Bon na zabiegi z medycyny estetycznej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Bon na zabiegi z medycyny estetycznej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Bon na zabiegi z medycyny estetycznej

Zbliżają się urodziny mojej mamy i chce podarować jej bon na zabiegi medycyny estetycznej. Kompletnie się na tym nie znam, więc potrzebuje kogoś, kto doradzi mojej mamie. Do brzegu. Gdzie w Poznaniu mogę wykupić taki bon? Nie chcę żeby mama się zraziła, więc liczę na waszą pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bon na zabiegi z medycyny estetycznej
Zjawkowo napisał/a:

Zbliżają się urodziny mojej mamy i chce podarować jej bon na zabiegi medycyny estetycznej. Kompletnie się na tym nie znam, więc potrzebuje kogoś, kto doradzi mojej mamie. Do brzegu. Gdzie w Poznaniu mogę wykupić taki bon? Nie chcę żeby mama się zraziła, więc liczę na waszą pomoc.

To zależy ile kasy chcesz na to przeznaczyć. Jaki to ma być zabieg, z czym mama ma problem, czy użala się w jakiś sposób na swoją urodę?
No i czy w ogóle będzie chętna na takie zabiegi.
Bo może jednak nie skorzystać i bon się zmarnuje.
Może lepiej bon do SPA, na masaże, jakiś prosty zabieg kosmetyczny?

3

Odp: Bon na zabiegi z medycyny estetycznej
Zjawkowo napisał/a:

Przypuszczam, że koleżanka spamerka szybko przybiegnie Ci na pomoc, oczywiście służąc gotowym linkiem big_smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Bon na zabiegi z medycyny estetycznej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024