Witam serdecznie wszystkich.
Mam 37 lat .od 19lat jestem w związku. Mam dwoje dzieci . Jesteśmy bardzo kochają się rodzinką . Wszyscy uprawiamy sport . Nie pijemy alkoholu. Nie palimy itp . Ja prowadzę działalność . Bardzo dobrze zarabiam . Żona pracuje w biurze. censored idealnie . A jednak od zawsze kocham się w siostrze mojej żony. Jest teraz Mężatka , nie ma dzieci .
W 2009 roku coś między nami było , całowaliśmy się w tedy na imprezie. Oboje byliśmy wtedy w związkach . Tych obecnych . Ostatnio mój pociąg do niej rośnie . Staje się wręcz obsesyjny . Myślę o niej codziennie przed zaśnięciem . Mam nawet taki plan żeby zapłacić jej za dzień ze mną . 10000zl za dzień i seks . Nie wiem co mam robić . Non-stop myślę o niej .
1 2024-03-14 08:40:40 Ostatnio edytowany przez Kamel1987 (2024-03-14 21:03:48)
a to chyba troll
Nie chyba.
4 2024-03-14 09:50:08 Ostatnio edytowany przez jea1 (2024-03-14 09:50:24)
jesli nie trol;pp??
>?
Nie troll . To jest historia mojego życia
Postanowiłem napisać na forum ,bo nie mam z kim o tym porozmawiać . Jestem w hermetycznym otoczeniu . Nie wiem co mam zrobić .
Bardzo was proszę o poważne podejście.
Mam takie poczucie trochę . Że jeśli coś z tym nie zrobię . To coś stracę bez powrotu. Ona jest taka piękna . Jest z 5 lat młodsza ode mnie . I choć jest tyle kobiet. Na świecie to ja chciał bym ją całować i dotykać . Choć by ten jeden jedyny raz. Doświadczyć tego z nią . Niech to zostanie tajemnica na zawsze .
Mam takie poczucie trochę . Że jeśli coś z tym nie zrobię . To coś stracę bez powrotu. Ona jest taka piękna . Jest z 5 lat młodsza ode mnie . I choć jest tyle kobiet. Na świecie to ja chciał bym ją całować i dotykać . Choć by ten jeden jedyny raz. Doświadczyć tego z nią . Niech to zostanie tajemnica na zawsze .
A jak ona reaguje na Ciebie? Widzisz jakiekolwiek zainteresowanie?
Kamel1987 napisał/a:Mam takie poczucie trochę . Że jeśli coś z tym nie zrobię . To coś stracę bez powrotu. Ona jest taka piękna . Jest z 5 lat młodsza ode mnie . I choć jest tyle kobiet. Na świecie to ja chciał bym ją całować i dotykać . Choć by ten jeden jedyny raz. Doświadczyć tego z nią . Niech to zostanie tajemnica na zawsze .
Nie wiem !mamy mało kontaktu .. nie widzę zainteresowania
Czuje że dużo to w mojej głowie . Się dzieje .
Porzucona2024 napisał/a:Kamel1987 napisał/a:Mam takie poczucie trochę . Że jeśli coś z tym nie zrobię . To coś stracę bez powrotu. Ona jest taka piękna . Jest z 5 lat młodsza ode mnie . I choć jest tyle kobiet. Na świecie to ja chciał bym ją całować i dotykać . Choć by ten jeden jedyny raz. Doświadczyć tego z nią . Niech to zostanie tajemnica na zawsze .
Nie wiem !mamy mało kontaktu .. nie widzę zainteresowania
No to słabiutko. Bo nawet gdybyś jej zaproponował jednorazowy skok w bok to nie wiesz jaka byłaby jej reakcja. Może zrobić dramę. Musisz ją delikatnie wybadać, stworzyć preteksty do spotkań. Skoro kiedyś coś było, jakieś namiętne całowanie, to może została w niej iskierka, a wtedy jednorazowy seks zaspokoi Twoją wyobraźnię i każde pójdzie w swoją stronę. Lub .. może jesteście sobie przeznaczeni i trzeba będzie się rozwieść! Póki co musisz odczytać jej reakcję na Ciebie.
Powodzenia!
Mam 37 lat .od 19lat jestem w związku. Mam dwoje dzieci . Jesteśmy bardzo kochają się rodzinką . Wszyscy uprawiamy sport . Nie pijemy alkoholu. Nie palimy itp . Ja prowadzę działalność . Bardzo dobrze zarabiam . Żona pracuje w biurze. censored idealnie . A jednak od zawsze kocham się w siostrze mojej żony. Jest teraz Mężatka , nie ma dzieci .
