Zbliżają się urodziny mojej mamy i chce podarować jej bon na zabiegi medycyny estetycznej. Kompletnie się na tym nie znam, więc potrzebuje kogoś, kto doradzi mojej mamie. Do brzegu. Gdzie w Poznaniu mogę wykupić taki bon? Nie chcę żeby mama się zraziła, więc liczę na waszą pomoc.
Zbliżają się urodziny mojej mamy i chce podarować jej bon na zabiegi medycyny estetycznej. Kompletnie się na tym nie znam, więc potrzebuje kogoś, kto doradzi mojej mamie. Do brzegu. Gdzie w Poznaniu mogę wykupić taki bon? Nie chcę żeby mama się zraziła, więc liczę na waszą pomoc.
To zależy ile kasy chcesz na to przeznaczyć. Jaki to ma być zabieg, z czym mama ma problem, czy użala się w jakiś sposób na swoją urodę?
No i czy w ogóle będzie chętna na takie zabiegi.
Bo może jednak nie skorzystać i bon się zmarnuje.
Może lepiej bon do SPA, na masaże, jakiś prosty zabieg kosmetyczny?
Przypuszczam, że koleżanka spamerka szybko przybiegnie Ci na pomoc, oczywiście służąc gotowym linkiem