Gdzie szukać pracy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Gdzie szukać pracy?

Hej dziewczyny, w ostatnim czasie rozglądam się za dobrymi portalami ogłoszeń o pracę. Interesują mnie najlepiej te w obszarze e-commerce. Czy oprócz Notojob. com znacie jeszcze jakieś ? :)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie szukać pracy?

Witajcie
Takie pytanie z ciekawości, czy są jakieś wyjątkowo łatwe/łatwiejsze rynki w Polsce? Jakieś branże/dziedziny w których jest niedobór ludzi/produktów/specjalistów?
/Mówi się że duża część rynków w Polsce jest trudna bo jest przesyt wszystkiego. A ja zadam pytanie odwrotne.
Chodzi mi o zajęcie w którym stosunkowo łatwo się przebić i nie ma wielkiej konkurencji/próg wejścia jest niski
https://honaro.pl/pl/about/77843,Smart- … gramowania

W jakiego typu szkolenia warto jest inwestować?

3

jagczy napisał/a:

Witajcie
Takie pytanie z ciekawości, czy są jakieś wyjątkowo łatwe/łatwiejsze rynki w Polsce? Jakieś branże/dziedziny w których jest niedobór ludzi/produktów/specjalistów?
/Mówi się że duża część rynków w Polsce jest trudna bo jest przesyt wszystkiego. A ja zadam pytanie odwrotne.
Chodzi mi o zajęcie w którym stosunkowo łatwo się przebić i nie ma wielkiej konkurencji/próg wejścia jest niski
https://honaro.pl/pl/about/77843,Smart- … gramowania

W jakiego typu szkolenia warto jest inwestować?

Zrob kurs IT na programiste teraz wszedzie ich potrzebuja. I bardzo dobre zarobki sa. Albo pracuj w nieruchomosciach tez bardzo dobrze zarabiaja

4

Jeśli poszukujecie pracy - warto skontaktować się z agencją rekrutacyjną digitalx.pl - prowadzą wiele ciekawych procesów w branży digital marketingu & e-commerce smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024