Ja jutro w niedziele jade do kosciola,bo to dla Chrzescijan najwazniejsze swieto dzieki temu,ze Pan Jezus umarl na krzyzu mam szanse isc do Nieba oraz wszyscy inni ludzie,a Zmarwychwstanie sie celebruje bardzo,bo to duza radosc ze Jezus zmartwychwstal... po za tym spedze swieta z kumpelami, bedziemy miec swiateczny obiad ( ja wersja roslinna) pozniej dzieci szukaja jajek czekoladowych wogole w Anglii to sie daje takie duze jaja czekoladowe,a pozniej jedziemy do wielkiego parku, gdzie bedzie wesole miasteczko, plac zabaw wielki, jezioro z lodziami na ktorych mozna plywac, blisko restauracja wogole maja byc jakies zabawy organizowane jutro w tym parku tez z nagrodami. A tak wogole to Wesolych Swiat wszystkim to wy jak obchodzicie Wielkanoc?
1 2024-03-30 16:48:08 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-03-30 16:49:25)
pujdziemy se na grilla po kościulku i pszyjdzie jeszcze troche rodzinki.
na gryla pszyjdzie znajoma ze sfoim i super.
Dziś pobawie się prawym jajkiem a jutro lewym
5 2024-03-31 10:47:32 Ostatnio edytowany przez GrazynkaPL (2024-03-31 10:47:56)
belam na mszy i sie poculam jak rodowic kiedy zacenam spiwac wsyscy sluhali a ksiunnc takie kazanie wysmolel ze sie poplakalam ze sczescia jutro tez pujde do kosciulka, a muj stary niech se lezy z pifskiem.
A ze wczoraj 0,7 pyklo, to dziś za karę 44km rowerem
U rodziców trochę zjadłam i wróciłam do swojego pokoju. Wysłałam esm z życzeniami.