Bardzo niezręczna domówka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Bardzo niezręczna domówka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez simpson (2024-06-24 22:40:48)

Temat: Bardzo niezręczna domówka

Witajcie kochani, jestem ze swoim partnerem dwa lata. W poprzedni weekend przygotowaliśmy domówkę w jego mieszkaniu i zaprosiliśmy jego znajomych na parapetówkę. Dwie pary. Czułam się niezręcznie, bo oni znaja się z czasów studenckich, a ja tak trochę nie wiedziałam o czym z nimi rozmawiać. Mój partner bardzo się upił i gdy byłam w łazience usłyszałam tekst, który powiedział do swojej koleżanki - jej mąż siedział obok, "ty chyba umiesz się ruch.."? Byłam w szoku, zawołałam go zaczęłam płakać że tak powiedział do innej kobiety. Towarzystwo uznało, że przesadzam a mąż tej koleżanki w ogóle nie zareagował, stwierdził że znają się od lat i to jest dla nich normalne ....ja to odebrałam jako duży brak szacunku w stosunku do mnie do swojej kobiety ...co o tym sądzicie ? Wiem że był pijany....ale bardzo mnie dziwi zachowanie tych ludzi.....czy to ze mną coś nie tak? Oni uznali że przesadzam....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bardzo niezręczna domówka

A podoba Ci sie,ze on nie pije tylko chleje az do piijanstwa? A jak Cie zdradzi to   bedzie mial wymowke, ze zrobil po pijaku

3

simpson napisał/a:

Wiem że był pijany....ale

akurat głupie zachowania po alkoholu nie powinny być w ten sposób tłumaczone - "a bo to po alkoholu to się nic nie stało." Właśnie po alkoholu człowiek pokazuje jaki jest naprawdę bo puszczają mu hamulce. Czy po alko czy trzeźwy traktuj go tak samo.

Wg mnie ten tekst był kiepski. Dziwi mnie zachowanie męża tej koleżanki. Jakiś typ wyobraża sobie jego żonę w jednoznacznej sytuacji i kwituje to, że "umie się ruchać". No bo raczej sobie ją w tej sytuacji wyobraził skoro tak to skwitował. Dla mnie ten komentarz jest niesmaczny, bez taktu. Chyba to nie jest Twój poziom towarzystwa. Mój też by nie był.

4

Miało prawo Cię to zaboleć, najważniejsze jest to, jakie Ty masz granice w związku, masz prawo tego nie tolerować.  Natomiast takie sprawy wyjaśnia się poza towarzystwem znajomych

5

Istotka6 napisał/a:

Miało prawo Cię to zaboleć, najważniejsze jest to, jakie Ty masz granice w związku, masz prawo tego nie tolerować.  Natomiast takie sprawy wyjaśnia się poza towarzystwem znajomych

Wogole ciekawych ma znajomych

6

Skoro powiedział tak po pijaku to tak myśli w trzeźwości

7

Lady01 napisał/a:

Kochani wracam z updatem smile podjęłam decyzję o rozstaniu całkowicie i nie żałuję !! W końcu czuję że żyję, że nikt mnie nie rani, już nie denerwuje się gdy nocami się szlajal po nocach a ja nie spałam smile oczy otworzyły mi się gdy stwierdził że: on nie chce ślubu i dzieci, możemy tylko mieszkać razem. A wcześniej przyjechali jego znajomi i byłam tam też ja na domówce, on pijany powiedział do swojej znajomej (jej mąż siedział obok) czy umie się ruch..? Byłam oburzona, a ci znajomi stwierdzili że u nich to normalne zachowanie...także kopnęłam go w zad, przez pierwsze dwa tygodnie byłam zdruzgotana ale czas jest tutaj największym lekarstwem, nikt nie będzie mnie tak traktował.

8 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-06-25 01:52:22)

Loczek123123 napisał/a:
Lady01 napisał/a:

Kochani wracam z updatem smile podjęłam decyzję o rozstaniu całkowicie i nie żałuję !! W końcu czuję że żyję, że nikt mnie nie rani, już nie denerwuje się gdy nocami się szlajal po nocach a ja nie spałam smile oczy otworzyły mi się gdy stwierdził że: on nie chce ślubu i dzieci, możemy tylko mieszkać razem. A wcześniej przyjechali jego znajomi i byłam tam też ja na domówce, on pijany powiedział do swojej znajomej (jej mąż siedział obok) czy umie się ruch..? Byłam oburzona, a ci znajomi stwierdzili że u nich to normalne zachowanie...także kopnęłam go w zad, przez pierwsze dwa tygodnie byłam zdruzgotana ale czas jest tutaj największym lekarstwem, nikt nie będzie mnie tak traktował.

Dzięki, bo wiedziałam, że dopiero co czytałam tę historię, ale w natłoku tych wszystkich  treści chyba nie umiałabym jej tak od ręki namierzyć.

9

niefajne towarzystwo, nie o wszystkim powinno sie mowic bez wstydu i ograniczen.

10

Gosiawie napisał/a:

niefajne towarzystwo, nie o wszystkim powinno sie mowic bez wstydu i ograniczen.

