Większość pracownic w sklepach nie odpowiada do mnie na słowo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Większość pracownic w sklepach nie odpowiada do mnie na słowo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Większość pracownic w sklepach nie odpowiada do mnie na słowo

dzień dobry

Czy to dlatego że nie traktują mnie jako kandydata na faceta z powodu mojej brzydoty

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Większość pracownic w sklepach nie odpowiada do mnie na słowo
Miklosza napisał/a:

dzień dobry

Czy to dlatego że nie traktują mnie jako kandydata na faceta z powodu mojej brzydoty

Uwierz, że ostatnie co myślą pracownice sklepów o swoich klientach to to, ze mogliby być kandydatami na facetów.

3 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2024-02-29 10:11:50)

Lady Loka napisał/a:
Miklosza napisał/a:

dzień dobry

Uwierz, że ostatnie co myślą pracownice sklepów o swoich klientach to to, ze mogliby być kandydatami na facetów.

Jako eks sprzedawca - ocena atrakcyjności klientów i zasobności ich portfela to numer 1 plotek i ploteczek w każdym sklepie, w jakim pracowałem. Oczywiście to wszystko takie gadanie pół żartem - pół serio.

4

Miklosza napisał/a:

dzień dobry

Wygląd to najmniejszy problem. Większość sprzedawców z doświadczeniem ma pewnego nosa do ludzi i to się czuje kto chce faktycznie coś kupić, a kto jedynie wytapia czas. Klient 'apacz' (może w czymś doradzić? A - pacze tylko) jest po prostu męczący i rozmowę prowadzi się do jej jak najszybszego skończenia.

Rozmową nie wyrobi się targetów czy nie zapracuje na prowizję. Sklep ma sprzedać, żeby sprzedawca zarobił. To wszystko. Plotki i ploteczki są, były i zawsze będą. Bo o czymś trzeba pogadać przy pracy lub na przerwach. Ale nikt nie przykłada do tego wagi. Czy ktoś jest brzydki i biedny czy przystojny i bogaty - przez sklep przewala się z reguły tyle ludzi, że po kilku godzinach nikt do końca nie pamięta większości ludzi.

5 Ostatnio edytowany przez jea1 (2024-02-29 10:19:58)

spoko luz,,mnie tez((kobiete)tak traktuja sprzedawcy,,dystans,tak jak z obcym czlowiekiem,facet sprzedawca adorowal wreccz drugiego klienta  faceta,,z przyczyn blizej niezrozumiałych xd najbardziej nieciekawie jest w sklepach agd

6

To się przeprowadź do Hiszpanii, wtedy codziennie będziesz słyszał w sklepie czy tam w kawiarni: "Cześć piękny, jak się masz? potrzebujesz reklamówki/ co ci podać?" tongue

7

Może mówisz coś cicho pod nosem ze spuszczoną głową i po prostu nie słyszą.

8

PO prostu jest moje spostszerzenie czy jak to się pisze wink

9

Miklosza napisał/a:

PO prostu jest moje spostszerzenie czy jak to się pisze wink

Chodzi ci o Lidl czy Biedronkę?

10

Bardziej lidl niż Biedrona smile

11

Miklosza napisał/a:

Bardziej lidl niż Biedrona smile

Przy kasie kasjerka pierwsza mówi: dzień dobry, dlaczego drugi raz ma ci odpowiedzieć?

12

W tym rzecz że w ogóle nie mówi

13

Miklosza napisał/a:

Niektórzy wtedy jeszcze raz powtarzają: dzień dobry dobitniej, a inni nie zwracają na to uwagi. Kto by się tam zastanawiał, że ktoś mi nie odpowiada na dzień dobry, bo coś tam.  Chcesz sobie pogadać, to wybierz moment, kiedy kasjerki mają więcej czasu.

14

Tamiraa napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Niektórzy wtedy jeszcze raz powtarzają: dzień dobry dobitniej, a inni nie zwracają na to uwagi. Kto by się tam zastanawiał, że ktoś mi nie odpowiada na dzień dobry, bo coś tam.  Chcesz sobie pogadać, to wybierz moment, kiedy kasjerki mają więcej czasu.

smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Większość pracownic w sklepach nie odpowiada do mnie na słowo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024