Oglądacie
Oglądacie
Nie:) Oglądałam to 100 lat temu. Teraz oglądam angielski tytuł "Speak no Evil". Jak na razie jest dobrze, ale do końca mam jeszcze trochę , więc mogę zmienić zdanie.
Miklosza napisał/a:Oglądacie
Nie:) Oglądałam to 100 lat temu. Teraz oglądam angielski tytuł "Speak no Evil". Jak na razie jest dobrze, ale do końca mam jeszcze trochę , więc mogę zmienić zdanie.
Ale to jest druga część
4 2024-11-13 20:35:37 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-13 20:36:47)
Jakie angielski ksiazek? Chyba angielska ksiazka sie pisze a nie ksiazek tzn w Nowym Yorku mialo byc ale ze co ksiazka w Nowyk Yorku angielska?
Książę dopiero zobaczyłem
6 2024-11-13 20:47:28 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-11-13 20:47:47)
Jakie angielski ksiazek? Chyba angielska ksiazka sie pisze a nie ksiazek tzn w Nowym Yorku mialo byc
ale ze co ksiazka w Nowyk Yorku angielska?
Chodzi o "Książę w Nowym Yorku" Taka literówka się zadziała.
Och Julka, myślenie jednak nie jest twoją najmocniejszą stroną
Julką to teraz New Me ?
Julka to teraz New Me ?
Julka to teraz New Me ?
tak, to ona.
Ja chyba sobie obejrzę, widziałam zapowiedź, nawet zdziwiłam sie, że jest druga część, bo nigdy o niej nie słyszałam.
Dlaczego Julką zmieniła nik ? zbanowali ja ?
Mikloszo, nie mam pojęcia co to za film, nie widziałam ani pierwszej ani drugiej części, no i dopiero wracam do domku ale życzę miłego seansu!
Mikloszo, nie mam pojęcia co to za film, nie widziałam ani pierwszej ani drugiej części, no i dopiero wracam do domku ale życzę miłego seansu!
Cześć R_ita2 Dzięki
Dlaczego Julką zmieniła nik ? zbanowali ja ?
Tak to ja jestem. Niewiem czy mnie zbanowali ale jak sie logowalam z tamtego nicka to mi bylo ze wystapil blad jakis glupi
Miklosza napisał/a:Dlaczego Julką zmieniła nik ? zbanowali ja ?
Tak to ja jestem. Niewiem czy mnie zbanowali ale jak sie logowalam z tamtego nicka to mi bylo ze wystapil blad jakis glupi
Julka to dobrze że wiem
Eee marny film znacznie lepsza jedynka