Witam. Hydrominum na nadmiar wody skuteczny czy to tylko pić na wodę? Miał ktoś?
Ja wogole nie moge pic wody, tylko.pol szklanki a mam bole glowy migrenowe plus zaburzenia koncentracji raz myslalam ze sie pozegnam ze swiatem. Tez sie zastanawiam czy nie mam.jakies rzadkiej choroby bo nie pije wody od roku czasu i zyje. No,ale wiadomo pije soki koktajle itp, natomiast czystej wody to sie boje tykac,bo bol glowy to.mam okropny I nikt mi nie wmowi, ze to jest detoks- przy detoksie czlowiek nie zegna sie ze swiatem i nie ma zaburzen koncentacji .
Witam. Hydrominum na nadmiar wody skuteczny czy to tylko pić na wodę? Miał ktoś?
Najpierw szukać przyczyny, masz obrzęki, w jakim jesteś wieku?
ewcia 80 napisał/a:Witam. Hydrominum na nadmiar wody skuteczny czy to tylko pić na wodę? Miał ktoś?
Ja nie mam zadnych obrzekow, a co wypije czysta wode to bol glowy okropny nie do wytrzymania jak najgorsze stadium migreny. Ostatnio wode pilam rok.temu jak sobie przypomne ten bol to mnie automatycznie zaczyna glowa bolec juz z tej wyobrazni to nawet o tym wole nie myslec
wieka napisał/a:ewcia 80 napisał/a:Witam. Hydrominum na nadmiar wody skuteczny czy to tylko pić na wodę? Miał ktoś?
Ja nie mam zadnych obrzekow, a co wypije czysta wode to bol glowy okropny nie do wytrzymania jak najgorsze stadium migreny. Ostatnio wode pilam rok.temu jak sobie przypomne ten bol to mnie automatycznie zaczyna glowa bolec juz z tej wyobrazni to nawet o tym wole nie myslec
Może spróbuj święconej?
JuliaUK33 napisał/a:wieka napisał/a:Najpierw szukać przyczyny, masz obrzęki, w jakim jesteś wieku?
Może spróbuj święconej?
![]()
Wątek wygląda jak pod reklamę ![]()
Wątek wygląda jak pod reklamę
Reklame czego ?
wieka napisał/a:Wątek wygląda jak pod reklamę
Reklame czego ?
Islamu.
Nie pisz tematach o których nie masz pojęcia.
JuliaUK33 napisał/a:wieka napisał/a:Wątek wygląda jak pod reklamę
Reklame czego ?
Islamu.
A skad wiesz ,ze nie mam.pojecia?
wieka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Reklame czego ?
Islamu.
A skąd wiesz, że masz pojęcie?
JuliaUK33 napisał/a:wieka napisał/a:Islamu.
A skąd wiesz, że masz pojęcie?
Bo wiem
Julka, mdli już od tych Twoich ignoranckich wpisów ![]()
Suplement ten zawiera w dużej mierze wyciąg z pokrzywy. Mnie nic nie dał. Lepiej pić napar z pokrzywy, taniej wyjdzie, sporo taniej.
ewcia 80 napisał/a:Witam. Hydrominum na nadmiar wody skuteczny czy to tylko pić na wodę? Miał ktoś?
Suplement ten zawiera w dużej mierze wyciąg z pokrzywy. Mnie nic nie dał. Lepiej pić napar z pokrzywy, taniej wyjdzie, sporo taniej.
Ok dziękuję