Odbudowa zainteresowania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Odbudowa zainteresowania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Odbudowa zainteresowania

Cześć.

Miałem 2 tygodnie temu sytuację z dziewczyną. Znaliśmy się już jakiś czas z widzenia, zawsze te przywitania były ciepłe, dziewczyna lubiła mnie bardziej niż ja ją, zagadywała, zaczepiała etc. W końcu ja też zacząłem zwracać na nią uwagę, jest jeszcze dość młoda, ma 20 lat, ja 23. Zdobyłem jej numer, pisaliśmy 2 tygodnie i udało się wyjść na spotkanie. Spotkanie było dość krótkie, bo godzinne, z różnych powodów nie obfitowało w fajerwerki czy romantyczną relację, ale też nie było tragiczne. Po spotkaniu zainteresowanie dziewczyny jakby trochę spadło i niestety lekko spanikowałem, wspomniałem jej delikatnie nastepnego dnia, że chciałbym cos porozmawiać, ale może uda się jutro, następnego dnia zadzwoniłem, ale ona odpowiedziała, że nie może odebrać bo jest na spacerze. W końcu uznałem, że ma mnie po prostu gdzieś, ale dziwiło mnie to, bo nie spodziewałem się, że to spotkanie to będzie być albo nie być i po takim okresie wywróci wszystko do góry nogami. Dziewczyna gdy mnie zobaczyła nie chciała nawet na mnie patrzeć i ledwo odpowiedziała mi cześć. Dowiedziałem się na spotkaniu, że pochodzi z trudnej rodziny i sam już nie wiem. 95% osób powie, żeby ją odpuścić, tak jak to wyglądało przez ostatnie 2 tygodnie, ale raz na jakiś czas zapala mi się jakaś lampka, że może ona oczekiwała już czegoś wielkiego po tych 2 tygodniach, albo miała trudniejszy okres, a ja uznałem, że wzięła mnie za nudnego frajera i szkoda czasu. Teraz na chłodno uważam, że może ona po prostu uznała, że się nią bawię, nie chce nic poważnego, gdzie ja niektórych rzeczy typu uczucia, prezenty nie chciałem robić za szybko. Jest sens jakkolwiek to wskrzeszać, przypominać o sobie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2024-08-27 07:05:25)

Odp: Odbudowa zainteresowania

Daj jej spokój.

Pierwsze wrażenie robiłeś dobre, drugim to spieprzyłeś.
Skończ tę znajomość, coś tam mocno poszło nie tak.

Teraz, z każdą próbą kontaktu kiedy ona reaguje tak a nie inaczej, coraz bardziej się pogrążasz i okazujesz sam sobie brak szacunku.

4

Lenowicz133 napisał/a:

pochodzi z trudnej rodziny i sam już nie wiem. 95% osób powie, żeby ją odpuścić

i będą mieli rację

5 Ostatnio edytowany przez madoja (2024-08-27 09:35:45)

Lenowicz133 napisał/a:

ja uznałem, że wzięła mnie za nudnego frajera i szkoda czasu. Teraz na chłodno uważam, że może ona po prostu uznała, że się nią bawię, nie chce nic poważnego, gdzie ja niektórych rzeczy typu uczucia, prezenty nie chciałem robić za szybko. Jest sens jakkolwiek to wskrzeszać, przypominać o sobie?

Skąd w ogóle pomysł że ona chciała, ale uznała że się nią bawisz? To jakieś Twoje fantazje, myślenie życzeniowe.
Na spotkaniu poszło coś mocno nie tak. Albo uznała że jesteś głupi/nudny, albo fizycznie jednak jej się nie podobasz. Mogło być też tak, że oczekiwała jakiegoś ruchu typu pocałunek, a Ty potraktowałeś ją jak koleżankę.
Jeśli ona nawet na Ciebie nie chce patrzeć to niestety wszystko przepadło.
Taka nienawiść sugeruje jednak, że ją fizycznie odpychasz albo powiedziałeś coś, co dla niej jest nie do przyjęcia. Nie wiem... Np. że jesteś bezrobotny albo z radością mordujesz zwierzęta.

Ewentualnie możesz napisać do niej z pytaniem dlaczego tak się potoczyło i nie rozumiesz a uważasz że mieliście na tyle dobry kontakt że zasługujesz na wyjaśnienie. Ale nie licz na sensowną odpowiedź (o ile jakąkolwiek). Jeśli już odpisze, to pewnie coś głupiego typu "nic się nie stało, tylko mam dużo pracy", a potem znów milczenie.

6

To przez dłuższy czas kogoś widujesz i nie jesteś w stanie ocenić czy ktoś pociąga Cię fizycznie? Tym bardziej, że wydaje mi się, im dłużej się komuś przyglądamy, łapiemy zauroczenie tym bardziej ten wygląd schodzi na dalszy plan, a fizycznie nic się u mnie nie zmieniło na gorsze, ani nie mam sobie nic do zarzucenia

Jesteś jednym z tych głąbów, którzy wszystko sprowadzają tylko do wyglądu?

Wyglądasz na tyle ok, by zrobić pierwsze wrażenie. Dlatego panna chciała się spotkać.
Najwyraźniej drugiego wrażenia, kiedy liczy się więcej niż wygląd, sprawić nie umiesz. Dlatego panna spotykać się już nie chce.

8 Ostatnio edytowany przez madoja (2024-08-27 12:27:35)

Lenowicz133 napisał/a:

To przez dłuższy czas kogoś widujesz i nie jesteś w stanie ocenić czy ktoś pociąga Cię fizycznie?

Tak, jest to mozliwe. Pamiętam jedną swoją randkę z czasów gdy byłam panną. Facet mieszkający parę ulic dalej, widywałam go czasami i bardzo mi się podobał, aż w końcu wspólny kolega nas umówił. Na randce zobaczyłam dokładnie jego uszy wypełnione woskiem i wszystkiego mi się odechciało.
Innym razem facet na pierwszej randce wrócił z WC z plamą moczu na spodniach i o tym nie wiedział. Ja akurat spotykałam się z nim dalej, ale pewnie są dziewczyny które by odpuściły.
Jeszcze inny facet poszedł do WC i urządził koncert z pierdów i sraczki, a siedzieliśmy w małej kawalerce więc słyszałam jakby siedział metr ode mnie.

To mogłyby być również brzydkie zęby, śmierdzący oddech, brudne ciuchy, zapach niemytego ciała.

Nie bądź taki pewien że z Tobą wszystko jest ok, bo oni też tak uważali. Np. mało która osoba z cuchnących oddechem wie że taki ma.

9

Kolego nie ma sensu za bardzo wnikać. Podobnych wątków tu było mnóstwo, coś kobiecie siądzie na nos i jest po ptokach.
Pomyśl. Czy jest sens dalej to ciągnąć, gdy w każdej chwili, ona znowu straci nagle zainteresowanie?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Odbudowa zainteresowania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024