Malo to bylo tragedi w Polsce i innych krajach? Matka,ojciec,babka itp zostawili male dzieci w aucie w upale,a dzieci umieraly w meczarniach. Zwierzeta tak samo. Jeszcze obcy ludzie musieli wybijac szybe, zeby uratowac te dzieci i zwierzeta(to te ktore mialy szczescie w nieszczesciu). I glupie wytlumaczenie rodzicow ,ze zapomnieli o dziecku czy zwierzeciu. No jak mozna zapomniec,ze sie ma dziecko? Teraz znow beda tragedie, bo ludzie pozapominaja, ze sa rodzicami albo wlascicielami zwierzat... wogole co to za matoly maja pozamykane okna w aucie w upale. Ja czasem jade z kims autem to musze miec chociaz minimum otwarte okno, bo nie mozna oddychac w tym malym pudle a co dopiero w upaly
Ale wiesz, ze w wiekszości aut teraz istnieje klimatyzacja, więc się okien nie otwiera?
Ale wiesz, ze w wiekszości aut teraz istnieje klimatyzacja, więc się okien nie otwiera?
No wiem, ale swieze powietrze to jednak co innego niz jak komus dmucha wentylacja po twarzy mnie to osobiscie wkurza.
Lady Loka napisał/a:Ale wiesz, ze w wiekszości aut teraz istnieje klimatyzacja, więc się okien nie otwiera?
No wiem, ale swieze powietrze to jednak co innego niz jak komus dmucha wentylacja po twarzy mnie to osobiscie wkurza.
Nawiew klimatyzacji w aucie jest ruchomy.
Można go sobie skierować w dowolnym kierunku; góra, dół, na boki, pod odpowiednim dla siebie kątem.
Nie musi dmuchać w twarz jak nie chcesz.
JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Ale wiesz, ze w wiekszości aut teraz istnieje klimatyzacja, więc się okien nie otwiera?
Nawiew klimatyzacji w aucie jest ruchomy.
Można go sobie skierować w dowolnym kierunku; góra, dół, na boki, pod odpowiednim dla siebie kątem.
Nie musi dmuchać w twarz jak nie chcesz.
No tak. A co myslisz o takich nieodpowiedzialnych rodzicach? Czy powinni byc karani jak za zabojstwo dziecka, bo jakos wierzyc sie nie chce,ze as tyle doroslych co lato zapomina, ze ma dziecko w aucie
Generalnie klimatyzacja nie działa przy wyłączonym silniku, mało kto ma postojową. Może akurat ten samochód miał, więc nie zawsze jest to bezmyślność.