Czy uważacie czy codzienne spotkania z facetem psują związek wtedy ludzie nie mogą za sobą zatęsknić ?związek trwa 9 miesięcy.
Czy uważacie czy codzienne spotkania z facetem psują związek wtedy ludzie nie mogą za sobą zatęsknić ?związek trwa 9 miesięcy.
niektórzy nawet mieszkają ze sobą, a ich związki świetnie się mają.
Aż strach pomyśleć co będzie gdy za niego wyjdziesz i trzeba będzie z chłopem mieszkać
Dlaczego nie zamieszkacie razem?
A czemu nie będziesz działała po prostu w zgodzie ze swoimi potrzebami? Odstaw artykuły "100 porad na udany związek" gdzie nie raz przewijała się kwestia "zatęsknienia" i inne manipulacyjne gierki, odstaw rady koleżanek, odstaw powinności i rób jak czujesz i jak potrzebujesz. Zwiazki ewoluują, może zamieszkacie wkrótce razem i co wtedy? ; )
W dobrym związku powinnaś się zachowywać naturalnie i nie mieć takich pomysłów, ani obaw.
Monia, gdy ja poznałem moją tż,marzyłem aby być z nią codziennie. Studiowałem wtedy i mogliśmy się spotykać tylko od piątku do niedzieli. Dobrze Ci tu piszą. Przecież gdy jesteście sobie pisani, będziecie z sobą codziennie do końca.
No i daj sobie spokój z jakimiś ewentualnymi przerwami w związku. Jeżeli któraś ze stron zasygnalizuje potrzebę tzw. przerwy w związku, oznaczało to będzie, iż nie jesteście sobie pisani i trzeba szukać szczęścia gdzie indziej. Dalsze trwanie takiej relacji nie ma sensu.
A gdzie miejsce na jego znajomych, rodzinę, pasje? Na początku takie spotykanie może być ekscytujące ale na dłuższą metę chlopina się udusi.