Koleżanka z pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Kubex (2025-02-27 19:24:51)

Temat: Koleżanka z pracy

Cześć.
Mam do was pytanie odnośnie koleżanki z pracy. Pracujemy ze soba już jakieś 3 lata. Zauważyłem dość jak dla mnie istotną rzecz, nigdy nie mówiła do mnie po imieniu, od jakiegoś miesiąca, jak się witamy zwraca się do mnie po imieniu. Jak wchodzę witam się z każdym, to każdy odpowiada bezosobowo, tylko ona do mnie po imieniu, i jak wychodzi z pracy też żegna używając imienia, gdzie do kolegi mówiła bez. Czasem były takie luźne rozmowy, bo wiem że ma męża i podchodzę do niej obojętnie. Ale dzisiaj zauważyłem  dla mnie sygnał, choć mogę się mylić. W pracy rozdawali pączki na tłusty czwartek i zjadłem jednego i sama z siebie zapytała, jak tam czy mi smakował ? Gdzie nigdy tak nie rozmawialiśmy tylko jak to w pracy itd. Często patrzę jej w oczy i wiem że się peszy i się rumieni. Czy to jakieś znaki ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koleżanka z pracy

Znaki, że gdzieś tam w kraju ferie chyba dalej są.

"Gdzie się uczy, gdzie pracuje, tam się chujem nie wojuje..."

Dorośnij dzieciaku.

3

Kubex napisał/a:

Czy to jakieś znaki ?

Tak. Ze prawdopodobnie przeczytala "Jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi".

4

Tia obojetna, ale mężatkę chetnie by sie przpieło, tak bezosobowo. smile

5

Kubex napisał/a:

Cześć.
Mam do was pytanie odnośnie koleżanki z pracy. Pracujemy ze soba już jakieś 3 lata. Zauważyłem dość jak dla mnie istotną rzecz, nigdy nie mówiła do mnie po imieniu, od jakiegoś miesiąca, jak się witamy zwraca się do mnie po imieniu. Jak wchodzę witam się z każdym, to każdy odpowiada bezosobowo, tylko ona do mnie po imieniu, i jak wychodzi z pracy też żegna używając imienia, gdzie do kolegi mówiła bez. Czasem były takie luźne rozmowy, bo wiem że ma męża i podchodzę do niej obojętnie. Ale dzisiaj zauważyłem  dla mnie sygnał, choć mogę się mylić. W pracy rozdawali pączki na tłusty czwartek i zjadłem jednego i sama z siebie zapytała, jak tam czy mi smakował ? Gdzie nigdy tak nie rozmawialiśmy tylko jak to w pracy itd. Często patrzę jej w oczy i wiem że się peszy i się rumieni. Czy to jakieś znaki ?

To nie są żadne znaki po prostu jest dla Ciebie miła.Tak ja to rozumiem.

6 Ostatnio edytowany przez Samba (2025-02-28 20:03:30)

Kubex
Jak wy łatwo wyłapujecie sygnały... Peszyć i rumienić może się bo jest nieśmiała inaczej nie peszyłaby się. Musiałbyś zaobserwować, czy rumieni się tylko do ciebie czy do innych też gdy patrzą jej w oczy.

7

Inaczej, do nikogo z pracy nie mówi po imieniu tylko do mnie, dzisiaj było podobnie powiedziała Cześć Mateusz, a do innych się zwraca normalnie bez imienia. Jak z Nią zamienię parę zdań, patrzę prosto w oczy to się rumieni.

8

Kubex napisał/a:

Inaczej, do nikogo z pracy nie mówi po imieniu tylko do mnie, dzisiaj było podobnie powiedziała Cześć Mateusz, a do innych się zwraca normalnie bez imienia. Jak z Nią zamienię parę zdań, patrzę prosto w oczy to się rumieni.

Skoro tak to może darzy cię sympatią i wpadłeś jej w oko.Także Mateusz do boju koleżanka nie zrobi pierwszego kroku zawsze to mężczyzna  zagaduje pierwszy do kobiet.Przynajmniej ja tak robię.Także powodzenia.

9

Kubex napisał/a:

Za bardzo się nakręcasz a ona jest tylko miła.

I jak się to rozwinęło?

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024