo...To, że nie masz dziewczyny to raczej nie z powodu wzrostu, który, raz jeszcze podkreślam, nie jest niski.
Chyba gorzej ma własnie dziewczyna ze 185.
Ogólnie tendencja jest taka, że niskie dziewczyny wolą wysokich, wysokie też wolą wysokich, więc ci niscy mają pod górkę.
Trollujesz, bardzo nisko trollujesz ![]()
Zaczynak sie już obawiać tych wątków wzrostowych trolowych i tym podobnegoxxd xd
Przestań, 177 to nie jest źle a nawet jest dobrze. Jakbyś miał poniżej 170 to wtedy faktycznie kiepskawo...To, że nie masz dziewczyny to raczej nie z powodu wzrostu, który, raz jeszcze podkreślam, nie jest niski.
Chyba gorzej ma własnie dziewczyna ze 185.Ogólnie tendencja jest taka, że niskie dziewczyny wolą wysokich, wysokie też wolą wysokich, więc ci niscy mają pod górkę.
Pytając się IA co nie obijała się w bawełnę waliła prosto z mostu kobiety wysoka prędzej znajdzie partnera niż niski facet partnerkę .
Ale Ty nie jesteś niski.
Miklosza napisał/a:A ja mam 163 i co z tego powodu mam się powiesić ?
To jest troll on nie ma pojecia co znaczy niski wzrost. Ja mam.165 cm jakby mial tyle wzrostu co ja to by mogl sobie marudzic ,a tak wymysla problemy sobie z nudow
Gdybyś ty zaczęła marudzić na swój wzrost w jakimś temacie byłby trolling tego samego kalibru ![]()
A co ja mam powiedzieć, jak idzie ulicą facet mierzący powiedzmy 195+ cm ja się czuję już też skrzatowato, a mam 184cm..
Nie zrozumie, kto nie przeżył takiego traumatycznego wydarzenia ![]()
Łatwo wypowiadać się kobietom, bo ich wzrost praktycznie nie ma znaczenia, jeśli nie jest już skrajnie odstający od normy.
14 2025-05-11 23:48:48 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-05-11 23:49:43)
Boshe, znowu?? ![]()
U panów to na zmianę, albo mały wzrost, albo mały penis i tak do znudzenia.
Ja jedno i drugie niestety czas się powiesić
Ja tez sie chce powiesic, a nie moge- kurde no galaz sie pode mna urwala i muszem zyc ![]()
Jak jesteś nieduży to nie możesz mieć dużego, proporcje muszą być zachowane ![]()
Miklosza napisał/a:Ja jedno i drugie niestety czas się powiesić
Jak jesteś nieduży to nie możesz mieć dużego, proporcje muszą być zachowane
N o i dobra ![]()
Solaris napisał/a:Miklosza napisał/a:Ja jedno i drugie niestety czas się powiesić
Jak jesteś nieduży to nie możesz mieć dużego, proporcje muszą być zachowane
N o i dobra
To za te cycki! ![]()
Żart z tymi cyckami ja lubię wszystkie chyba z resztą nie wiem ![]()
Czemu nikt tutaj nie rozumie problemu z niskim wzrostem.Przecież niski wzrost może być problemem nad którym nie ma wpływu.
Czemu nikt tutaj nie rozumie problemu z niskim wzrostem.Przecież niski wzrost może być problemem nad którym nie ma wpływu.
No właśnie nie masz wplywu to nie narzekaj
niski widzisz ja np nie narzekam mimo że mam 163-4 cm
Kolego, wierze, że chciałbyś być wyższy, ale na pewno nie jesteś niski! Dla mnie taki wzrost nie jest żadnym problemem, jeśli facet jest fajny i mi się podoba jako całość.
Z tą wielkością penisa też ciągle macie jakiś problem, tu na forum czytałam wątki. A czym jest penis? To dodatek do faceta przecież a nie odwrotnie! Sami siebie sprowadzacie do takiego wymiaru a potem zdziwienie, że dziewczyny was olewają.
Pora zaakceptwać fakt na który nie masz wpływu. Możesz buty na koturnie nosić, sterczące fryzury robić i będziesz wydawał się wyższy, jeśli już inaczej nie możesz.
26 2025-05-13 19:44:30 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-05-13 19:44:50)
Żart z tymi cyckami ja lubię wszystkie chyba z resztą nie wiem
Przecież wiem, że żart ![]()
A mialeś kiedyś jakies w ręku? ![]()
Miklosza napisał/a:Żart z tymi cyckami ja lubię wszystkie chyba z resztą nie wiem
Przecież wiem, że żart
A mialeś kiedyś jakies w ręku?
eee nie powiem
![]()
Solaris napisał/a:Miklosza napisał/a:Żart z tymi cyckami ja lubię wszystkie chyba z resztą nie wiem
Przecież wiem, że żart
A mialeś kiedyś jakies w ręku?eee nie powiem
![]()
No wiecie co dwa bezbozniki ![]()
29 2025-05-13 19:50:40 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-05-13 19:51:57)
Miklosza napisał/a:Solaris napisał/a:Przecież wiem, że żart
A mialeś kiedyś jakies w ręku?eee nie powiem
![]()
No wiecie co dwa bezbozniki
Jakie bezbożniki? Normalne ludzkie sprawy
Miklosza nie wstydzi się o swoim penisie tu pisać to co tam cycuszki ![]()
p.s nie to, żebym mu coś proponowała haha, tak z ciekawości pytam ![]()
Miklosza napisał/a:Żart z tymi cyckami ja lubię wszystkie chyba z resztą nie wiem
Przecież wiem, że żart
A mialeś kiedyś jakies w ręku?
Tylko swoje
![]()
Wisisz mi drugą kawę ![]()
Solaris napisał/a:Miklosza napisał/a:Żart z tymi cyckami ja lubię wszystkie chyba z resztą nie wiem
Przecież wiem, że żart
A mialeś kiedyś jakies w ręku?Tylko swoje
![]()
Cicho bąć nikt cię nie pytał o zdanie
![]()
Wisisz mi drugą kawę
Ups i did it again ![]()
UserNew napisał/a:Solaris napisał/a:Przecież wiem, że żart
A mialeś kiedyś jakies w ręku?Tylko swoje
![]()
![]()
Oj tam, oj tam
taki tam żarcik ![]()
Miklosza napisał/a:UserNew napisał/a:Tylko swoje
![]()
![]()
Oj tam, oj tam
taki tam żarcik
![]()
36 2025-05-13 20:59:13 Ostatnio edytowany przez Solaris (2025-05-13 20:59:34)
Tak, to takie nasze głupawe żarciki były, człowiek się naczyta forum to sam głupawki dostaje, ale Miklosza przecież ma poczcie humoru ![]()
Tylko zrozum, że 177 cm wzrostu to NIE JEST NISKI WZROST!
Jeżeli kobiety mówią ci, ze z tego powodu są niezainteresowane to kłamią.
Jeżeli Ty w tym upatruje swojej niepowodzenia to oszukujesz się.
Generalnie problem jest gdzie indziej, nie we wzroście.
Znam kobietę mającą 190 cm wzrostu i jej mąż ma jakieś 160 cm (jest niższy od mojej córki, która ma 165cm). Mam znajomą, która jest ciut niższa ode mnie, czyli może mieć maksymalnie 170 cm i jej mąż też ma jakieś 160 cm.
Nawoja, nie przekonasz
Zawsze łatwiej zwalić na coś, na co nie ma się wpływu bo przecież bezradnie można rozłożyć ręce i nic nie robić.