Nie czuje ruchow dziecka od samego rana a polozna kaze mi nie panikowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Nie czuje ruchow dziecka od samego rana a polozna kaze mi nie panikowa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Nie czuje ruchow dziecka od samego rana a polozna kaze mi nie panikowa

Zadzwonilam do swojej poloznej 20 minut temu. Powiedzialam ze wczoraj dziecko normalnie sie ruszalo czulam ruchy.  W nocy juz nic nie czulam ale sie tym nie przejelam bo wiekszosc nocy nic nie czuje a nastepny dzien znow czuje ruchy wiec pewnie noc to pora kiedy dziecko spi. Natomiast dzis od rana zero ruchow dziecka. Przez to wpadlam w panike i zadzwonilam do poloznej kazala mi nie panikowac ze moze dziecko spi ale ile bedzie spac w tym brzuchu normalnie o tej porze czulam ruchy dziecka a dzisiaj kompletnie nic. Doradzcie mi cos bo panikuje i mam stres. Zaraz bede dzwonic do szpitala.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie czuje ruchow dziecka od samego rana a polozna kaze mi nie panikowa

Lekarz kazal przyjechac do szpitala to sie szykuje i tam jade. Musze do kumpeli zadzwonic zeby wziela corke do siebie jak skonczy szkole bo znajac zycie pewnie bede tam dlugo. Stresuje sie. Napisze jak wroce o ile wogole wroce bo jestem w stanie przed zawalowym

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Nie czuje ruchow dziecka od samego rana a polozna kaze mi nie panikowa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024