Jeżeli ten temat osiągnie 15 stron, ujawnię wszystkie konta Julii.
Od razu ujawnij
Mnie tam nie było, nic nie wiem. To nie moja ręka!
Julka, widziałem te screeny z discorda. No wiesz, jak Ci nie wstyd, lubieżnico! Do spowiedzi!!
Mnie tam nie było, nic nie wiem. To nie moja ręka!
Julka, widziałem te screeny z discorda. No wiesz, jak Ci nie wstyd, lubieżnico! Do spowiedzi!!
jakie screeeny? Jak mnie na discordzie nie ma nie bylo i nigdy nie bedzie
5 2024-11-16 21:23:58 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-11-16 21:26:39)
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Mnie tam nie było, nic nie wiem. To nie moja ręka!
Oj, Julka, Twoje nudeski . Do mnie też pisał w tej sprawie. Tzn. w sprawie moich nudesków, nie Twoich. Zboczeniec jeden.
New Me napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Mnie tam nie było, nic nie wiem. To nie moja ręka!
Oj, Julka, Twoje nudeski
. Do mnie też pisał w tej sprawie. Tzn. w sprawie moich nudesków, nie Twoich. Zboczeniec jeden.
Jakie moje co ? Ja wogole zadnych zdjec nikomu nie dawalam
Oj, Julka, Twoje nudeski
. Do mnie też pisał w tej sprawie. Tzn. w sprawie moich nudesków, nie Twoich. Zboczeniec jeden.
To prawda. Prosiłem, byś przestała je wysyłać. Oszaleć można!
Jakie moje co
? Ja wogole zadnych zdjec nikomu nie dawalam
Nie wstydź się, już wszyscy widzieli
KoralinaJones napisał/a:Oj, Julka, Twoje nudeski
To prawda. Prosiłem, byś przestała je wysyłać. Oszaleć można!
New Me napisał/a:Jakie moje co
? Ja wogole zadnych zdjec nikomu nie dawalam
Nie wstydź się, już wszyscy widzieli
ja nie wysylalam nikomu zadnych zdjec
Nagich, nie. Sami rozebrali;)
New Me napisał/a:
Nagich, nie. Sami rozebrali;)
Ciekawe jak? Ja zadnych zdjec nie wysylalam ani ubranych ani tym bardziej rozebranych