Witam.
Mam na imię Paweł i mam 36 lat.
3 lata temu poznałem w pracy dziewczynę(32 lata) z którą szybko się zaprzyjaźniłem. Niestety moja przygoda z tamtą pracą skończyła się miesiąc później. Po pół roku odeszła z tamtej pracy więc zatrudniłem ją u siebie. Zakochałem się w niej. Ale wiedziałem że nie mam u niej szans, ponieważ jest cudowną kobietą jednak wówczas byłam w związku ma dwójkę dzieci z młodszym od siebie o 8 lat chłopakiem. Rok temu we wrześniu rzuciła swojego chłopaka związała się ze starszym o 18 lat. Dodam że jak miała 18 lat to chodziła z gościem o 20 parę lat starszy. Niespełna dwa miesiące temu ten roczny związek się rozpad z jego wina. Cały czas chciałem wyznać jej prawdę od początku jednak bałem się jej reakcji.
Wczoraj to zrobiłem.
Nie mam od niej kontaktu, nie mogę już jej obserwować na Instagramie, boję się że za chwilę dostaniemy być znajomymi na Facebooku zablokuje mój numer i WhatsAppa.
Jestem dżentelmenem szanuję kobiety wybory i zdania. Podejrzewam że od jakiegoś czasu podejrzewała że się w niej kocham ponieważ nasz kontakt pomału zanikał.
Pewnie w ten sposób chciała pokazać że nie jest nam zainteresowana ale nie wiem.
Dlatego piszę to wszystko na forum aby uzyskać od was drogie panie informacji co mam dalej robić
Pozdrawiam wszystkich gorąco