Zarobki branża e-commerce/sklep internetowy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Zarobki branża e-commerce/sklep internetowy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Zarobki branża e-commerce/sklep internetowy

Witam,
mam pytanie, pracuje 4-ty rok w firmie e-commerce, raczej to taki sklep internetowy, każdy robi wszystko tj. dzielimy sie zamówieniami i realizujemy je od A do Z, co to znaczy? oprócz zapakowania, drukujemy etykiety, wystawiamy faktury oraz informujemy klientów o wysyłće oczywiście wcześniej zapakowanie paczki, oprócz tego czasami za niby dodatkową opłatą 50-100 zł odbieram swoim prywatnym autem z firmy metalowej nasze produkty do sprzedaży, bo nie jesteśmy producentami takimi stricte.
Za miesiąc dostaje ok 4 tys netto + dodatki, no i teraz właśnie pytanie, mieszkam w bardzo duży mieście w Polsce, może nie stolica, ale zaraz obok duże miasto polskie, czy takie zarobki są ok? Bo myślałem o zmianie i szukanie czegoś lepszego, tylko czy w tej branży da się zarobić nie wiem? 6-7 tys netto? Bo nie ma co się łudzić, to niby jest mało ambitna praca - pakowanie itd a z drugiej strony solidny zapieprz, poniedziałki są masakryczne.
Nie ukrywam śledziłem oferty np na olx i jak widzę ogłoszenia typu
Specjalista ds. obsługi sklepu internetowego - 4650 - 6000 brutto
albo Pracownik sklepu internetowego z akcesoriami wędzarniczymi 4944-5267 brutto

To takie coś nie napawa optymizmem.
Więc nie wiem czy zmieniać branżę czy tylko pracodawcę? Bo tutaj miałbym ładny staz i doświadczenie, na pewno na plus.
Ile Waszym zdaniem realnie powinno się zarabiać w takiej branży patrząc na warunki polskie? No bo nikt np. 10 tys zł nie da za miesiąc takiej pracy. Najgorsze jest to, że praca w porządku, kierownictwo, szef też ale no zarobki śmieszne, jak tu sobie coś odłożyć?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Zarobki branża e-commerce/sklep internetowy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024