Facet, który nie pamięta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet, który nie pamięta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: Facet, który nie pamięta

Witajcie,

od 3 miesięcy spotykam się z facetem. Od niedawna jesteśmy w związku, ale nie do końca czuje, że może to być bardziej przyszłościowego, a bardzo bym chciała.
Problem z nim jest taki, że nie pamięta o mnie totalnie niczego ;/ Na początku relacji opowiadałam mu dużo o mojej przeszłosci, jaki mam kontakt z rodziną i gdy po pewnym czasie poruszamy te tematy to on nic nie pamięta. Chciałabym powiedzieć jeszcze więcej o mnie i o moim życiu, ale jaki ma to sens skoro za tydzień nie będzie niczego pamiętać.
Mówiłam mu jakiś czas temu, że jest to przykre, a on mi odpowiedział, że tak już ma.
Za to on bardzo dużo mówi o sobie, bardzo dużo... nawet mogę powiedzieć, że jest egocentrykiem

Jutro się z nim widzę i chciałabym poruszyć ten temat, ale kompletnie nie wiem jak do tego podejść.
Proszę o porady.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2024-08-26 21:51:00)

Odp: Facet, który nie pamięta

Jestes jedna z wielu a zainteresowany jest tylko seksem i ociekaniem zayebistoscia.
Pewnie jest dosc przystojny wiec myslisz pipka zamiast mozgiem.

3

Moze ma skleroze

4

Megg3 napisał/a:

Witajcie,

od 3 miesięcy spotykam się z facetem. Od niedawna jesteśmy w związku, ale nie do końca czuje, że może to być bardziej przyszłościowego, a bardzo bym chciała.
Problem z nim jest taki, że nie pamięta o mnie totalnie niczego ;/ Na początku relacji opowiadałam mu dużo o mojej przeszłosci, jaki mam kontakt z rodziną i gdy po pewnym czasie poruszamy te tematy to on nic nie pamięta. Chciałabym powiedzieć jeszcze więcej o mnie i o moim życiu, ale jaki ma to sens skoro za tydzień nie będzie niczego pamiętać.
Mówiłam mu jakiś czas temu, że jest to przykre, a on mi odpowiedział, że tak już ma.
Za to on bardzo dużo mówi o sobie, bardzo dużo... nawet mogę powiedzieć, że jest egocentrykiem

Jutro się z nim widzę i chciałabym poruszyć ten temat, ale kompletnie nie wiem jak do tego podejść.
Proszę o porady.

Nie pamięta niczego równa się nie jest tobą zainteresowany. Twój błąd to opowieści o przeszłości i rodzinie podczas gdy jego to kompletnie nie zajmuje.
Porady? Ja bym radziła zerwać. To, że sobie wyobraziłaś, że ma to być związek przyszłościowy, nic nie znaczy.  Relacja bardzo płytka  i w każdej chwili może paść.

5 Ostatnio edytowany przez madoja (2024-08-26 23:24:34)

Nie jesteś dla niego ważna.
Co oznacza "tak już mam"? To nieprawda. Gdyby miał fioła na Twoim punkcie, to pamiętałby wszystko i chciałby wiedzieć jeszcze więcej, bo byłoby to dla niego ważne.
Spotykacie się dopiero 3 miesiące, czyli to własnie najgorętszy okres, gdy powinien być bardzo Ciebie ciekawy. A nie jest...
Do tego to jego skupianie się na sobie... Koszmar. Olej go.

6

nie slucha - nie interesuje go co masz do powiedzenia.

7

madoja napisał/a:

Do tego to jego skupianie się na sobie... Koszmar.

Ty nawet nie wiesz jak to przyciaga kobiety. smile

8

Legat napisał/a:
madoja napisał/a:

jest kobieta, to powinna to wiedziec, ja tez nie wiem big_smile

9

madoja napisał/a:

Nie jesteś dla niego ważna.
Co oznacza "tak już mam"? To nieprawda. Gdyby miał fioła na Twoim punkcie, to pamiętałby wszystko i chciałby wiedzieć jeszcze więcej, bo byłoby to dla niego ważne.
Spotykacie się dopiero 3 miesiące, czyli to własnie najgorętszy okres, gdy powinien być bardzo Ciebie ciekawy. A nie jest...
Do tego to jego skupianie się na sobie... Koszmar. Olej go.

No myślę, że może być w tym trochę racji ale jedna rzecz mi nie pasuje, czyli to że są w związku. Jakby nie był zainteresowany, to by nie wchodził w związek.

10 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2024-08-27 14:11:19)

Z tym, że koleś jakby miał fioła na jej punkcie to pamiętałby wszystko, to jest przesada. Posłuchajcie czasem siebie dziewczyny. Są takie babki, które przez 3h potrafią opowiadać historie rodzinne i różne koligacje bez ładu i składu skacząc w chronologii co im się akurat przypomni i oczekują, że ktoś zapamięta cały przekaz albo to, co było w nim ważnego - ale nie na podłożu logicznym, a emocjonalnym.

To powiedziawszy - brak zainteresowania nie jest normalny.

11 Ostatnio edytowany przez madoja (2024-08-27 17:04:49)

Legat napisał/a:
madoja napisał/a:

Nie no, nie żartuj sobie.
Z czasów randkowania pamiętam właśnie ten typ kolesia (i to niejednego).
Czyli ja zadawałam dużo pytań, a po jego odpowiedziach nie padało nawet "a ty?". Gdy postanawiałam go sprawdzić i kończyłam z pytaniami, słyszałam zniecierpliwione "no co? koniec pytań?! pytaj dalej!".
I tak po godzinie ja znałam imię jego psa z dzieciństwa i nazwisko znienawidzonej matematyczki z 5 klasy podstawówki, a on nawet nie wiedział ile mam lat.
Gdy zwracałam na to uwagę, słyszałam zawsze nieśmiertelne teksty "ja już tak mam", "ja nie umiem pytać", "łatwiej mi mówić o sobie".

Nie spotykałam się z takimi już więcej.

12

Własnie wróciłam ze spotkania i powiedziałam mu o wszystkim i zerwaliśmy... może to nawet lepiej, ale jakiś ból jest

13 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-08-27 21:10:28)

Megg3 napisał/a:

Własnie wróciłam ze spotkania i powiedziałam mu o wszystkim i zerwaliśmy... może to nawet lepiej, ale jakiś ból jest

Na poczatku tak bedzie. To normalne.  Z czasem bedzie lepiej az w koncu calkiem o nim zapomnisz

14

JuliaUK33 napisał/a:
Megg3 napisał/a:

Na poczatku tak bedzie. To normalne.  Z czasem bedzie lepiej az w koncu calkiem o nim zapomnisz

Właśnie, bez bólu nie ma postępu wink

15 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-08-28 01:25:01)

Megg3, a teraz pora nad popracowaniem nad sobą jak nie przyciągać podobnych facetów.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet, który nie pamięta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024