Co robić dalej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Co robić dalej

Hej
Mam problem w jednej z relacji. Dziewczynę poznałem na domówce u kumpla, miło wtedy spędziliśmy czas ze znajomymi, długo gadaliśmy, ale każdy poszedł w swoją stronę, nie wymieniliśmy się nawet numerami telefonów, następnie spotkaliśmy w klubie przypadkiem, potańczyliśmy, jakieś niewinne całusy, ale znowu rozeszliśmy się do domów i następnie znowu nie widzieliśmy się kilka miesięcy.

Kumpel ostatnio sprzedał jej informację, że można mnie znaleźć na Tinderze i tam zgadaliśmy się z dziewczyną.

Byliśmy na spacerze, następne spotkanie to kino, gdzie wypiliśmy trochę przed jak odprowadziłem ją do domu to był pocałunek na do widzenia. Następnego dnia napisała czy mam plany na wieczór, akurat byłem umówiony z kumplem, ale zaprosiłem ją do nas. W barze - pewnie pod wpływem alko znowu doszło do pocałunku, odprowadziłem ją do mieszkania, to mnie prosiła czy może mnie trzymać za rękę, ogólnie to było bardzo namiętnie.

Następne spotkanie było już w czwartek na koncercie, 4 dni po akcji w barze, czułem dystans, ogólnie odniosłem wrażenie, że jej się to nie podoba, rozmowa się nie kleiła itd. Podczas powrotu do mieszkania, chciała wracać Boltem, albo autobusem, a nie spacerować jak to zawsze robiliśmy. Nie miałem ochoty jej od tego pomysłu odwodzić, ale na autobus trzeba było czekać tak długo, że piechotą byłoby szybciej i ostatecznie ją odprowadziłem. Przeszliśmy całą drogę praktycznie w milczeniu. Pod mieszkaniem o dziwo zaprosiła mnie do środka. W mieszkaniu doszło do zbliżenia i ostatecznie pożegnaliśmy się z dobrych humorach.

Następnego dnia zaproponowałem kolejne spotkanie na mieście wśród wspólnych znajomych. Ale powiedziała, że będziemy się zdzwaniać.

Ogólnie to rozmowa pomiędzy spotkaniami (WhatsApp) średnio się kleiła, raz była bardziej zaangażowana w rozmowę, raz mniej. Były takie dni, że kompletnie nie gadaliśmy. Też w miedzy spotkaniami proponowałem jakiś wspólny weekendowy wyjazd, to dostałem odpowiedź, że samemu też jest fajnie podróżować.

Nie wiem jak zareagować na tą sytuacje, czy proponować kolejne spotkanie, czy dać kilka dni ciszy czy kompletnie sobie odpuścić i randkować z kolejną dziewczyną ponieważ mam zasadę, że piszę i spotykam się tylko z jedną dziewczyną bo miałem w przeszłości krępujące sytuację.

Z jednej strony dziewczyna trzyma mnie na dystans, aby na pożegnanie doszło do pocałunku. Po namiętnym pożegnaniu doszło do totalnej zlewki.

Plan mam taki, żeby zrobić od niej lekki detoks, nie zamierzam odpisywać albo odczytywać wiadomości od niej przez kilka dni i gdzieś w przyszły weekend ją zaprosić na miasto. Też czuję, że powtórzy się sytuacja jak byłem w knajpie z kumplem i napisze czy coś robię bo jednak ma wolny wieczór. Mam 35 lat, jeżeli chodzi o wiek smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co robić dalej

A dziewczyna ile?

3 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-06-01 14:01:45)

Wyłowiła Cię na seks, nie zdałeś egzaminu  i masz pozamiatane.
Zresztą co to za znajomość. jak nie mieliście o czym rozmawiać.

Odpuść, zapomnij. Szkoda marnowania czasu.

4

sama to odp że samemu  w weekendy jest  fajnie podrozowac,,brzmi bardzo  niefajnie i nie wrozy niczego dobrego

5

Legat napisał/a:

A dziewczyna ile?

29 lat.

jea1 napisał/a:

sama to odp że samemu  w weekendy jest  fajnie podrozowac,,brzmi bardzo  niefajnie i nie wrozy niczego dobrego

Z drugiej strony sama zaproponowała wyjazd w inne miejsce jakiś czas później.

Właśnie nie wiem co teraz zrobić. Czy zaproponować dzisiaj wyjście i jak odmówi to olać? Czy olać z miejsca. Wcześniej się gadało spoko, może ten dzień był jakiś kiepski.
Jestem w totalnej rozterce sad

6

Nie pierwszy i nie ostatni to wątek, gdy na pierwszym spotkaniu coś nie pykło.
Można oczywiście doszukiwać się, że cos zrobiłeś źle. Może to, że zapraszasz do grona przyjaciół. Może nie byłeś aktywny, tak żeby zakręciło jej się w głowie. Może. Może.

7

Legat napisał/a:

Nie pierwszy i nie ostatni to wątek, gdy na pierwszym spotkaniu coś nie pykło.
Można oczywiście doszukiwać się, że cos zrobiłeś źle. Może to, że zapraszasz do grona przyjaciół. Może nie byłeś aktywny, tak żeby zakręciło jej się w głowie. Może. Może.

Było kilka spotkań. tongue. Zaproponuje jej wyjście, jak będzie kręcić głową to out z mojego życia i idziemy dalej tongue

8

Było fajnie, ale nie na tyle, żeby miała zrezygnować z innego kolesia, z którym zapewne się równocześnie spotyka. Stąd te wahania jej nastroju i dziwne zachowania.

Kiedy dochodzi do seksu to czasem warto zdefiniować cele - czy chodzi nam o dobrą zabawę, czy może chcemy budować głębszą relację.

Spróbuj z nią porozmawiać. Ale tak na luzie. I dowiedz się o co jej chodzi. Czy to ma być układ FBW czy szuka czegoś innego.

Z tą monogamią to wiesz, z jednej strony się ceni, ale z drugiej nie jesteście na etapie obiecywania sobie wzajemnej wyłączności. Więc z mojej perspektywy nie musisz rezygnować z tej dziewczyny, aby móc poznać w tym czasie kogoś innego. Ale najważniejsze, to żebyś postępował w zgodzie ze sobą. To ty masz być zadowolony z własnych decyzji.

9 Ostatnio edytowany przez jea1 (2024-06-01 16:39:24)

serio odpuścilabym sobie Panne,szukala na tinderze dalej

goraco polecam też zablokować na portalach jej profil n,aby nie wyskakiwala jeszcze w propozycjach profili z okolicy.

10

A ja strzelam, że nie byłeś zaangażowany wcale (z postu wynika minimum wysiłku i że to raczej ona goniła Ciebie, a Ty łaskawie się spotykałeś i towarzyszyłeś), więc nic dziwnego, że się znudziła. Laski nie chcą kolesi, którzy będą z nimi z braku laku. Jak nawet nie potrafiłeś z nią pogadać poza spotkaniami to się nie dziw. Czy Ty w ogóle chcesz z nią być? Bo z postu wynika, że chcesz wiedzieć, czy to ONA chce z Tobą być, innymi słowy chcesz mieć bezpieczny grunt pod nogami i nie podejmować ryzyka. Tu już jest problem ze stylem relacji. Ogólnie - nie warto drążyć tematu, bo Ty się nie zmienisz, a ona raczej szuka kogoś, kto normalnie się nią zainteresuje.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024