Powiedzcie mi ?
2 2025-02-22 20:57:58 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-02-22 20:58:54)
Nudzisz się? Miklosza, skoro wymyślasz już jakiś temat to bądź konsekwentny do końca i trzymaj się tego jednego wątku. Czasem lepiej poczekać na więcej odpowiedzi, coś z tego wynieść dla siebie niż zaczynać kolejny temat. Uporządkuj swój chaos i sam przekonasz się, że nikt Ci uwagi nie zwróci.
Tak.
Na świecie jest ogrom brzydkich kobiet i mężczyzn, którzy są szczęśliwi.
Mają brzydkie twarze, brzydkie ciała a nie marudzą, działają, mają sukcesy.
Pozakładali rodziny, cieszą się życiem.
Ale aby tak było trzeba coś robić, wyjść z domu, nie zrażać się początkowymi niepowodzeniami, krytyką
Ale aby tak było trzeba coś robić, wyjść z domu, nie zrażać się początkowymi niepowodzeniami, krytyką
Przede wszystkim mieć coś więcej do powiedzenia niż tylko monosylaby.
No i dużo popracować nad sobą.
Miklosza, Ty ze wszystkimi rozmawiasz w taki sposób jak na forum?
Przesrane maja ci, którzy zakładają dziesiątki tematów na forum. Myślę, ze to z nudów.
Ja mam piekne zycie ,a wygladam,tak,ze szkoda slow ![]()
Ja mam piekne zycie ,a wygladam,tak,ze szkoda slow
Tak pięknie?
Julia life in UK napisał/a:Ja mam piekne zycie ,a wygladam,tak,ze szkoda slow
Tak pięknie?
Tak mam piękne życie ,a później pójdę do Nieba
złoto napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ja mam piekne zycie ,a wygladam,tak,ze szkoda slow
Tak pięknie?
To było do wyglądu.
Julia life in UK napisał/a:złoto napisał/a:Tak pięknie?
To było do wyglądu.
A do wygladu to wyglądam jak nietoperz, wiedzma i strach na wroble
Miklosza, Ty ze wszystkimi rozmawiasz w taki sposób jak na forum?
Nie nie rozmawiam tak jak tutaj ponieważ był bym wyśmiany
W życiu nie mówię o swoich sprawach
Priscilla napisał/a:Miklosza, Ty ze wszystkimi rozmawiasz w taki sposób jak na forum?
Nie nie rozmawiam tak jak tutaj ponieważ był bym wyśmiany
W życiu nie mówię o swoich sprawach
Dużo ludzi nie mówi w zyciu co tu na forum
16 2025-02-24 20:59:58 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-02-24 21:00:14)
Miklosza, nie przejmuj się tak. Jeden zaśmieje się, a kilku innych wykaże się zrozumieniem. Więc zacznij normalnie rozmawiać, normalnie zachowywać się. W realnym życiu też zachowujesz się tak samo?
Miklosza, nie przejmuj się tak. Jeden zaśmieje się, a kilku innych wykaże się zrozumieniem. Więc zacznij normalnie rozmawiać, normalnie zachowywać się. W realnym życiu też zachowujesz się tak samo?
Napisal,ze w realu zachowuje sie inaczej
Chodziło mi o to, aby Miklosza tu zachowywał się na forum swobodniej. Nie musi w każdym temacie zabierać głos. Nie musi pisać z każdym. Nie musi każdemu odpisywać. Przede wszystkim tu jest anonimowy. W realu jest trudniej.
Chodziło mi o to, aby Miklosza tu zachowywał się na forum swobodniej. Nie musi w każdym temacie zabierać głos. Nie musi pisać z każdym. Nie musi każdemu odpisywać. Przede wszystkim tu jest anonimowy. W realu jest trudniej.
Kiedyś mi tu zarzucano że się nie udzielam
To zacznij, ale z głową. Co Ci szkodzi. Nic, kompletnie nic. Zatem do boju Miklosza. Będzie dobrze.
Miklosza założyłeś grubo ponad 200 tematów !