Tez tak mysle. Maz autorki bez wstydu pyta inna o seks, ten partner tamtej kobiety tez bez wstydu, bo to akceptuje a ta kobieta to tez jakas nie tego, bo powinna wstac i dac w ryj mezowi autorki

11

JuliaUK33 napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

Tez tak mysle. Maz autorki bez wstydu pyta inna o seks, ten partner tamtej kobiety tez bez wstydu, bo to akceptuje a ta kobieta to tez jakas nie tego, bo powinna wstac i dac w ryj mezowi autorki

Idź z tego miejsca! Prawisz rady a sama masz coś nie tages pod sufitem.
Ryj to ma świnka, nie umniejszając zwierzakowi, no ale Twój brązowy nie gustuje w schabowym smile
W wolnym czasie popracuj nad językiem polskim!

Ludzie maja Cię dość, rozumiesz?
Do you understand?

12

simpson napisał/a:

Witajcie kochani, jestem ze swoim partnerem dwa lata. W poprzedni weekend przygotowaliśmy domówkę w jego mieszkaniu i zaprosiliśmy jego znajomych na parapetówkę. Dwie pary. Czułam się niezręcznie, bo oni znaja się z czasów studenckich, a ja tak trochę nie wiedziałam o czym z nimi rozmawiać. Mój partner bardzo się upił i gdy byłam w łazience usłyszałam tekst, który powiedział do swojej koleżanki - jej mąż siedział obok, "ty chyba umiesz się ruch.."? Byłam w szoku, zawołałam go zaczęłam płakać że tak powiedział do innej kobiety. Towarzystwo uznało, że przesadzam a mąż tej koleżanki w ogóle nie zareagował, stwierdził że znają się od lat i to jest dla nich normalne ....ja to odebrałam jako duży brak szacunku w stosunku do mnie do swojej kobiety ...co o tym sądzicie ? Wiem że był pijany....ale bardzo mnie dziwi zachowanie tych ludzi.....czy to ze mną coś nie tak? Oni uznali że przesadzam....

Pewnie trochę hamulce puściły.
Zwykle tak jest po alko, co trochę ma odzwierciedlenie w życiu.
No może facet nie umie, nie ma doświadczenia, ma problem z konarem, może Tobie raz wystarczy i do spania, może ma małego, może jesteś luźna, może wagina nie jest w jego typie.
Może zapach Twój czy tam jego jest słaby, może komuś włosy przeszkadzają i ktoś ma blokadę?
Może zapytaj się wprost jakie ma marzenie, ale tak bez blokady z jego strony.

13 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-06-27 00:13:08)

simpson napisał/a:

Słaby tekst. Tak ogólnie. Jeśli chodzi o szacunek... do koleżanki. Powiadają że in vino veritas. Teraz można rozkminiać co autor miał tak naprawdę na myśli - czy chciał przelecieć koleżankę czy mówił tak bo ... jesteś słaba w te klocki i tak się złożyło że był szczery, czy jedno z drugim.

14

simpson napisał/a:

Wiem że był pijany....ale bardzo mnie dziwi zachowanie tych ludzi.....czy to ze mną coś nie tak? Oni uznali że przesadzam....

Bo ich zachowanie jest dalece niezręczne, już nawet nie wobec koleżanki, co wobec ciebie. Może za młodu mieli w nawyku mówienie w różny sposób na różne tematy, dlatego nie będą widzieć w tym nic niezręcznego, ale to nie znaczy, że ty nie możesz się po tym głupio czuć. W paczce bliskich znajomych rozmowy o seksie też się mogą pojawić, a kwestią osobniczą będzie sposób w jaki one się odbywają. Wzięłabym na spokojnie wypytała lubego, czy rzeczywiście byli zawsze tak bezpośredni i jakby nie patrzeć chamscy wobec siebie, jak również zakomunikować mu, ze tobie to nie pasuje. Oczywiście zastanowiłabym się nad sensem takiego związku ze względu na to "ruchcięcie" jak i sam fakt upijania się.

15

Samba napisał/a:
simpson napisał/a:

Wiem że był pijany....ale bardzo mnie dziwi zachowanie tych ludzi.....czy to ze mną coś nie tak? Oni uznali że przesadzam....

Bo ich zachowanie jest dalece niezręczne, już nawet nie wobec koleżanki, co wobec ciebie. Może za młodu mieli w nawyku mówienie w różny sposób na różne tematy, dlatego nie będą widzieć w tym nic niezręcznego, ale to nie znaczy, że ty nie możesz się po tym głupio czuć. W paczce bliskich znajomych rozmowy o seksie też się mogą pojawić, a kwestią osobniczą będzie sposób w jaki one się odbywają. Wzięłabym na spokojnie wypytała lubego, czy rzeczywiście byli zawsze tak bezpośredni i jakby nie patrzeć chamscy wobec siebie, jak również zakomunikować mu, ze tobie to nie pasuje. Oczywiście zastanowiłabym się nad sensem takiego związku ze względu na to "ruchcięcie" jak i sam fakt upijania się.

Autorce tematu chyba pozostaje wybranie nowej ścieżki życia, może zakon będzie odpowiedni, może tam nie będzie takich tekstów wśród sióstr?

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Bardzo niezręczna domówka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024