W 2009 roku coś między nami było , całowaliśmy się w tedy na imprezie. Oboje byliśmy wtedy w związkach . Tych obecnych . Ostatnio mój pociąg do niej rośnie . Staje się wręcz obsesyjny . Myślę o niej codziennie przed zaśnięciem . Mam nawet taki plan żeby zapłacić jej za dzień ze mną . 10000zl za dzień i seks . Nie wiem co mam robić . Non-stop myślę o niej .
A masz już te 10 tysięcy?
Kamel1987 napisał/a:Witam serdecznie wszystkich.
W 2009 roku coś między nami było , całowaliśmy się w tedy na imprezie. Oboje byliśmy wtedy w związkach . Tych obecnych . Ostatnio mój pociąg do niej rośnie . Staje się wręcz obsesyjny . Myślę o niej codziennie przed zaśnięciem . Mam nawet taki plan żeby zapłacić jej za dzień ze mną . 10000zl za dzień i seks . Nie wiem co mam robić . Non-stop myślę o niej .A masz już te 10 tysięcy?
Tak mam . Hajs to nie problem .
Problem jest taki że, chce to zrobić !
A nie chce umoczyć dupy. A zarazem chce ją mieć za wszelką cenę
No właśnie chcesz umoczyć
A cena wysoka... Prosisz się o kłopoty.
A jak by zacząć do niej pisać .. ? Długie wiadomości tekstowe . Pewnie je przeczyta nawet jeśli nie odpisze . A nie będzie wiedziała z kad takie wiadomości . !!
I zaproponować jej 10k za dzień .!?!!!!
Jak myślisz się może stać . Jak by zareagowała kobieta?
Mnie kiedys pewien facet na FB proponował seks za kasę . No way za żaden hajs bym z chłopem nie poszedł . Co myślicie?
18 2024-03-14 20:40:23 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-03-14 20:41:08)
Do psychiatry się wybierz, bo coś nie tak z Twoją głową...
Jeśli chcesz ją mieć za wszelką cenę, to obejmuje to również cenę umoczenia dupy
A jeśli ona nie wyrazi zgody, to jaką cenę jeszcze jesteś gotowy ponieść?
Ja tak w nawiązaniu do tematu: że niby co porządnie?
Kamel1987 napisał/a:Tak mam . Hajs to nie problem .
A nie chce umoczyć dupy. A zarazem chce ją mieć za wszelką cenęNo właśnie chcesz umoczyć
A cena wysoka... Prosisz się o kłopoty.
Stawka jest dla mnie wysoka wręcz przysłania mi cały świat. Nie zdradził bym żony z nikim innym choć by to była Monika Wądołowska bo bał bym się przypału . A jeżeli chodzi o nią miał bym gdzieś konsekwencje . To jest chore
![]()
![]()
Kamel1987 napisał/a:Tak mam . Hajs to nie problem .
A nie chce umoczyć dupy. A zarazem chce ją mieć za wszelką cenęJeśli chcesz ją mieć za wszelką cenę, to obejmuje to również cenę umoczenia dupy
A jeśli ona nie wyrazi zgody, to jaką cenę jeszcze jesteś gotowy ponieść?
Nic więcej .. .
Mam po prostu taka fantazje . I chcę ją spełnić .
Nie biorę pod uwagę że, może się nie udać .
Do psychiatry się wybierz, bo coś nie tak z Twoją głową...
Why ? Ja tylko piszę w prost co czuje .
![]()
Chce umoczyć, a nie wie, że pożądanie pisze się przez "ż", bo "a" można było zgubić.
Zamiast nierealnych fantazji, polecam ćwiczenie ortografii.
W 2009 roku miałeś 22 lata. Od tylu lat kochasz się w innej kobiecie niż żona? Naprawdę?
Priscilla napisał/a:Ja tak w nawiązaniu do tematu: że niby co porządnie?
![]()
Chce umoczyć, a nie wie, że pożądanie pisze się przez "ż", bo "a" można było zgubić.
Poprawiłem już . Proszę Pani
W 2009 roku coś między nami było , całowaliśmy się w tedy na imprezie. Oboje byliśmy wtedy w związkach . Tych obecnych . Ostatnio mój pociąg do niej rośnie . Staje się wręcz obsesyjny . Myślę o niej codziennie przed zaśnięciem . Mam nawet taki plan żeby zapłacić jej za dzień ze mną . 10000zl za dzień i seks . Nie wiem co mam robić . Non-stop myślę o niej .W 2009 roku miałeś 22 lata. Od tylu lat kochasz się w innej kobiecie niż żona? Naprawdę?
