Cześć dziewczyny
Co sądzicie o takiej sukience sweterkowa mini na jesień?? Czy pasuje facetowi na codzienne wyjścia??
myślałem aby łączyć ją z legginsami lub rajstopami czarne albo brąz i np botki na małym słupku ok 5-6cm
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » sukienka na jesień
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć dziewczyny
Co sądzicie o takiej sukience sweterkowa mini na jesień?? Czy pasuje facetowi na codzienne wyjścia??
myślałem aby łączyć ją z legginsami lub rajstopami czarne albo brąz i np botki na małym słupku ok 5-6cm
Cześć dziewczyny
Oczywiście, ze pasuje facetowi dzianinowa sukienka.
Dodałabym do tego zestawu kapelusz z dużym, opadającym lekko rondem i torebkę jaką miał jeden z Teletubisiów.
i korale, duże kulki w kolorze tej torebki.
grzesiek9020 napisał/a:Cześć dziewczyny
Oczywiście, ze pasuje facetowi dzianinowa sukienka.
Dodałabym do tego zestawu kapelusz z dużym, opadającym lekko rondem i torebkę jaką miał jeden z Teletubisiów.
i korale, duże kulki w kolorze tej torebki.
Nie znam się na męskiej modzie. Jak będzie fotka, to się oceni.
Cześć dziewczyny
Ja myślę, że na te mniej codzienne też pasuje. Wystarczy pokombinować z dodatkami.
Gdzie Ty planujesz wychodzić w takiej sweterkowej mini?
Generalnie rozumiem zamysł, jednak koniecznie pamiętaj, żeby nie była zbyt krótka, a rajstopki zbyt cienkie, bo w zimne dni może Ci się przeziębić przyrodzenie.
wrzucam zdięcia tej sukienki z h&m
wrzuciłbym zdjęcia w tej sukience ale mam zablokowane dodanie linku
zapodaj.net/plik-Pmc8nlH5N0
zapodaj.net/plik-BKWCaB69S5
zapodaj.net/plik-smyJIRQM7m
No jak lubisz chodzic w kieckach to sobie laz a nie sie pytasz czy pasuje
No jak lubisz chodzic w kieckach to sobie laz a nie sie pytasz czy pasuje
udało mi się wstawić linki do zdjęć
Cześć dziewczyny
Będziesz wyglądać jak pajac, ale ok.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » sukienka na jesień
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024