Co zrobić żeby pokazać koleżance że mi się podoba? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić żeby pokazać koleżance że mi się podoba?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Co zrobić żeby pokazać koleżance że mi się podoba?

Od wielu lat przyjaźnię się z jedną dziewczyną. Niedawno poznałem dwie jej koleżanki i jedna z nich bardzo mi się spodobała. Mieszkamy w innych miastach dlatego na razie niezbyt często się widujemy. Jesteśmy w tym samym wieku 27 lat , ona jest raczej spokojną osobą, ja również ale trochę nieśmiałą i nie wiem jak to zrobić żeby sprawdzić czy w ogóle mam jakieś szanse u niej i żeby zobaczyła że mi się podoba. Ostatnio jak się widzieliśmy to ciągle byłem blisko niej, często gadaliśmy i kilka razy ją przytuliłem ale nie wiem czy może się coś domyślać czy raczej potraktowała to jako typowe koleżeńskie zachowanie. Na pewno w wakacje się zobaczymy dlatego chciałem się jakoś przygotować a nie wiem co mogę zrobić bo boję się że jeśli nie będzie mną zainteresowana to zniszczę relacje jaka jest w tej chwili nie tylko z nią ale też z moją przyjaciółką która jest jej koleżanką. Myślałem że może coś przez FB napisać ale ona jest osobą rzadko korzystającą z FB, może ze dwa razy dziennie wchodzi więc raczej ciężko o dłuższą rozmowę, mam też jej numer ale ona mieszka z tą moją przyjaciółką więc raczej ciężko byłoby porozmawiać tylko we dwoje. Myślałem żeby podpytać o to właśnie moją przyjaciółkę bo skoro z nią mieszka to na pewno sporo wie i mogłaby wybadać sprawę. Myślę że by się zgodziła ale przez przypadek mogłaby powiedzieć coś za dużo i wyszło by bardzo niezręcznie, więc wolałbym raczej sam coś zadziałać w tej sprawie. Co byście polecili zrobić w tej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić żeby pokazać koleżance że mi się podoba?

a jestes pewny, ze przyjaciolce sie nie podobasz? bo jesli tak to i z kolezanka nie wyjdzie i przyjaciolka "sie obrazi"

3

Tak, jestem pewny że się nie podobam przyjaciółce, znamy się ponad 10 lat i kiedyś nawet mówiliśmy sobie że nic więcej z tego nie będzie.

4

Ja bym powiedziała, że skoro się z tamtą juz przytulałes i nic, to ona nie jest zainteresowana.

5

Co bym polecał, pytasz?
Wyhodować sobie jaja, i przy następnym wspólnym spotkaniu zaprosić ja na randkę.
Czego ty oczekujesz? Że ona czyta w myślach? Albo"sie domyśli"?
Boisz sie odrzucenia? Ile ty tak naprawdę masz lat? Bo na 27 letniego faceta to ty nie brzmisz.
W życiu trzeba mieć giętki kark i twarde łokcie, nie raz i nie dwa zostaniesz odrzucony, zwolniony, czy odsunięty.
Pora dorosnąć.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić żeby pokazać koleżance że mi się podoba?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024