Jestem z moim facetem 5 miesięcy jest między nami bardzo dobrze.Tylko problem jest we mnie, ze czasami jestem dla niego nieprzyjemna, stroje fochy dziś np bo nie przytulał mnie, a przeważnie to robi,czasami też mi się coś w jego zachowaniu nie podoba,ale to są jakieś drobnostki, on wtedy też nie rozumie mojego zachowania i się wkurza.Nie wiem skąd to się bierze?
Pewnie przejete wzorce plus bezrefleksyjne podążanie za emocjami.
Słabe to, ale skoro to widzisz, zastanawiasz się nad tym i nie podoba Ci się to, jesteś na fobrej drodze do poszerzenia świadomości i zmiany.
Obserwuj siebie, praktykuj uwazność i autorefleksję, a będzie dobrze.
Jestem z moim facetem 5 miesięcy jest między nami bardzo dobrze.Tylko problem jest we mnie, ze czasami jestem dla niego nieprzyjemna, stroje fochy dziś np bo nie przytulał mnie, a przeważnie to robi,czasami też mi się coś w jego zachowaniu nie podoba,ale to są jakieś drobnostki, on wtedy też nie rozumie mojego zachowania i się wkurza.Nie wiem skąd to się bierze?
zostaw biednego faceta, bo to co robisz to przemoc emocjonalna
Bo jesteś niedowartościowaną gówniarą i w ten cyniczny sposób chcesz poczuć się ważna.
Masz huśtawkę hormonalną jesteś niedowartościowana jakiś facet Cię w przeszłości skrzywdził. Teraz się mścisz na swoim partnerze rozstańcie się bo szkoda faceta.Tak to wygląda z mojego punktu widzenia doświadczeń jakich w życiu przeżyłem z kobietami.
jest między nami bardzo dobrze
vs
czasami jestem dla niego nieprzyjemna, stroje fochy dziś np bo nie przytulał mnie, a przeważnie to robi,czasami też mi się coś w jego zachowaniu nie podoba,ale to są jakieś drobnostki, on wtedy też nie rozumie mojego zachowania i się wkurza.
Przeczytaj to zestawienie i pomyśl uważnie, które jest nieprawdziwe.
monia35 napisał/a:jest między nami bardzo dobrze
vs
monia35 napisał/a:czasami jestem dla niego nieprzyjemna, stroje fochy dziś np bo nie przytulał mnie, a przeważnie to robi,czasami też mi się coś w jego zachowaniu nie podoba,ale to są jakieś drobnostki, on wtedy też nie rozumie mojego zachowania i się wkurza.
Przeczytaj to zestawienie i pomyśl uważnie, które jest nieprawdziwe.
Zależy od punktu widzenia, w pewnych sytuacjach nie musi to być sprzeczność. Wręcz można powiedzieć że szczęśliwy to związek, w którym jedynymi problemami są takie pierdoły.
8 2024-09-02 08:08:21 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-09-02 08:17:24)
Problem będzie nrastał, aż do chwili gdy poczujecie, że najlepiej będzie wam bez siebie.
Robisz komplikacje tam gdzie ich nie ma, gdzie wystarczy zakomunikować jasno, że coś ci się nie podoba zamiast "być nieprzyjemna". Nie dziw się, że faceta to wkurza bo każdego by wkurzało, gdyby partner o byle co jakieś fochy odstawiał i kazał się domyślać dodatkowo o co chodzi.
Ciebie to jakoś chyba kręci i w tym jest problem.
Popracuj nad tym aby nie robić dram z niczego. Jak twoje poprzednie związki jeśli takie były, też zachowywałaś się podobnie?
(...) Wręcz można powiedzieć że szczęśliwy to związek, w którym jedynymi problemami są takie pierdoły.
Do czasu. Takie manipulacyjne zagrywki zniszczyły już niejeden dobrze zapowiadający się związek.
Bo jesteś niedowartościowaną gówniarą i w ten cyniczny sposób chcesz poczuć się ważna.
moze tak byc
11 2024-09-04 13:45:12 Ostatnio edytowany przez Gosiawie (2024-09-04 13:45:40)
to nie ten temat
Nowe_otwarcie napisał/a:(...) Wręcz można powiedzieć że szczęśliwy to związek, w którym jedynymi problemami są takie pierdoły.
Do czasu. Takie manipulacyjne zagrywki zniszczyły już niejeden dobrze zapowiadający się związek.
Każdemu normalnemu człowiekowi to się przejada, bo ile można znosić fochów i dąsów o jakieś pierdy.