No tak i co gorsze to coraz bardziej.
Ok to jak już się pośmialśmy ze mnie. To może
Poradzicie co mam zrobić!?
31 2024-03-14 21:43:48 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-03-14 21:44:56)
wieka napisał/a:Priscilla napisał/a:Ja tak w nawiązaniu do tematu: że niby co porządnie?
![]()
Poprawiłem już . Proszę Pani
Jeszcze przecinki powinny być...I ogonek przy "a".
Ok to jak już się pośmialśmy ze mnie. To może
Poradzicie co mam zrobić!?
Nie robić z siebie błazna...
Zdarzają się takie przypadki, choć, żeby aż tak, to nie. Może pora włączyć myślenie? Taki odrealniony jesteś, autorze? Naprawdę?
W 2009 roku coś między nami było , całowaliśmy się w tedy na imprezie. Oboje byliśmy wtedy w związkach . Tych obecnych . Ostatnio mój pociąg do niej rośnie . Staje się wręcz obsesyjny . Myślę o niej codziennie przed zaśnięciem . Mam nawet taki plan żeby zapłacić jej za dzień ze mną . 10000zl za dzień i seks . Nie wiem co mam robić . Non-stop myślę o niej .Zdarzają się takie przypadki, choć, żeby aż tak, to nie. Może pora włączyć myślenie? Taki odrealniony jesteś, autorze? Naprawdę?
Kompletnie nie rozumiem takiej reakcji .
Odrealnienie ?
Włacz myślenie ?
Ja właśnie dużo myślę.
I nie pomagasz . Choć dziękuję za zainteresowanie
Jesteśmy bardzo kochają się rodzinką .
vs
A jednak od zawsze kocham się w siostrze mojej żony.
Bardzo szafujesz słowem "kochać". To po pierwsze. Po drugie - przecież żonę już w 2009 roku zdradziłeś z jej siostrą, więc co za problem to teraz powtórzyć?
Mam nawet taki plan żeby zapłacić jej za dzień ze mną . 10000zl za dzień i seks . Nie wiem co mam robić . Non-stop myślę o niej .
Taka obsesja, a jednak nisko ją wyceniasz. Mówi się przecież, że nie ma ludzi nieprzekupnych, reszta pozostaje kwestią zaproponowanej kwoty
Kompletnie nie rozumiem takiej reakcji .
Chodziło mi o sprzeczność. Jak się kogoś kocha to się nie zdradza. Jak można kochać żonę i jednocześnie pragnąć innej kobiety, która nie ma pojęcia o twoich zamiarach wobec niej?
W czym mam pomagać i jak ma wyglądać pomoc na forum?
Kamel1987 napisał/a:Kompletnie nie rozumiem takiej reakcji .
Chodziło mi o sprzeczność. Jak się kogoś kocha to się nie zdradza. Jak można kochać żonę i jednocześnie pragnąć innej kobiety, która nie ma pojęcia o twoich zamiarach wobec niej?
W czym mam pomagać i jak ma wyglądać pomoc na forum?
Nie wiem !? Jak jesteś z kimś 20 lat i jest z nim dobrze . Jesteście partnerami życiowymi. Itp its to wiem że, ja kocham . A jej siostra jestem zajarany , zauroczony , porzadam jej . Nie wiem co poszło nie tak . Kiedyś taką sytuacja dla mnie też była by nie do pomyślenia , nie mieściła by się w pewnych moich normach moralnych .
A jednak to się dzieje i jestem rozdarty . Kocham jedna a kiedy z nią sypiam to myślę o jej siostrze .
38 2024-03-15 09:01:02 Ostatnio edytowany przez Kamel1987 (2024-03-15 09:02:56)
To też nie jest jakby zero jedynkowe . Gram swoją rolę
Przykładnego ojca i Męża na 5+ albo na 6.
A w głowie Marzę o niej . Dwie strony Medalu, na jednej wiem że , to jest chore i nie chciał bym tak mieć,a z drugiej jej pragnę . Nie da się tego pogodzić!!!! . Mieć jednego i drugiego!!! .
Dla tego chciał bym mieć ją dla siebie choć raz, a potem grać swoją rolę do końca!!! .
