Czy wy też po ciąży macie taki problem z ogarnięciem ciała jak ja? Nie jestem w stanie sobie z tym poradzić. Może jakieś modelowanie sylwetki? Korzystała któraś z was i jest zadowolona z efektów? Jest coś takiego w ogóle w Białymstoku?
Jestem w drugiej ciazy. Pilnuje diety, bo to mit jest,ze trzeba jesc za dwoje. Ja jem normalne ilosci takie jak sprzed ciazy. Na wyglad ciala poki co nie narzekam, ale to jeszcze druga polowa ciazy przede mna,wiec zobaczymy. Duzo mi tez pomaga maslo migdalowe balsam organic dla kobiet w ciazy-w pierwszej ciazy stosowalam i mialam zero rozstepow, teraz tez stosuje i sie sprawdza poki co
Zabiegi modelujące sylwetkę mogą pomóc Ci poczuć się pewniej we własnym ciele.
Zabiegi modelujące sylwetkę mogą pomóc Ci poczuć się pewniej we własnym ciele.
Dieta i ruch, a nie sto kilo przytyc, a pozniej po zabiegach latac,a komplikacji tez nie brakuje
Wiele kobiet po ciąży boryka się z problemami dotyczącymi wyglądu ciała. Czasem sama dieta i ćwiczenia nie wystarczą, aby wrócić do formy. Jak szukasz kliniki, to poczytaj o sprzecie Eximia med 7 w eximiabialystok.pl/: redukuje cellulit, ujędrnienia skórę i modeluje sylwetkę bez użycia skalpela. Pewnie o tym nie słyszałaś, ale zanim skorzystasz, to po prostu sprawdź, czy coś takiego Cię zadowoli. A jak będziemy podchodzić, że po każdym zabiegu są komplikacje, to nawet do dentysty nie pójdziesz. Przeszkadza i nic nie pomaga, to szukaj w takich miejscach.