Codzienne spotkania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Codzienne spotkania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Codzienne spotkania

Czy uważacie czy codzienne spotkania z facetem psują związek wtedy ludzie nie mogą za sobą zatęsknić ?związek trwa 9 miesięcy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Codzienne spotkania
monia35 napisał/a:

Czy uważacie czy codzienne spotkania z facetem psują związek wtedy ludzie nie mogą za sobą zatęsknić ?związek trwa 9 miesięcy.

niektórzy nawet mieszkają ze sobą, a ich związki świetnie się mają.

3

Aż strach pomyśleć co będzie gdy za niego wyjdziesz i trzeba będzie z chłopem mieszkać

4

monia35 napisał/a:

Dlaczego nie zamieszkacie razem?

5

A czemu nie będziesz działała po prostu w zgodzie ze swoimi potrzebami? Odstaw artykuły "100 porad na udany związek" gdzie nie raz przewijała się kwestia "zatęsknienia" i inne manipulacyjne gierki, odstaw rady koleżanek, odstaw powinności i rób jak czujesz i jak potrzebujesz. Zwiazki ewoluują, może zamieszkacie wkrótce razem i co wtedy? yikes ; )

6

W dobrym związku powinnaś się zachowywać naturalnie i nie mieć takich pomysłów, ani obaw.

7

monia35 napisał/a:

Monia, gdy ja poznałem moją tż,marzyłem aby być z nią codziennie. Studiowałem wtedy i mogliśmy się spotykać tylko od piątku do niedzieli. Dobrze Ci tu piszą. Przecież gdy jesteście sobie pisani, będziecie z sobą codziennie do końca.
No i daj sobie spokój z jakimiś ewentualnymi przerwami w związku. Jeżeli któraś ze stron zasygnalizuje potrzebę tzw. przerwy w związku, oznaczało to będzie, iż nie jesteście sobie pisani i trzeba szukać szczęścia gdzie indziej. Dalsze trwanie takiej relacji nie ma sensu.

8

A gdzie miejsce na jego znajomych, rodzinę, pasje? Na początku takie spotykanie może być ekscytujące ale na dłuższą metę chlopina się udusi.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Codzienne spotkania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024