Spodnica z wiskozy, bardzo ladnie uszyta z fantazja ale teraz z odbarwieniami i to w dodatku nierownomiernymi...
Pomyslalam, ze moze by ja ufarbowac na czarno. Macie doswiadczenia w farbowaniu- samej wlasnorecznie lub u profesjonalisty?
1 2024-09-10 19:28:20 Ostatnio edytowany przez kate.xx2023 (2024-09-10 19:34:03)
Mam złe doświadczenia z farbowaniem, więc nie polecam. Dawałam tylko kiedyś kurtkę skórzaną do farbowania i było ok.
Sobie takie t shirt biale kup farbki do farbowaniu ubran I masz fajne zajecie
Spodnica z wiskozy, bardzo ladnie uszyta z fantazja ale teraz z odbarwieniami i to w dodatku nierownomiernymi...
Pomyslalam, ze moze by ja ufarbowac na czarno. Macie doswiadczenia w farbowaniu- samej wlasnorecznie lub u profesjonalisty?
Lata temu ufarbowałam sobie piękną, elegancką, białą bluzkę z wiskozy bo miała niespieralne plamy z pomidora z przodu.
Niczym nie dało się ich wywabić.
Farbowałam w garnku na kolor błękit paryski.
Wyszedł kolor granatowy jakby wypełzły, podobny jak odzież robocza.
I na dodatek bluzka zmniejszyła się o ze 3 rozmiary.
Dałam ją nastoletniej kuzynce aby miała do sprzątania czy innych robót.
kate.xx2023 napisał/a:Spodnica z wiskozy, bardzo ladnie uszyta z fantazja ale teraz z odbarwieniami i to w dodatku nierownomiernymi...
Pomyslalam, ze moze by ja ufarbowac na czarno. Macie doswiadczenia w farbowaniu- samej wlasnorecznie lub u profesjonalisty?Lata temu ufarbowałam sobie piękną, elegancką, białą bluzkę z wiskozy bo miała niespieralne plamy z pomidora z przodu.
Niczym nie dało się ich wywabić.
Farbowałam w garnku na kolor błękit paryski.
Wyszedł kolor granatowy jakby wypełzły, podobny jak odzież robocza.
I na dodatek bluzka zmniejszyła się o ze 3 rozmiary.
Dałam ją nastoletniej kuzynce aby miała do sprzątania czy innych robót.
Tak mi się wydawało, że wiskoza nie jest najlepsza do farbowania w domu.
Szkoda, chyba bede jednak musiala oddac ja do profesjonalnego farbowania.
Dziekuje wszystkim za odpowiedz.