Juz nie wie czego sie dopierdzielic z tej nerwicy,ze nie bede u niego sprzatac. Mamy ustalone od lat,ze co roku wymieniamy sie opieka nad corka w sylwestra, takze rok temu ja spedzilam czas z corka,a on sie bawil, a w tym roku ja poszlam na impreze z kumpelami,ktora tez zreszta dlugo nie trwala... kilka minut temu mi napisal wiadomosc "ze jestem nieodpowiedzialna,bo zamiast zajmowac sie corka to chodze sobie na imprezy,ze mam siedziec w domu ,a nie latac z kolezankami po miescie imprezowac"... tak jakbym imprezowala co weekend, a nie raz na rok. Podniosl mi tylko cisnienie i zepsul dzien... czy was tez czasem tak ex wkurzaja.... za rok mu napisze "ze jest nieodpowiedzialnym ojcem, bo zamiast siedziec na d*** to imprezuje w sylwestra" bo za rok ja siedze z corka w sylwestra sobie celowo zapisalam ta durnowata wiadomosc i bede ja trzymac do nastepnego sylwestra zobaczymy co ta menda mi na to odpisze... nawet nie wiecie jak mi cisnienie podniosl,siedze i go wyzywam od mendow,deebili,oslow i matolow ja pierdziele co za menda spoleczna
jemu właśnie chodzi o to by Ciebie zdenerwować, byś mu odpyskowała by móc pokazać znajomym jaka jesteś wredna
Nic nie pisz, nie tańcz do jego muzyki, milczenie będzie gorsze od słownej nawalanki.
jemu właśnie chodzi o to by Ciebie zdenerwować, byś mu odpyskowała by móc pokazać znajomym jaka jesteś wredna
Nic nie pisz, nie tańcz do jego muzyki, milczenie będzie gorsze od słownej nawalanki.
No juz ten temat troche przeterminowany, bo dzis juz nie jestem wkurzona,ale wczoraj bylam
4 2024-01-03 19:04:44 Ostatnio edytowany przez bullet (2024-01-03 19:05:27)
... dzis juz nie jestem wkurzona,ale wczoraj bylam
Przecież ten temat dziś utworzyłaś !
JuliaUK33 napisał/a:... dzis juz nie jestem wkurzona,ale wczoraj bylam
W nocy pozno, bo mialam rano pisac, ale w wczoraj zbyt wkur*** bylam by czekac.... teraz juz jest ok
JuliaUK33 napisał/a:... dzis juz nie jestem wkurzona,ale wczoraj bylam
ale sprawa była wczoraj
przespała się z tematem i ochłonęła
bullet napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:... dzis juz nie jestem wkurzona,ale wczoraj bylam
ale sprawa była wczoraj
przespała się z tematem i ochłonęła
Wczoraj to wyzywalam godzine czasu te mende a dzis rano juz mi przelazlo