Wystarczyly dwie minuty wczesniej gdybym wyszla ze sklepu przed chwila z zakupami i juz by mnie nie bylo .... pijana mloda karyna wjechala na chodnik i wbila sie w sklepowa witryne a wczesniej jakis facet sie awanturowal i ostatecznie tracil mnie i wszystko z torby mi sie wysypalo musialam zbierac gdyby nie to nie zyla bym juz placek by ze mnie zostal ..... ale ten gosciu w sklepie jakos dziwnie mnie blokowal o czekoladki sie klocil : D czy wam tez przytrafilo sie cos takiego podobnego w zyciu ? Ja bardzo sie modle i ja mysle ze ten facet to byl Aniol Stroz : ) To mi dalo duzo do myslenia ze dzis jestem a jutro mnie nie ma jakie zycie jest kruche
1 2024-03-27 00:42:47 Ostatnio edytowany przez Laetitia 1 (2024-03-27 00:47:30)
a jeszcze wczesniej bylam zrobic rapportés na policji bo wlascicielka mieszkania z ktora mialam dzis rdv nakazala mi sie wyprowadzic do lata ja odmowilam a ta chwycila ze zlosci lampadaire i chciala mnie tym uderzyc ale ze jej maz bardziej ogarniety to ja powstrzymal i gdyby dzis pizgnal mnie ten samochod to ona miala by problem
ciekawe mam zycie c'nie ? hahah x D
4 2024-03-27 01:03:55 Ostatnio edytowany przez Laetitia 1 (2024-03-27 01:04:38)
Nie mam uprawnien do tej strony ? Chcialam poprawic wpis na innym temacie i nie moge bo nie mam uprawnien ?
Wystarczyly dwie minuty wczesniej gdybym wyszla ze sklepu przed chwila z zakupami i juz by mnie nie bylo .... pijana mloda karyna wjechala na chodnik i wbila sie w sklepowa witryne a wczesniej jakis facet sie awanturowal i ostatecznie tracil mnie i wszystko z torby mi sie wysypalo musialam zbierac gdyby nie to nie zyla bym juz placek by ze mnie zostal ..... ale ten gosciu w sklepie jakos dziwnie mnie blokowal o czekoladki sie klocil : D czy wam tez przytrafilo sie cos takiego podobnego w zyciu ? Ja bardzo sie modle i ja mysle ze ten facet to byl Aniol Stroz : ) To mi dalo duzo do myslenia ze dzis jestem a jutro mnie nie ma jakie zycie jest kruche
W sumnie to nic takiego ale widzialam siebie na tym zakrecie na scianie rozmiazdzona bo ja zawsze tamtedy chodze .... tego wieczorka nie zapomne nigdy w zyciu ......
Trzese sie troche dzis ze zmeczenia przez prace przez wrazenia przez strach troche tez z samotnosci i mysle sobie ze zycie na tym swiecie to droga do nikad bez Boga i wierze bardzo ze po drugiej stronie teczy bedzie inaczej : ) Tego tez zycze wszystkim ludzikom zrezygnowanym ...
Jakby twój tato wyciągnął z mamy pytę 2 minuty wcześniej też by cię nie było
Laetitia 1 napisał/a:Wystarczyly dwie minuty wczesniej gdybym wyszla ze sklepu przed chwila z zakupami i juz by mnie nie bylo .... pijana mloda karyna wjechala na chodnik i wbila sie w sklepowa witryne a wczesniej jakis facet sie awanturowal i ostatecznie tracil mnie i wszystko z torby mi sie wysypalo musialam zbierac gdyby nie to nie zyla bym juz placek by ze mnie zostal ..... ale ten gosciu w sklepie jakos dziwnie mnie blokowal o czekoladki sie klocil : D czy wam tez przytrafilo sie cos takiego podobnego w zyciu ? Ja bardzo sie modle i ja mysle ze ten facet to byl Aniol Stroz : ) To mi dalo duzo do myslenia ze dzis jestem a jutro mnie nie ma jakie zycie jest kruche
Jakby twój tato wyciągnął z mamy pytę 2 minuty wcześniej też by cię nie było
Czep sie tramwaju ! od moich Rodzicow z dala ! i spadaj na drzewo !!!
jak tak dalej 20 latki beda zasiadac za kolkiem po alko ze zmartwonem to wiekszosc z nas na tamten swiat duzo szybciej odejdzie : D Ja akurat wtedy mialam duzo szczescia i tak jak juz wczesniej wspomnialam to byla sila wyzsza od tamtego momentu postanowilam poprawe w sobie ....