To też nie jest jakby zero jedynkowe . Gram swoją rolę
A w głowie Marzę o niej . Dwie strony Medalu, na jednej wiem że , to jest chore i nie chciał bym tak mieć,a z drugiej jej pragnę . Nie da się tego pogodzić!!!! . Mieć jednego i drugiego!!! .
Dla tego chciał bym mieć ją dla siebie choć raz, a potem grać swoją rolę do końca!!! .
Kasa czy władza ci uderzyła do głowy i zapomniałeś o uczciwości. Rozprawiasz o tych kobietach jak o meblach. Ten fotel jest od 19 lat, niech zostanie, dokupiłem do niego stolik i lampę, szkoda wyrzucać;tylko choć raz usiądę sobie na nowszym, bo od dawna o tym marzę; gotów jestem słono zapłacić, żeby tylko choć przez jeden dzień był mój.
Jak nie da się tego pogodzić, to się rozejdźcie i potraktuj te kobiety jak ludzi.
Kamel1987 napisał/a:To też nie jest jakby zero jedynkowe . Gram swoją rolę
Dla tego chciał bym mieć ją dla siebie choć raz, a potem grać swoją rolę do końca!!! .Kasa czy władza ci uderzyła do głowy i zapomniałeś o uczciwości. Rozprawiasz o tych kobietach jak o meblach. Ten fotel jest od 19 lat, niech zostanie, dokupiłem do niego stolik i lampę, szkoda wyrzucać;tylko choć raz usiądę sobie na nowszym, bo od dawna o tym marzę; gotów jestem słono zapłacić, żeby tylko choć przez jeden dzień był mój.
Jak nie da się tego pogodzić, to się rozejdźcie i potraktuj te kobiety jak ludzi.
Dobre !!!!! Podoba mi się . Bardzo dobra metafora
41 2024-03-15 14:05:35 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-03-15 16:22:07)
Nie wiem co poszło nie tak .
Ja za to wiem. Zatrzymałeś się na pewnym etapie emocjonalnego dojrzewania
Pomijając przy tym, że całkiem nieźle Ci idzie ta zabawa w trollowanie
Cierp ciało, coś chciało
I nie trolluj dalej...
Tamiraa napisał/a:Kamel1987 napisał/a:To też nie jest jakby zero jedynkowe . Gram swoją rolę
Dla tego chciał bym mieć ją dla siebie choć raz, a potem grać swoją rolę do końca!!! .Kasa czy władza ci uderzyła do głowy i zapomniałeś o uczciwości. Rozprawiasz o tych kobietach jak o meblach. Ten fotel jest od 19 lat, niech zostanie, dokupiłem do niego stolik i lampę, szkoda wyrzucać;tylko choć raz usiądę sobie na nowszym, bo od dawna o tym marzę; gotów jestem słono zapłacić, żeby tylko choć przez jeden dzień był mój.
Jak nie da się tego pogodzić, to się rozejdźcie i potraktuj te kobiety jak ludzi.Dobre !!!!! Podoba mi się . Bardzo dobra metafora
No, to fabułę już masz. A dalej jak potoczą się wasze losy?
Czytałam kiedyś książkę, w której autor utożsamiał się z jej głównym bohaterem. Zamykanie się w swoim świecie nie przynosi za wiele dobrego.
Kamel1987 napisał/a:Nie wiem co poszło nie tak .
Pomijając przy tym, że całkiem nieźle Ci idzie ta zabawa w trollowanie
Kiedy to naprawdę nie trolling . Tylko ja .
Siedzę teraz przed kościołem w samochodzie . Na trybie incognito. Syn jest na drodze krzyżowej.
. Powiem wam tak że, jestem jeszcze głupszy niż wcześniej
45 2024-03-15 19:23:57 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-03-15 19:24:18)
Kiedy to naprawdę nie trolling . Tylko ja .
Siedzę teraz przed kościołem w samochodzie . Na trybie incognito. Syn jest na drodze krzyżowej.
Syn na drodze krzyżowej, a Ty masz swoją
Priscilla napisał/a:Kamel1987 napisał/a:Nie wiem co poszło nie tak .
Pomijając przy tym, że całkiem nieźle Ci idzie ta zabawa w trollowanieKiedy to naprawdę nie trolling . Tylko ja .
To też powinieneś być w kościele na drodze krzyżowej, do tego leżeć krzyżem i się modlić, żeby Ci glopota przeszła
Video games can help improve self-esteem 2048 cupcakes by giving players a sense of accomplishment when they succeed. This can be beneficial for people of all ages.