Czy wasi partnerzy mają mieli małe penisy
Do czego jest Ci potrzebna ta wiedza? W jaki sposób ma Tobie pomóc w uporaniu się ze swoimi kompleksami?
Do czego jest Ci potrzebna ta wiedza? W jaki sposób ma Tobie pomóc w uporaniu się ze swoimi kompleksami?
potrzebna bo mam małego penisa i boje się jak zaeraguje na jego nie wielki rozmiar
Priscilla napisał/a:Do czego jest Ci potrzebna ta wiedza? W jaki sposób ma Tobie pomóc w uporaniu się ze swoimi kompleksami?
potrzebna bo mam małego penisa i boje się jak zaeraguje na jego nie wielki rozmiar
Człowieku na razie to poznaj jakąś kobietę, idź z nią na randkę a potem się będziesz martwił o penisa. Bo w tym momencie to twój najmniejszy problem.
Priscilla napisał/a:Do czego jest Ci potrzebna ta wiedza? W jaki sposób ma Tobie pomóc w uporaniu się ze swoimi kompleksami?
Nie rozumiemy się. Ja wiem jaki masz problem, bo dawno nas o tym uświadomiłeś, ale to jak my reagujemy na cokolwiek nie ma wpływu na to, jak na Ciebie w sytuacji intymnej zareaguje jakaś zupełnie inna, bardzo konkretna kobieta.