Ciągła ochota na seks. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ciągła ochota na seks.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Ciągła ochota na seks.

Hejka wink

Dziewczyny, piszę do was z pytaniem jak to u was jest z ochotą na seks. Mam 30 lat i niemal cały czas mam ochotę na seks. Ciągle o nim myślę, wystarczy jakiś gest, drobny bodziec, spojrzenie na mojego faceta i od razu nachodzi mnie ochota. Szczerze to mogłabym go uprawiać codziennie, nawet po kilka razy. Nie żeby mi to w jakiś sposób przeszkadzało, mój mąż ma podobną ochotę na seks i oboje zadowalamy się w tej kwestii. Jak to u was wygląda? Ja jeszcze rok temu nie miałam takiej ochoty a teraz od jakiegoś czasu mogłabym go uprawiać na okrągło bez przerwy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciągła ochota na seks.

W czym więc problem?

3

Tak jak napisałam - nie jest to żaden problem smile Chciałam się spytać jak to jest u was smile

4 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-10-13 12:44:50)

Gosiasamosia30 napisał/a:

Tak jak napisałam - nie jest to żaden problem smile Chciałam się spytać jak to jest u was smile

Tylko jakie to ma znaczenie, skoro wiesz, że bywa różnie, ważne jak Ty masz. Jeśli to prawda co piszesz, to chciałaś się pochwalić, czy pożalić, że jednak mąż nie nadąża za Tobą te kilka razy dziennie?

https://www.netkobiety.pl/t134177.html

Skoro szukasz nowego bolca big_smile

Od razu było widać, że trollujesz.

5

Mąż jak najbardziej nadąża za mną i jest przeszczęśliwy z tego jaką mam ochotę. Żalić się nie żale bo nie muszę, chwalić też nie. Chciałam po prostu wiedzieć jak to jest u was i porozmawiać na ten temat. Nic więcej smile

6

A to już nie można poznać się z kimś nowym smile ?

7

jak sie ma z kim,to można ile tylko sie chce big_smile

8 Ostatnio edytowany przez Emil38 (2024-10-13 18:14:01)

A to już nie można poznać się z kimś nowym smile ?

Cześć no widzisz nawet kobiety w stosunku do kobiet są hamskie.Po prostu zazdroszczą Ci temperamentu bo te co cię skrytykowały krytykują również mężczyzn na tym forum jak i mnie.A mówi się ż eto faceci ciągle myślą o bzykaniu. Niejeden mężczyzna pozazdrościłby aby mieć taką kobietę .Wszystko z Tobą jest w porządku większość kobiet z wiekiem nabiera większego temperamentu.Tak samo jak po ciąży niektóre kobiety mają większą chcicę na seks.Także jesteś zdrowa i się ciesz. Niektóre Panie z wiekiem robią się marudne odmawiają partnerowi zbliżeń pocałunków seksu.A są takie jak Ty co mają duży temperament i jest to normalne i świadczy że Twój organizm jest zdrowy i w pełnij sił.Z mojej strony życze Panowie byście znaleźli właśnie taka partnerkę jak autorka.A autorce jej partnerowi życzę wszystkiego dobrego. Można z kulturą odp można tylko trzeba ją mieć Pozdrawiam

9

Emil38 - Dziękuje bardzo za odpowiedz mimo że jesteś facetem smile

p.s. sprawdz emaila wink

10

wieka napisał/a:

Raczej czasoumilacza. smile

11

No ja tez bardzo lubie seks ale juz go nie bede miala z wlasnego wyboru bo robie sobie dozywotnio przerwe od zwiazkow 'ale jak  bylam w zwiazkach to tez duzo seks lubilam. Teraz nici z seksu bo chce isc do Nieba a facetom sie nie chce brac slubu w tych czasach to NIE bede bez slubu seks uprawiac

12

Legat napisał/a:
wieka napisał/a:

Nie wierzę w te bajki o mężu, jakby to miało coś wspólnego z prawdą, do dziewczyna nie szukała by faceta w sieci do "pogadania".

13

wieka napisał/a:
Legat napisał/a:
wieka napisał/a:

Nie wierzę w te bajki o mężu, jakby to miało coś wspólnego z prawdą, do dziewczyna nie szukała by faceta w sieci do "pogadania".

Dokladnie albo to facet udajacy kobiete ze my niby zawsze na zawolanie jestesmy gotowe na seks big_smile

14

Mąż jak najbardziej nadąża za mną i jest przeszczęśliwy z tego jaką mam ochotę. Żalić się nie żale bo nie muszę, chwalić też nie. Chciałam po prostu wiedzieć jak to jest u was i porozmawiać na ten temat. Nic więcej smile

Jest nieźle.

Nie musisz aż tak się starać aby się podniecić.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ciągła ochota na seks.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024