Ja i czy mogę zagadywać do młodszych dziewczyn? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ja i czy mogę zagadywać do młodszych dziewczyn?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez ANTOINE_W (2023-10-04 17:51:41)

Temat: Ja i czy mogę zagadywać do młodszych dziewczyn?

Mam 26 lat, jestem na etapie randkownia.
Zauważyłem, ze podobam się fizycznie o wiele mlodszym dziewczynom. Tyle, że im się wydaje że ja jestem o wiele młodszy.
Niektórym to moze nie przeszkadza ale mialem taką sytuację, 18stka na tinderze do mnie zagaduje. Potem przechodzimy na Instagram i ona się pyta o wiek i się okazuje, że jestem o wiele starszy. Mam podany swój wiek na aplikacji ale większość nie dowierza.
No to jest trochę moj czuły punkt. Tamta z tindera stwierdziła, że jestem stary XD.
Wcześniej mnie bardzo komplementowała ale po tej wiadomości ją olałem i usunąłem. Trochę mnie to oburzyło. Może dało radę to jakoś rozegrać ale już nie ważne.

Wiem, że na siłowni na którą chodzę, to mnie pare licealistek obczaja i się często mijamy wzrokiem. No ale pewnie tez nie zdają sobie sprawy z mojego wieku. I mi trochę głupio cos zagadywać, bo potem będzie że jednak nie chcą. Jednakże podobają mi się takie młode dziewczyny.
Ja tez raczej niektórym wpadłem w oko.

Myślę, że nie ma na co czekać, bo lepiej już nie będzie chyba.
Nie wiem, jak do tego podejść. Nie chce odpuścić ale one mogą nie zrobić pierwszego kroku, chociaż ostatnio jedna się jakoś czaiła z koleżanką. Zazwyczaj ja byłem podrywany i nie znam się na tym. Tym bardziej że nawet nie mam większych oczekiwań do kobiet. Chciałbym for fun bardziej, nic na poważnie.

Z reguły mialem 4,5,6 lat młodsze ale tutaj to już większa różnica.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ja i czy mogę zagadywać do młodszych dziewczyn?

Wszystko kwestią tego, czy Tobie podoba się obcowanie z tak młodymi partnerkami.

3 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2023-10-08 22:51:35)

Masz 26 lat, po studiach, pracujesz? Czemu czujesz się tak niepewnie by zaczepiać dziewczynki?
Bo ich się np 25 latki? Nie zwracają na Ciebie uwagi? Nie pisz tylko że nie spotkaleś żadnej atrakcyjnej.
Boisz się kobiecości, szukasz dziecięcości.
Może dorosnij najpierw.

4

ANTOINE_W napisał/a:

Zauważyłem, ze podobam się fizycznie o wiele mlodszym dziewczynom.

Jesteś jutuberem? ;P
Skoro jesteś za stary dla nastolatek, szukaj sobie dziewczyn w swoim wieku. Ciekawe, że sam na to nie wpadłeś.

5

Przecież ANTOINE_W co chwilę zakłada nowe wątki o kolejnych dziewczynach. Jest tu od lipca, a to już 5 wątek w sumie o tym samym.

6 Ostatnio edytowany przez ANTOINE_W (2023-10-10 23:23:12)

Ela210 napisał/a:

Masz 26 lat, po studiach, pracujesz? Czemu czujesz się tak niepewnie by zaczepiać dziewczynki?
Bo ich się np 25 latki? Nie zwracają na Ciebie uwagi? Nie pisz tylko że nie spotkaleś żadnej atrakcyjnej.
Boisz się kobiecości, szukasz dziecięcości.
Może dorosnij najpierw.

Łatwiej mi jest z dziewczynami w moim wieku. Właściwie to za wiele nie muszę robić, one się bardzo starają. Tematy też mamy ale mnie to nudzi. To jest zbyt łatwe, zbyt dostępne. Jednakże nie w tym rzecz.
Tutaj jednak chodzi o wygląd. Od dawna gustuję w młodszych i z chęcią bym tego nie zmieniał. Lubię gładką cerę, ładne ciało i taka delikatna urodę.
Idealnie dla mnie teraz to tak 18-20 lat. Aczkolwiek i młodsze się zdarzają piękne i tak samo starsze. Jednak ten nastoletni wiek po prostu jest w moim guście i jakoś wiem że ciężej jest takim zaimponować, bo to wiek gdzie ma się z reguły najwięcej adoratorów. Mówię o naprawdę ładnych kobietach. Bez żadnych kompromisów.

7

Jack Sparrow napisał/a:

Przecież ANTOINE_W co chwilę zakłada nowe wątki o kolejnych dziewczynach. Jest tu od lipca, a to już 5 wątek w sumie o tym samym.

Kobiety, to coś co mnie bardzo interesuje. Do tego kasa.

8

Kasssja napisał/a:
ANTOINE_W napisał/a:

Zauważyłem, ze podobam się fizycznie o wiele mlodszym dziewczynom.

Jesteś jutuberem? ;P
Skoro jesteś za stary dla nastolatek, szukaj sobie dziewczyn w swoim wieku. Ciekawe, że sam na to nie wpadłeś.

Po co mi w moim wieku, skoro mogę mieć młodszą. 5 lat różnicy robi różnicę w wyglądzie.

9

Szkoda ze Tobie 5 lat w Twojej mentalnych nie zrobiło żadnej różnicy..
Ty masz problem, a nie ta 18 letnia dziewczyna, co stwierdziła że jesteś dla niej za stary.

10

Ela210 napisał/a:

Ty masz problem, a nie ta 18 letnia dziewczyna, co stwierdziła że jesteś dla niej za stary.

Widzisz - on się starzeje, ale licealistki są ciągle w tym samym wieku wink

11 Ostatnio edytowany przez ANTOINE_W (2023-10-11 13:25:18)

Ela210 napisał/a:

No ale stwierdziła to nie po wyglądzie, tylko wieku. a więc jest jeszcze pole do popisu. Btw to akurat tamta miała takie preferencje. Inne nie mają nic do mojego wieku, teraz się z taką spotykam. No ale i tak duża część dziewczyn poniżej 20stki by mnie odrzuciła ze względu na starość XD.
Chciałbym być w typie każdej ale no niestety się tak chyba nie da. Pytania o wiek nie uniknę, to jedna z podstawowych informacji, które się podaje na samym początku, a kłamać nie zamierzam.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ja i czy mogę zagadywać do młodszych dziewczyn?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024