Zauroczenie, różnica wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie, różnica wieku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Zauroczenie, różnica wieku

Witam. Jestem tu nowy, z nowym problemem po Sylwestrze. Mam 31 lat i na imprezie sylwestrowej poznałem o 15 lat starszą kobietę, z którą tańczyłem o kilka razy za dużo, a tańczyło się fajnie.  Nic poważnieszego miedzy nami nie zaszło. Po kilku dniach pisze do mnie że chce nawiązać bliższy kontakt. Miałbym ogromną proźbę do Pań, jak jej kulturalnie odmówić. Nie chcę jej powiedzieć że jest za stara. Przemyślałem tą różnicę lat, ale nie wiem jak odmówić związku. Proszę o poradę. Pozdrawiam wszystkie Kobiety

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zauroczenie, różnica wieku

Niemożliwe. Podobno 30 latkowie najchętniej lecą na 50.

3

Halina3.1 napisał/a:

Hehe dobre wink

4

Normalnie, chyba że jest to twoja przełożona to masz wtedy problem.

5 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2025-01-10 07:54:33)

Tak samo, jakbyś zrobił to w przypadku 30 latki, która Ci się nie podoba i coś źle zrozumiała  smile
Różnica wieku nie jest żadnym powodem specjalnego traktowania
A jak sam ją podrywałeś jednak, a potem sobie przemyślałeś różnicę wieku, to powiedz to wprost.
Zdarza się smile nie jest nastolatką, nie załamie się na pewno.
Wątpię czy chce związku, raczej kochanka i mysli ze Tobie o to chodziło .
Jak nie chcesz by źle to wyszło, powiedz, coś w rodzaju ze dobrze się bawiłeś i dziękujesz za miły wieczór,  ale czas wracać do szarej rzeczywistości,  jak rozgarnięta, to zrozumie.

6

BonJovi2025 napisał/a:

Witam. Jestem tu nowy, z nowym problemem po Sylwestrze. Mam 31 lat i na imprezie sylwestrowej poznałem o 15 lat starszą kobietę, z którą tańczyłem o kilka razy za dużo, a tańczyło się fajnie.  Nic poważnieszego miedzy nami nie zaszło. Po kilku dniach pisze do mnie że chce nawiązać bliższy kontakt. Miałbym ogromną proźbę do Pań, jak jej kulturalnie odmówić. Nie chcę jej powiedzieć że jest za stara. Przemyślałem tą różnicę lat, ale nie wiem jak odmówić związku. Proszę o poradę. Pozdrawiam wszystkie Kobiety

Nie sądzę by po jednej przebalowanej nocy myślała o związku, jest dorosła. Raczej o romans jej chodzi. Napisz że fajnie się bawiłeś ale nie jesteś zainteresowany rozwijaniem dalszej znajomości.
Tak by nie pozostawić wątpliwości.

7

Pisze bo chce związku po kilku przetańczonych wspólnie utworach w sylwestrowa noc ? yikes nie wiem skąd Tobie to przyszło na myśl ...

8 Ostatnio edytowany przez Szeptuch (2025-01-10 14:54:09)

Tak chce związku, może od razu o zakładaniu rodziny z tobą rozmyśla
Myślała babka że fajnego chłopa do zabawy znalazła a tu klops, nie dość że sztywniak to jeszcze nieogarnięty

9

Sztywniak nie sztywniak, miał prawo na trzeźwo sobie przemyśleć temat smile

10

A ja nie wiem czemu wszyscy tak przekonani, ze nie o zeiazek jej chodzi.

Poprostu podziekuj jej za mily wieczor, ale to nie to.

I tyle wystarczy.

W ogole to szacun, ze chcesz to w cywilizowany sposob zakonczyc, a nie jak wiekszosc teraz ghostingi.

11

Halina3.1 napisał/a:

Z moim narzeczonym związaliśmy się kiedy miał 29 lat, a ja 49 wink Prawie 9 lat razem, od ponad 4 lat jesteśmy zaręczeni, a rok temu kupiliśmy wspólne mieszkanie smile Ślub planujemy na 2027 r.

12 Ostatnio edytowany przez display (2025-03-02 15:10:57)

67Eve napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Z moim narzeczonym związaliśmy się kiedy miał 29 lat, a ja 49 wink Prawie 9 lat razem, od ponad 4 lat jesteśmy zaręczeni, a rok temu kupiliśmy wspólne mieszkanie smile Ślub planujemy na 2027 r.

No i co w związku z tym? Są różne fetysze, kręcą go stare ale jak sama nazwa wskazuje to fetysz czyli odstępstwo od normy

13

Globalnie to wyjątek. Ale ich wyjątek i mają do tego prawo.
Nie rozumiem dlaczego musisz jej umniejszać nazywając to fetyszem, które to słowo ma konotacje wyłącznie seksualne?
Ja sama nie związałabym się z kimś tyle młodszymi, ale ludzie to robią.
A że innych to drażni,  to raczej ich problem.
I tak do tematu pijackich podrywów w Sylwestra to nic nie ma.

14

BonJovi2025 napisał/a:

Autorze,dokąd uciekłeś?

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie, różnica wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024