Wspomnienia do miłości sprzed lat. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wspomnienia do miłości sprzed lat.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Wspomnienia do miłości sprzed lat.

Ostatnio mam trochę gorszy stan i słabo śpię. Któryś raz już mi się śniła dziewczyna, z którą się spotykałem pod koniec studiów. Tym razem śniło mi się, że napisała, a ja byłem z tego powodu szczęśliwy i moje uczucia wróciły. Pewnie gdyby tak było naprawdę, to bym dał jej szansę, pomimo że zrobiliśmy sobie dużo złego i nic sobie nie wyjaśniliśmy.
Popsuło się, jak wyjechałem do miasta rodzinnego i nie byłem jeszcze gotowy żeby zamieszkać z nią samemu i się usamodzielnić. Jeszcze za mała dojrzałość, zaradność. Duży innych problemów było.
Chociaż w głowie były plany, że wrócę i to tak w niedalekiej przyszłości, to nic w tym kierunku nie zrobiłem, a ona była jeszcze na 2 roku.

Czasami tego żałuję i czasami o niej myślę. Spotykałem się z kimś później i potrafiłem kogoś trochę pokochać (tak mi się wydaje).
To jak się rozpadło, to nawet jak bardzo tęsknię do tej ostatniej dziewczyny, to czasami myśli też wracają o tej wcześniejszej. Głównie przez to, że mam o niej sny i wydaje mi się, że wciąż mam jakieś lekkie uczucie do niej.

Ona chciała mieć ze mną dzieci, więc pewnie by to nie wypaliło, bo ja tak zbytnio nie myślę o tym i wolałbym nie mieć na razie. No ale było między nami super i mój wyjazd wszystko zepsuł.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wspomnienia do miłości sprzed lat.
ANTOINE_W napisał/a:

Ostatnio mam trochę gorszy stan i słabo śpię. Któryś raz już mi się śniła dziewczyna, z którą się spotykałem pod koniec studiów. Tym razem śniło mi się, że napisała, a ja byłem z tego powodu szczęśliwy i moje uczucia wróciły. Pewnie gdyby tak było naprawdę, to bym dał jej szansę, pomimo że zrobiliśmy sobie dużo złego i nic sobie nie wyjaśniliśmy.
Popsuło się, jak wyjechałem do miasta rodzinnego i nie byłem jeszcze gotowy żeby zamieszkać z nią samemu i się usamodzielnić. Jeszcze za mała dojrzałość, zaradność. Duży innych problemów było.
Chociaż w głowie były plany, że wrócę i to tak w niedalekiej przyszłości, to nic w tym kierunku nie zrobiłem, a ona była jeszcze na 2 roku.

Czasami tego żałuję i czasami o niej myślę. Spotykałem się z kimś później i potrafiłem kogoś trochę pokochać (tak mi się wydaje).
To jak się rozpadło, to nawet jak bardzo tęsknię do tej ostatniej dziewczyny, to czasami myśli też wracają o tej wcześniejszej. Głównie przez to, że mam o niej sny i wydaje mi się, że wciąż mam jakieś lekkie uczucie do niej.

Ona chciała mieć ze mną dzieci, więc pewnie by to nie wypaliło, bo ja tak zbytnio nie myślę o tym i wolałbym nie mieć na razie. No ale było między nami super i mój wyjazd wszystko zepsuł.

Znasz obecne losy tych dziewczyn? Wiesz gdzie mieszkają, czy są wolne?

3

W jakim celu założyłeś ten wątek? Czego od nas oczekujesz?

4

GloriaSoul napisał/a:
ANTOINE_W napisał/a:

Znasz obecne losy tych dziewczyn? Wiesz gdzie mieszkają, czy są wolne?

Obecnie nie są wolne, wszystkie z którymi coś mnie łączyło. No i w ogóle jakoś negatywny vibe jest od jednej. Już pomijam fakt, że tak z dupy mnie zablokowała wszędzie, jak znalazła nowego. To nawet nowe konto na jednej platformie też ostatnio zablokowała, jak wbiłem na jej profil dla beki. A minęło 1,5 roku od ostatniej rozmowy i nawet nie szukam kontaktu. No, dziwne zachowanie, ja już z tego wyrosłem, z takiego blokowania.

Ogólnie mam tak czasami, że sobie myślę. Ciężko znaleźć kogoś, kto pod każdym względem przewyższy poprzednią.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wspomnienia do miłości sprzed lat.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024