Dlaczego nie trzymasz się powiedzmy trzech, tylko w kółko piszesz to samo w tematach, które zakładasz na te same tematy?
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia o tym wspominasz. Może tym razem poprawi się jakościowo.
Kiedyś mi tu zarzucano że się nie udzielam
Bo tak jest. Zamiast nawiązywać jakieś interakcje, rozmawiać z innymi w różnych tematach, to zakładasz ogromne ilości swoich, w których głownie narzekasz, po czym błyskawicznie je porzucasz.
I nie, nie chodziło mi o to, czy tylko tutaj wylewasz swoje żale, ale że Ty z nami NIE rozmawiasz, co wygląda tak, jakbyś w żadnym temacie nie miał w zasadzie nic do powiedzenia.
Masz jakieś zainteresowania, hobby? Jest coś, co naprawdę Cię wciąga i lubisz się tym zajmować? Jeśli oglądasz filmy, to jakie? Jeśli surfujesz w sieci, to jakich treści szukasz? Co robisz w wolnym czasie?
Miklosza napisał/a:Kiedyś mi tu zarzucano że się nie udzielam
Bo tak jest. Zamiast nawiązywać jakieś interakcje, rozmawiać z innymi w różnych tematach, to zakładasz ogromne ilości swoich, w których głownie narzekasz, po czym błyskawicznie je porzucasz.
I nie, nie chodziło mi o to, czy tylko tutaj wylewasz swoje żale, ale że Ty z nami NIE rozmawiasz, co wygląda tak, jakbyś w żadnym temacie nie miał w zasadzie nic do powiedzenia.
Masz jakieś zainteresowania, hobby? Jest coś, co naprawdę Cię wciąga i lubisz się tym zajmować? Jeśli oglądasz filmy, to jakie? Jeśli surfujesz w sieci, to jakich treści szukasz? Co robisz w wolnym czasie?
Wolny czas mam cały czas z filmów lubię z Clintem Eastwoodem
Kiedyś lubiłem ćwiczyć i nadal lubię
Różnych rzeczy szuka w necie
Wolny czas mam cały czas z filmów lubię z Clintem Eastwoodem
Dlaczego akurat z Clintem Eastwoodem? Który jest Twoim ulubionym i dlaczego?
Umiesz o tym opowiedzieć tak, żeby kogoś zachęcić do obejrzenia?
Miklosza napisał/a:Wolny czas mam cały czas z filmów lubię z Clintem Eastwoodem
Dlaczego akurat z Clintem Eastwoodem? Który jest Twoim ulubionym i dlaczego?
Umiesz o tym opowiedzieć tak, żeby kogoś zachęcić do obejrzenia?
To mój ulubiony aktor dlaczego bo to twardziel i zabawny gosc Szanuje go i podziwiam ma taki wyraź twarzy wszystkie jego filmy są fajne nie ma takiego którego bym nie lubił
Skoro mowa o filmach z Eastwoodem to nie wiem, czy oglądałeś jego najnowszy film "Przysięgły nr 2". Polecam. Trzymający w napięciu kryminał / sensacja ze świetną fabułą.
Skoro mowa o filmach z Eastwoodem to nie wiem, czy oglądałeś jego najnowszy film "Przysięgły nr 2". Polecam. Trzymający w napięciu kryminał / sensacja ze świetną fabułą.
Nie nie widziałem i chętnie obejrzę
A oglądałeś "Przemytnika"? Clint jako reżyser i grający jednocześnie główną rolę. To film z 2018r. Jeśli nie, to również polecam.
A oglądałeś "Przemytnika"? Clint jako reżyser i grający jednocześnie główną rolę. To film z 2018r. Jeśli nie, to również polecam.
Mam chyba czas obejrzę
31 2025-02-25 20:52:37 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-02-25 20:53:09)
Jestem pewny, że nie pożałujesz, że obejrzałeś oba te filmy. Kiedy obejrzysz to podziel się swoją opinią.
Nie muszą
zobacz na Muska ![]()
Nie muszą
zobacz na Muska
Musk wydaje mi się że nie jest brzydki