Cześć, czy możecie polecić jakieś ciekawe filmy bez scen nagości i seksu? Nie ukrywam, że nadmiar tych scen źle na mnie działa i nie rozumiem po co je nachalnie wpychać do większości filmów. Niestety, ostatnio coraz trudniej znaleźć film bez nagości i seksu...
Zależy, o jaki gatunek filmu pytasz. Polecam "Małe kobietki", byłam na tym w kinie parę lat temu. To opowieść o czterech siostrach żyjących w XIX wieku w Stanach Zjednoczonych.
you can watch movies of different genres by downloading the movie viewer app completely free here
"Dlaczego nie", "Słodki listopad", to, co przyszło mi do głowy.
Cześć, czy możecie polecić jakieś ciekawe filmy bez scen nagości i seksu? Nie ukrywam, że nadmiar tych scen źle na mnie działa i nie rozumiem po co je nachalnie wpychać do większości filmów. Niestety, ostatnio coraz trudniej znaleźć film bez nagości i seksu...
Dziwne.. Ja jakoś nie napotykam scen nagości ani seksu w filmach które oglądam. Może po prostu źle wybierasz repertuar? Ja omijam szerokim łukiem filmy niektórych reżyserów, np. Almodovara , choć kiedyś oglądałam go pasjami, do czasu. Oglądam filmy o określonej tematyce i tam raczej seksu jak na lekarstwo SF, wojenne, przygodowe, kryminały...
A tak poza tym; co złego jest w scenach seksu? Przecież to tylko film
Obrazy i filmy erotyczne nie będą odpowiednie dla dzieci. Powinni grać tylko we właściwe gry link