Właśnie dowiedziałam się, że mój chłopak jest ekshibicjonista, jakaś kobieta nagrała jak onanizował się przed nią na ławce w parku i wrzuciła na grupę, co byście zrobiły?
1 2025-01-13 13:54:50 Ostatnio edytowany przez testwokf (2025-01-13 14:00:21)
Wysłały na terapię i chyba zerwały?
Terapia to na pewno. A czy bym zerwała hm... To zależy. Zależy od tego czy byłby wart szansy, czy byłabym w stanie zaakceptować przypadłość,ale nie chciałabym mieć takiego partnera
Mało kto by to udżwignął... PS. Nie wierzę w że to prawdziwy wątek i ktoś ma taki problem.
Mało kto by to udżwignął... PS. Nie wierzę w że to prawdziwy wątek i ktoś ma taki problem.
Albo pisze do Nas ekshibicjonistyczny chłopak "autorki"
Właśnie dowiedziałam się, że mój chłopak jest ekshibicjonista, jakaś kobieta nagrała jak onanizował się przed nią na ławce w parku i wrzuciła na grupę, co byście zrobiły?
Mam takie wnioski:
Dlaczego wrzuciła na grupę, a nie poszła z tym na policję?
Publiczne publikowanie obscenicznych wizerunków w mediach społecznościowych jest karalne.
Należy odnaleźć kobietę, wytoczyć jej proces. Może uda się uzyskać odszkodowanie dla chłopaka i jeszcze ją ukarzą.
Wpis trolla.
Znałam taki przypadek. Dziewczyna razem z dzieckiem wyprowadziła się na drugi koniec Polski, a ten za nią jeździł. Dlatego nie przekonuje mnie, że autorka nie wie, co ma zrobić. Aha, i było ograniczenie praw rodzicielskich.
Ja też nie wierzę, że wątek jest prawdziwy.
Jako nastolatka miałam okazję (?) kilkakrotnie spotkać pana z takimi predyspozycjami,
ale jako nastolatka, ale nigdy jako dorosła kobieta, oni obnażają się przed młodymi, ma byś zaskoczenie,
dorosła kobieta wiedziałaby jak zareagować, a to nie o to chodzi - chodzi o ten strach wstydliwy.
Takie obnażanie w realu (w parku ?) to chyba stare czasy, obecnie ekshibicjoniści działają w sieci
na portalach randkowych - jest wysyp - klikasz, otwierasz wiadomość i wyskakują palanty różnej maści i wielkości
to czym ma zaskoczyć. Nie w parku, tylko w zaciszu domowym.
W parku też kiedyś spotkałam, ale dorośli mężczyźni takiego pajaca szybko gasili - gonili.
On normalnie wywalal go przez rozporek z jajami, albo odsuwal spodnie jedną ręką, a drugą wiadomo co robił, wiele kobiet zgłosiło się pod postem, że już go widziały, był też artykuł ze zdjęciem na Epoznaniu
testwokf napisał/a:Właśnie dowiedziałam się, że mój chłopak jest ekshibicjonista, jakaś kobieta nagrała jak onanizował się przed nią na ławce w parku i wrzuciła na grupę, co byście zrobiły?
Jako nastolatka miałam okazję (?) kilkakrotnie spotkać pana z takimi predyspozycjami,
ale jako nastolatka, ale nigdy jako dorosła kobieta, oni obnażają się przed młodymi, ma byś zaskoczenie,
dorosła kobieta wiedziałaby jak zareagować, a to nie o to chodzi - chodzi o ten strach wstydliwy.
Takie obnażanie w realu (w parku ?) to chyba stare czasy, obecnie ekshibicjoniści działają w sieci
na portalach randkowych - jest wysyp - klikasz, otwierasz wiadomość i wyskakują palanty różnej maści i wielkości
W parku też kiedyś spotkałam, ale dorośli mężczyźni takiego pajaca szybko gasili - gonili.
On normalnie wywalal go przez rozporek z jajami, albo odsuwal spodnie jedną ręką, a drugą wiadomo co robił, wiele kobiet zgłosiło się pod postem, że już go widziały, był też artykuł ze zdjęciem na Epoznaniu
0meqaO24 napisał/a:testwokf napisał/a:Właśnie dowiedziałam się, że mój chłopak jest ekshibicjonista, jakaś kobieta nagrała jak onanizował się przed nią na ławce w parku i wrzuciła na grupę, co byście zrobiły?
Ale Ty mi nie tłumacz co on robił, ja wielu takich widziałam, dla nastolatki to było nie do pojęcia.
Nie rozpływaj się nad tym, tylko możesz zrobić to co Ci radzą wyżej kobiety.
Ewentualnie będziesz też rozpoznawalna w mieście jak będziesz szła z nim za rękę
testwokf napisał/a:On normalnie wywalal go przez rozporek z jajami, albo odsuwal spodnie jedną ręką, a drugą wiadomo co robił, wiele kobiet zgłosiło się pod postem, że już go widziały, był też artykuł ze zdjęciem na Epoznaniu
0meqaO24 napisał/a:Ja też nie wierzę, że wątek jest prawdziwy.
W parku też kiedyś spotkałam, ale dorośli mężczyźni takiego pajaca szybko gasili - gonili.Ale Ty mi nie tłumacz co on robił, ja wielu takich widziałam, dla nastolatki to było nie do pojęcia.
Nie rozpływaj się nad tym, tylko możesz zrobić to co Ci radzą wyżej kobiety.
Ewentualnie będziesz też rozpoznawalna w mieście jak będziesz szła z nim za rękę
Ja niestety miałam pecha i jako dziecko 8 letnie tego doświadczyłam
Niekoniecznie. U mnie niedawno był przypadek zboczeńca. Kilka razy wzywano policję, w końcu go złapano. Nawet ostrzeżenie ktoś napisał i rozpowszechnił w necie. była taka skala potępienia, że chyba dobrze, że go złapano.
Marthe napisał/a:Mało kto by to udżwignął... PS. Nie wierzę w że to prawdziwy wątek i ktoś ma taki problem.
Albo pisze do Nas ekshibicjonistyczny chłopak "autorki"
Tak, to ja
14 2025-01-22 13:13:37 Ostatnio edytowany przez cisza to ja (2025-01-22 13:14:49)
Jest to zaburzenie wymagające leczenia psychicznego.
Często słyszę jak w podobnych przypadkach krzyczą zboczeniec.
Jednak ekshibicjonizm może nastąpić na skutek molestowania
w dzieciństwie i nie tylko.
Chłopak ma poważny problem, ale ja nie radzę podtrzymywać
tej znajomości. Powiedz spokojnie o czym się dowiedziałaś, zaproponuj
jemu leczenie i trzymaj się w bezpiecznych granicach.
W razie nachodzenia po zerwaniu, zgłoś sprawę na policji.