Aparat na zęby zmienił mi usta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Aparat na zęby zmienił mi usta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Aparat na zęby zmienił mi usta

Cześć. Dwa dni temu zalozylam aparat na zeby, na razie na sama gore. Mocno uwypukliło mi to usta, a nawet tą część nad ustami, z kolei boki i kąciki ust nienaturalnie opadają w dol. Jestem załamana, kompletnie zmienia mi to wyraz twarzy i przestałam czuć się atrakcyjna. Zawsze lubiłam swoją twarz i usta, nie sądziłam że zmiana może być tak widoczna.
Nie mam bardzo krzywych zebow, na 1 rzut oka nawet nie było widać, że są krzywe. Nie mam też jakiejś istotnej wady zgryzu (typu przodozgryz itd.) Jednak mam bardzo nisko położone zamki, niemalże na samym końcu zebow.

Czy ten wyglad minie? Gdy założymy dolny aparat (tutaj boje się tylko ze będzie gorzej) albo gdy zeby ustawia się bardziej prawidłowo? Jestem przerażona na myśl o tym, że tak mam wyglądać przez najbliższe lata, a tym bardziej nie wiedząc, co zmieni jeszcze dolny aparat....

Plus czy ktoś z was nosił aparat na zeby i po skończonym leczeniu zauważył znaczaca zmianę rysów twarzy, nie mając jednocześnie wcześniej widocznej istotnej wady zgryzu? Bo podobno aparat zmienia twarz, i jest to dla mnie logiczne w przypadku zaawansowanych przodo/tyłozgryzow, ale boję się czasem, że u mnie też nastapi jakas zmiana, której bym nie chciala.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Aparat na zęby zmienił mi usta

Tak sie zdarza slyszalam.  Moze dopasuj inny aparat

3

Odp: Aparat na zęby zmienił mi usta
Anaisse napisał/a:

Cześć. Dwa dni temu zalozylam aparat na zeby, na razie na sama gore. Mocno uwypukliło mi to usta, a nawet tą część nad ustami, z kolei boki i kąciki ust nienaturalnie opadają w dol. Jestem załamana, kompletnie zmienia mi to wyraz twarzy i przestałam czuć się atrakcyjna. Zawsze lubiłam swoją twarz i usta, nie sądziłam że zmiana może być tak widoczna.
Nie mam bardzo krzywych zebow, na 1 rzut oka nawet nie było widać, że są krzywe. Nie mam też jakiejś istotnej wady zgryzu (typu przodozgryz itd.) Jednak mam bardzo nisko położone zamki, niemalże na samym końcu zebow.

Czy ten wyglad minie? Gdy założymy dolny aparat (tutaj boje się tylko ze będzie gorzej) albo gdy zeby ustawia się bardziej prawidłowo? Jestem przerażona na myśl o tym, że tak mam wyglądać przez najbliższe lata, a tym bardziej nie wiedząc, co zmieni jeszcze dolny aparat....

Plus czy ktoś z was nosił aparat na zeby i po skończonym leczeniu zauważył znaczaca zmianę rysów twarzy, nie mając jednocześnie wcześniej widocznej istotnej wady zgryzu? Bo podobno aparat zmienia twarz, i jest to dla mnie logiczne w przypadku zaawansowanych przodo/tyłozgryzow, ale boję się czasem, że u mnie też nastapi jakas zmiana, której bym nie chciala.

Znajdź sobie na insta Valentyna Binder. Kobieta miała wyrwane żeby i wstawiony aparat, straciła swoje naturalne usta (ale sensie objętość opadły jej czy coś)i powoli dzięki osteokorekcji trochę przywróciła kształt twarzy i usta ale no to już nie to. Naszczescie nie masz wyrwanych zębów.
Jednak tak czy siak zobacz sobie, uważam że robi dobra robotę. Ja akurat mam od niej ćwiczenia ogólnie na ciało nie robię osteokorekcji jakoś trochę praca z kośćmi samej mnie przeraża, natomiast na ciało to jest sztos. Żadna jakaś filozofia ale ogolnie owal twarzy, postawa, widzę różnice.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Aparat na zęby zmienił mi usta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024