Jak spedzacie Wielkanoc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jak spedzacie Wielkanoc?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-03-30 16:49:25)

Temat: Jak spedzacie Wielkanoc?

Ja jutro w niedziele jade do kosciola,bo to dla Chrzescijan najwazniejsze swieto dzieki temu,ze Pan Jezus  umarl na krzyzu mam szanse isc do Nieba oraz wszyscy inni ludzie,a Zmarwychwstanie sie celebruje bardzo,bo to duza radosc  ze Jezus zmartwychwstal... po za tym spedze swieta z kumpelami,  bedziemy miec swiateczny obiad ( ja wersja roslinna) pozniej dzieci szukaja jajek czekoladowych wogole w Anglii to sie daje takie duze jaja czekoladowe,a pozniej jedziemy do wielkiego parku, gdzie bedzie wesole miasteczko, plac zabaw wielki, jezioro z lodziami na ktorych mozna plywac, blisko restauracja wogole maja byc jakies zabawy organizowane jutro w tym parku tez z nagrodami. A tak wogole to   Wesolych Swiat wszystkim to wy jak obchodzicie Wielkanoc?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak spedzacie Wielkanoc?

pujdziemy se na grilla po kościulku i pszyjdzie jeszcze troche rodzinki.

3

na gryla pszyjdzie znajoma ze sfoim i super.

4

Dziś pobawie się prawym jajkiem a jutro lewym smile

5 Ostatnio edytowany przez GrazynkaPL (2024-03-31 10:47:56)

belam na mszy i sie poculam jak rodowic kiedy zacenam spiwac wsyscy sluhali a ksiunnc takie kazanie wysmolel  ze sie poplakalam ze sczescia jutro tez pujde do kosciulka, a muj stary niech se lezy z pifskiem.

6

A ze wczoraj 0,7 pyklo, to dziś za karę 44km rowerem smile

7

U rodziców trochę zjadłam i wróciłam do swojego pokoju. Wysłałam esm z życzeniami.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jak spedzacie Wielkanoc?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024