JohnyBravo777 napisał/a:Realista napisał/a:blueangel napisał/a:mi rowniez sie wydaje, ze takie sobie wybierasz.
Dobrze, że Ci się tylko wydaje
Realista napisał/a:... To szkoda, że podpisujesz się pod ich słowami, bo są błędne...
...a Ty tak z nudów zawsze pytasz czy tylko zaśmiecasz to forum?...
...Gdybyś potrafiła czytać ze zrozumieniem...
...więc wysil się następnym razem trochę bardziej...
Ale buc... ja yebie.
1. Przyjsc jako facet na forum dla kobiet...
2. Zwrocic sie z prosba o pomoc...
3. I takimi tekstami odpowiadac uzytkownikom...
To jest poziom zyebania jakiego nie widuje sie czesto.
Jak Ty szkole przetrwales autorze? Musiales tam miec samych leszczy bo inaczej bylbys juz martwy.
Wystarczy te pare fragmentow, ktore przytoczylem aby wiedziec, ze musiales byc bity - i bylbys nadal gdyby nie prawo karne bo poziom arogancji i cwaniakowania przy byciu kompletna, nie wnoszaca nic do zycia innych ludzi pizda u Ciebie jest grubo powyzej akceptowalnego spolecznie.
Hahaha bawią mnie takie śmieszne rycerzyki jeszcze na forum dla kobiet
Twój poziom można ocenić jeszcze niżej nieudolne podlizywanie się. Tylko przemocy w życiu i w szkole doświadczałeś? Współczuje i nie chwal się tym, że Cię bili w szkole lub Ty kogoś biłeś, bo to poziom dna.
Ojciec mocno bił i matka czy koledzy, że tak się odnosisz do przemocy? Co za prymitywna jednostka. Dobrze, że prawo ukraca takie zapędy prymitywnych jaskiniowców, którzy nie mają argumentów, a chcą przemocą wszystko rozwiązywać, śmieszne prawilniaki haha. Pizdę to Ty codziennie w lustrzę oglądasz 
Teraz już jestem pewny, że to Ciebie bili i to pewnie bliscy co? Przemoc jako rozwiązywanie problemów jakichkolwiek, jednostki bite tylko takie sposoby wybierają. Dobrze wiedzieć, że nic nie wnosisz do życia innych ludzi i jesteś niepotrzebną jednostką społecznie okey. Po Twoich tematach widać, że prowadzisz jakieś śmieszne śledztwa na forum, piszesz jakieś chore rzeczy jakieś tam problemy z głową co? Ludzie już Ci o tym pisali widziałem.
Foxterier napisał/a:Zgadzam się z Johnym, temat może warty dyskusji ale poziom arogancji autora poniżej wszelkiej krytyki.
Ojej, kolejny prymityw, który by tylko przemocą wszystko rozwiązywał. Czasy jaskiniowców się skończyły chociaż takie ograniczone jednostki jak wy tego nie wiedzą.
złoto napisał/a:Realista napisał/a:Hejka przychodzę z pewnym zapytaniem do was 
Zastanawiam się jak do tego podejść, poznaje daną dziewczynę jest dobrze na tym etapie nawet bardzo dobrze, a jak proponuje wymienieniem się instagramem to naglę u mnie czar pryska, a dlaczego?
Zniechęcają mnie roznegliżowane, prawie nagie zdjęcia, epatowanie bardzo mocno piersiami, tyłkiem i czymkolwiek się da.
Zniechęca mnie również obserwowanie kont, a szczególnie sporej ilości roznegliżowanych facetów.
Oczywiście nie jestem hipokrytą i nie wrzucam takich zdjęć, generalnie praktycznie wcale nie korzystam z tej aplikacji i nie obserwuje również roznegliżowanych lasek.
To problem we mnie, że nie akceptuje czy zniechęca mnie to do danej osoby czy to kwestia upodobań, że po prostu mi to nie pasuje? Szczerze zastanawiałem się nie raz nad tym.
Dlaczego skupiasz się i oglądasz akurat tego typu konta na SM, te roznegliżowane zdjęcia, epatowanie tyłkiem i tak dalej. Na Instagramie jest przecież milion innych kont, które możesz obserwować. Czemu wybierasz właśnie te?
Wiesz jak się poznaje gdzieś indziej te osoby i dopiero później dostaje się instagrama to wtedy wychodzi, że są takie zdjęcia i obserwowane konta
I gdzie napisałem, że obserwuje takie konta? Wręcz przeciwnie.
Lucy-on-the-roof napisał/a:Realista napisał/a:Lucy-on-the-roof napisał/a:Zastanawiam się, czego właściwie oczekujesz od nas? Świat (inni ludzie) nie mają obowiązku być takimi, jak potrzebujesz. (...) Czy problem jest tylko z osobami, które świecą golizną na IG (lub poszukują takich zdjęć) czy rozczarowanie jest w każdym przypadku, gdy kobieta ma IG (nawet jeśli nie udostępnia swoich nagich zdjęć, ani nie szuka cudzych)?
Gdybyś potrafiła czytać ze zrozumieniem to pisałem o tym wcześniej dlaczego o te rzeczy zapytałem, więc wysil się następnym razem trochę bardziej i chociaż przeczytaj, a tym bardziej ze zrozumieniem 
Po tej odpowiedzi już wszystko jest jasne: problem jest w tobie.
Ojej jak ją to dotknęło hah
Wszystko jasne nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i to Cię przerosło 
Tak nawiasem jednostki, które mają tutaj mocne problemy ze sobą i przemocą to nie jest temat przewodni, więc nie róbcie offtopu, a jak chcecie sobie poobrażać macie kolegów, koleżanki czy rodziców to się na nich wyżyjcie.